4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
8 reytinge düşmüş Öyle Bir Geçer Zaman Ki :D.RevaN'dan yorum bekleniyor :F:F:F:F:F:F:F:F:F:D:D:D:D:D:stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid:

Reyting için kavga edenler var,sanki kendileri oynuyorlar dizide :)

bosuna ugrasıoz dizilerin ısın ası için 1 hafta var benı affet ısınsn 20 share gececek

obgz total 11 ab 13 alır ısınınca

revan takas yakup kavgayı baslatan

revan kavgayı kazanan takas

kavga nedenı veda vs kvp

öbgz vs kvp

o onu gectı bu onu gectı meselesi saçma bı kavga :d

la olum herkesin zevki ve rengi farklı olabilir ne kavga yapıyorsunuz her gün . Revanı hadi boşver. Takas sana yakışıyor mu kanka ya artık üniversiteli genç oldun :)

- - - Ekleme - - -

ben la napcan ha napcan .............. Tamam vurma abi vurma :)

yok sevgi pıtırcığı sana serbest :)

la olum herkesin zevki ve rengi farklı olabilir ne kavga yapıyorsunuz her gün . Revanı hadi boşver. Takas sana yakışıyor mu kanka ya artık üniversiteli genç oldun :)

- - - Ekleme - - -

yok sevgi pıtırcığı sana serbest :)

bu laftan sonra öleyim ben o zaman :)

senin dediğin neye karşıyım biliyon mu diyosun ya sharon stonla anca alabildi diye uzaktan yakından alakası yok ki

FİNALDEN ÖNCEKİ 96.BÖLÜM REYTİNGİ-SHARON STONE YOKK...
[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]22,90[/TD]
[TD]49,80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
final reytingi sharon stonlu andy garcialı 97.BÖLÜM
[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]23,60[/TD]
[TD]55,00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ 1 REYTİNG ARTIŞ BİLE YOK BUNU SHARONLA MARONLA ALAKASI YOK O OLMASA BELKİ DAHA FAZLA ALIRDIK ayrıca şunu da belirtim bu bölümün gerçek reytingi 30-35 civarıdır bu rakamlar komik.

Dediğim reyting buydu işte.

Ben Kurtlar Vadisi izlemem izlemedimde hiç.Hangi bölümdür bilmem o yuzden Sharon Stone diyorum."Anca" deyip diziyi kucumsediğimi söylüyorsan eğer senin 30+ reyting aldi demene karşi söyluyorum."
Sharon Stone bile reytingini (30lara) çıkartamadı" demek istiyorum.Cumlemdeki "anca" kelimesi KV izlenmıyor anlamını tasımıyordu.Herneyse hala daha son cumlende diretmişssin.30-35 diye sen nerden bilşyorsun ki? Neden dizinin reytingi kucuk göstersinler? KVP basın tarafından yada reyting ölçüm sisteminde kücümsenen bir dizi mi? Hayır.Neden reytingini düşük göstersinler ki? Alamamiş işte öyle bi reyting aldiğinda zaten alkışlanır.Dimi?

Forumdash gerekli cevabı vermiş :D Aslında bakarsak Asmalı Konak falan o zamanlar pek rekabet varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama normal ana haber bültenleri bile 10-11, spor haberleri 9 reyting alıyordu. Şimdiki reytinglere bakarsak asıl liderlik Aşkı memnuda bence. Eskinin sistemi başkaydı. 2-3 reyting alan diziler listeye 80ci sıradan giriyordu. Niyeyse reytingler biraz fazlaydı

Reytinglerde sorun yoktu o zaman internet yaygın değildiherkes TV izliyordu.Şimdi artık diziler internetten izleniliyor.Kimse Asmalı Konak'ın reytingi kıramayacak demek buda.Boşuna reyting tartişmasi yapılıyor.Geçen diziyide zaten ayakta alkışlamak gerek.İnternetin yaygınlıgını düşünürseksek 2010 yılına göre evet Aşk-ı Memnu 1.sırada.sonra internetten izlerim diyen cok olmuştur.Ama unutmamak lazım Aşk-ı Memnu zamanında finali twitterda TT listesine girip izlemeyen bile TV acıp izlemiştir.Twitter o zamanlari daha bi populerdi.Ergenler sarmamiş kendinden emin neyi izleyeceğine karar verebilen yetişkinlerle doluydu.Yani her 2 durumda da birbirlerini eşitliyorlar.

öbgz beklendiği gibi düşmüş ama düşüş beklenenden fazla olmuş
beni affetin hakettiği reyting bu:D
ustura kemal tutmayacak çok yapmacık
büyük risk idare etmiş kanalını

öbgz beklendiği gibi düşmüş ama düşüş beklenenden fazla olmuş
beni affetin hakettiği reyting bu:D
ustura kemal tutmayacak çok yapmacık
büyük risk idare etmiş kanalını

çok beklersin sen beni affet hakketigi reytingi 1 hafta sonra görürsün 20 share 4 5 reyting atip tutma :)

ray yerine otursun 4 den asa inmez