4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Forumdash gerekli cevabı vermiş :D Aslında bakarsak Asmalı Konak falan o zamanlar pek rekabet varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama normal ana haber bültenleri bile 10-11, spor haberleri 9 reyting alıyordu. Şimdiki reytinglere bakarsak asıl liderlik Aşkı memnuda bence. Eskinin sistemi başkaydı. 2-3 reyting alan diziler listeye 80ci sıradan giriyordu. Niyeyse reytingler biraz fazlaydı

Forumdash gerekli cevabı vermiş :D Aslında bakarsak Asmalı Konak falan o zamanlar pek rekabet varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama normal ana haber bültenleri bile 10-11, spor haberleri 9 reyting alıyordu. Şimdiki reytinglere bakarsak asıl liderlik Aşkı memnuda bence. Eskinin sistemi başkaydı. 2-3 reyting alan diziler listeye 80ci sıradan giriyordu. Niyeyse reytingler biraz fazlaydı

neyin liderliği aşkı memnuydaydı Allah ını seversen final harici totalde hiçbir zaman 20 yi geçemeyen aşkı memnu mu :d :d yemekteyizden fark yiyen tek türkiye ye geçilen vadiden tarihi fark yiyen aşkı memnu mu komik olma :D

neyin liderliği aşkı memnuydaydı Allah ını seversen final harici totalde hiçbir zaman 20 yi geçemeyen aşkı memnu mu :d :d yemekteyizden fark yiyen tek türkiye ye geçilen vadiden tarihi fark yiyen aşkı memnu mu komik olma :D
Ben zaten Final bölümü lider diyorum diğer bölümleri değil. Yorumu okumadan mesaj atıp sen komik olma asıl

- - - Ekleme - - -

ÖBGZK değil vadi :D o tekrarı 8 yeni bölümü 16 alan dizi :d

Tamam :d
Ama şimdi Yeni Bölümü 8, tekrarı 4 alan dizi :d

en çok izlenen dizi vadidir bunun bir diğer somut örneğide hiçbir dizinin sinema filmi ırak kadar izlenilmedi ırak 2006 da tüm zamanların rekorunu kırmıştı asmalı konak madem o kadar yüksekti sinema filmi yerlerde süründü onlar abartı zaten

Ben zaten Final bölümü lider diyorum diğer bölümleri değil. Yorumu okumadan mesaj atıp sen komik olma asıl

- - - Ekleme - - -

Ama şimdi Yeni Bölümü 8, tekrarı 4 alan dizi :d

yok öyle bişey final bölümüyle de vadiden düşük totalde ab yi gösterme bana ab ufak bi azınlıktır zaten ona bakarsan binbir gece ab de 28 reyting almıştı düşün :D :d

Takas , ÖBGZK bu sezon yine Vadiyi geçecek , görürsün bak diğer hafta eğer 10u , 100% geçecek özetsiz başladı diye düşük aldı , yine 12-13-14 reytinglerde alıcak ÖBGZK.

Dün öyle bir geçer zaman kinin yeni bölümü bitti tekrarı başladı ama altta hala yeni bölüm yazıyordu bu kanal d çok uyanık :)

Takas , ÖBGZK bu sezon yine Vadiyi geçecek , görürsün bak diğer hafta eğer 10u , 100% geçecek özetsiz başladı diye düşük aldı , yine 12-13-14 reytinglerde alıcak ÖBGZK.
Bunları duyan da Vadi bir kez ÖBGZK`yi geçti sanır. O katıla katıla güldüğünüz diziyi haftalıklarda geçtiği tek bir reyting gösterin bana. Tek Bir reyting. Bu da o demekdir ki, ÖBGZK aynı haftada ne aldıysa Vadi ondan daha düşük almıştır. Bu onun göstergesi. Yani fazla gülmeyin. İllia gülecekseniz Vadinin ÖBGZK`yi geçtiği reytingi gösterin. 2 yıldır geçemiyor haftalıklarda

son yaz gelince haberlerden önce başlar artık :d :d 12-13-14 hayal artık bu dizi için son yaz gelsin hele 8 i arayacak

- - - Ekleme - - -

Bunları duyan da Vadi bir kez ÖBGZK`yi geçti sanır. O katıla katıla güldüğünüz diziyi haftalıklarda geçtiği tek bir reyting gösterin bana. Tek Bir reyting. Bu da o demekdir ki, ÖBGZK aynı haftada ne aldıysa Vadi ondan daha düşük almıştır. Bu onun göstergesi. Yani fazla gülmeyin. İllia gülecekseniz Vadinin ÖBGZK`yi geçtiği reytingi gösterin. 2 yıldır geçemiyor haftalıklarda

2 yıllık diziyle 10 yıllık dizi bir mi tutuyon sen 2 yıl geçer 3.yıl 10 yıllık diziye geçilir işte buna vadi farkı denir

- - - Ekleme - - -

vadi 3.yılında coştukça coşarken öbgzk 3.yılında 8 alıyo :d :d karşılaştırma böyle olur öyle olmaz

son yaz gelince haberlerden önce başlar artık :d :d 12-13-14 hayal artık bu dizi için son yaz gelsin hele 8 i arayacak

- - - Ekleme - - -

2 yıllık diziyle 10 yıllık dizi bir mi tutuyon sen 2 yıl geçer 3.yıl 10 yıllık diziye geçilir işte buna vadi farkı denir
Sıkışınca hemen yıllara kaç :d Kısacası ne yapmıycan? Gülmeyeceksin ! Güldüğün diziyi Vadi bir kez bile geçmedi haftalıklarda ! Bunu unutma ! Yani Salı ÖBGZK ne aldıysa Perşembe Vadi daha düşük reyting aldı !

karşılaştırma yapıyorum

KURTLAR VADİSİ 3.SEZON İLK BÖLÜMÜ
total
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21,20[/TD]
[TD]53,90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]15,50[/TD]
[TD]39,60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19,70[/TD]
[TD]51,80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]14,00[/TD]
[TD]39,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ÖBGZK 3.SEZON İLK BÖLÜMÜ
total
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:00:23[/TD]
[TD] 22:24:30[/TD]
[TD] 01:57:40[/TD]
[TD] 8,28[/TD]
[TD] 25,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:00:23[/TD]
[TD] 22:24:30[/TD]
[TD] 01:57:40[/TD]
[TD] 9,80[/TD]
[TD] 31,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

@takas Neticeye bak sen bana ne Vadinin eski reytinglerinden. Olmuş bitmiş :d

Sıkışınca hemen yıllara kaç :d Kısacası ne yapmıycan? Gülmeyeceksin ! Güldüğün diziyi Vadi bir kez bile geçmedi haftalıklarda ! Bunu unutma ! Yani Salı ÖBGZK ne aldıysa Perşembe Vadi daha düşük reyting aldı !
aynı anda mı başladılar aynı günde mi oynadılar yokk arada 7 yıl fark var hangi açıdan karşılaştıracan

Bir Kez Bile Geçemedi Vadi ÖBGZK`yi neticeye bak. Hala gülüyorsun. Gülünecek halde olan Vadi. Biz mi dedik uzatsınlar diziyi? Uzatırlarsaceremesini çekerler o kadar

@takas Neticeye bak sen bana ne Vadinin eski reytinglerinden. Olmuş bitmiş :d

3.sezon ilk bölümleri işte karşılaştıracaksan böyle karışılaştırman lazım

- - - Ekleme - - -

Bir Kez Bile Geçemedi Vadi ÖBGZK`yi neticeye bak. Hala gülüyorsun. Gülünecek halde olan Vadi. Biz mi dedik uzatsınlar diziyi? Uzatırlarsaceremesini çekerler o kadar

onu öbgzk yi diyeceksin 3 yıl gidemiyo dizi hemen düştü 8 e vadi 10 yılında ama 8 i 10.yılında rahat alıyo ki ilk bölümüyle kim bilir kaç alcak :d

3.sezon ilk bölümleri işte karşılaştıracaksan böyle karışılaştırman lazım

- - - Ekleme - - -

onu öbgzk yi diyeceksin 3 yıl gidemiyo dizi hemen düştü 8 e vadi 10 yılında ama 8 i 10.yılında rahat alıyo ki ilk bölümüyle kim bilir kaç alcak :d
Sıkışınca hemen yıla koş sen :d Neticeye bak neticeye. Kimse Pananın başına silah dayamadı uzat diziyi diye. Hiç olmazsa geçmediğini bil gülme. Kez Bile Geçemedi :d

Sıkışınca hemen yıla koş sen :d Neticeye bak neticeye. Kimse Pananın başına silah dayamadı uzat diziyi diye. Hiç olmazsa geçmediğini bil gülme. Kez Bile Geçemedi :d

karşılaştırma istiyosan böyle yapılır ikisininde 3.sezonunu koydum ilk bölümlerini sen 2-3 yıllık diziyle 9-10 yıllık diziyi farklı şekilde karşılaştırırsan olmaz aynı zamanlarda ne yapmış onu karşılaştıracan 4 sinema filmli 1 iyle tüm zamanların rekorunu kırmış 3 konsept sahibi fenomen efsane bir diziyle daha 2 yıllık basit bir diziyle bir tutarsan olmaz

Takas ÖBGZK 8 aldı diye sevinme , eğer dığer hafta 10u geçemezse bende forumu bırakacağım , görüceksin bak 10 reytingi rahat geçer , hem 3.sezonda 8e düştüğü de yok , bir sezon daha ortalamada 10un altına düşmeyecek , hem hani sen bi konu gösterirdin hani Vadi ortalama 10 üzerinde diye , ÖBZGK 14 müydü neydi , bu sezonda 10 üzeri olacak , hem yeni bölüm 8 , tekrarı 7 aldı , diğer hafta rahat 10u geçer

Son düzenleme:
karşılaştırma istiyosan böyle yapılır ikisininde 3.sezonunu koydum ilk bölümlerini sen 2-3 yıllık diziyle 9-10 yıllık diziyi farklı şekilde karşılaştırırsan olmaz aynı zamanlarda ne yapmış onu karşılaştıracan 4 sinema filmli 1 iyle tüm zamanların rekorunu kırmış 3 konsept sahibi fenomen efsane bir diziyle daha 2 yıllık basit bir diziyle bir tutarsan olmaz
Konsept ne yav? Zor bir şey mi? O zaman Adını Feriha Koydum ikinci konseptle başladı diye ayakta mı alkışlamak gerekir? Hayır. Aksine yaptığı dizinin suyunu çıkarçak.. Karşılaştıran sensin ben değil. Eğer illia karşılaştırmak istiyorsan böyle zararlı çıkarsın işte