4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
ben diyorum 7 nin altında reytingi yok adam 5 diyo :d :d sezon finali 8 aldı ve onu geçeceği %100 zaten ayrıca 1 yılda değil 10 yıllık süreçte düştü efsane farkı vadi farkı :D

Birde Tnt de öbgz geçsin bakalım öyle bir kanala :d

ben diyorum 7 nin altında reytingi yok adam 5 diyo :d :d sezon finali 8 aldı ve onu geçeceği %100 zaten ayrıca 1 yılda değil 10 yıllık süreçte düştü efsane farkı vadi farkı :D

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:52:15[/TD]
[TD]1:39:57[/TD]
[TD]5,85%[/TD]
[TD]14,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

5 reyting almadı mı? 14 share nedir ya? :d

"elde veri yok ama kesindir "öylemi bu nasıl bi cümledir.. çocuklar bile bu tezatlığı 10 km den fark edip gülerler..

vadi kadar ülkenin kitlendiği bi dizi var mı :d dizisi bitti sinemayla tüm zamanların rekorunu kırdı burdan belli oluyo zaten herşey hiçbri dizinin sinema filmi o kadar izlenmedi asmalı konak falan diyolar sallama reytinglerde 1.sözde sinema filmi yaptı yerlerde süründü :D

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]5,85%[/TD]
[TD]14,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOTALİ GÖSTERSENE TÜM KİŞİLERİ YANİ HERGÜN BU AB REYTİNGİ GÖSTERİYO :d :d :d

[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL65"]4[/TD]
[TD="class: XL65"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND[/TD]
[TD="class: XL73"]1:37:28[/TD]
[TD="class: XL75"]4,80%[/TD]
[TD="class: XL76"]14,27%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bak total :d :d

27 den 8 e düşmekte bi başarı tabi hemde 1.5 yılda :d :d o reytinglere inana var mı cidden 27 alsa gerçekten 8 e düşer mi 1.5 yılda :d :d şaka gibisin yav :D

sbt gibi ayarları yanmış , bi ölçümlşe bi hafta içinde 25 den 15'e düşürür.. sbt yi de anlattırma artık bana herşeyin doğrusunu biz gösteremeyiz ki birazda sen çalış.. tempo.tempo 😛 😛

[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]5,85%[/TD]
[TD]14,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fatmagül öbgz aşkı memnu farketmez yayınlasın 10 yıl sonra ilk 100de olamaz 6 ya kadar düştümüz oldu ama zirveden hiç inmedik 10 yıldır kabullenin artık :d

vadi kadar ülkenin kitlendiği bi dizi var mı :d dizisi bitti sinemayla tüm zamanların rekorunu kırdı burdan belli oluyo zaten herşey hiçbri dizinin sinema filmi o kadar izlenmedi asmalı konak falan diyolar sallama reytinglerde 1.sözde sinema filmi yaptı yerlerde süründü :D

- - - Ekleme - - -

TOTALİ GÖSTERSENE TÜM KİŞİLERİ YANİ HERGÜN BU AB REYTİNGİ GÖSTERİYO :d :d :d

[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL65"]4[/TD]
[TD="class: XL65"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND[/TD]
[TD="class: XL73"]1:37:28[/TD]
[TD="class: XL75"]4,80%[/TD]
[TD="class: XL76"]14,27%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bak total :d :d
Ben onu inkar etmiyorum. Gördüm ya. İlk bölüm normal. Sen neticeye bak. İlk başladığı günkü reytingden daha az alan diziden korkacaksın
bkz: Vadi

Mesajları silmekle uğraştırmasanız beni kardeş kardeş geçinip gitseniz çok mu zor? :D

sbt gibi ayarları yanmış , bi ölçümlşe bi hafta içinde 25 den 15'e düşürür.. sbt yi de anlattırma artık bana herşeyin doğrusunu biz gösteremeyiz ki birazda sen çalış.. tempo.tempo 😛 😛

yav he he :d :d

- - - Ekleme - - -

Mesajları silmekle uğraştırmasanız beni kardeş kardeş geçinip gitseniz çok mu zor? :D

ya mesajları niye siliyon ki geçen bi baktım 40-50 mesajım silinmiş reyting konusu değil mi reyting konuşuyoz silmeyin yorumlarımı boşuna mı yazıyoz ya

takas yine öbür tarfta , hayal dünyasının silahlı ve polatlı pamuklu havuzlarında yüzüyo :emmersed: hep beraber toplu çağırma yapalım belki gelir arkadşlar bu tarafa nedersiniz???:F:F

Ben onu inkar etmiyorum. Gördüm ya. İlk bölüm normal. Sen neticeye bak. İlk başladığı günkü reytingden daha az alan diziden korkacaksın
bkz: Vadi
vadi ilk başladığında da 7 nin altında almadı 10 yıldırda tüm kişilerde 7 nin altında almadı vadi farkı :D

- - - Ekleme - - -

takas yine öbür tarfta , hayal dünyasının silahlı ve polatlı pamuklu havuzlarında yüzüyo :emmersed: hep beraber toplu çağırma yapalım belki gelir arkadşlar bu tarafa nedersiniz???:F:F

metenin takma bıyıkları fenna olmuş :D :d

vadi ilk başladığında da 7 nin altında almadı 10 yıldırda tüm kişilerde 7 nin altında almadı vadi farkı :D

- - - Ekleme - - -

metenin takma bıyıkları fenna olmuş :D :d
Nereden biliyorsun ilk bölüm reytinglerini? Az önce veri yok demedin mi? :d Birden bire verilere mi ulaştın. İlk bölüm reytinglerini göstersene ben 3 aldı diyorum. Gösteremediğine göre ben de gösteremediğime göre bilinmez kaç aldığı. Onun için 27 aldı diyip de kanıtlamamazlık yapma