4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Mehmet Hacı Hilal İyi O Bu Tür Konularda Tartısmaya Girmez Aslında Ama Birileri Aklını Karıstırmaya Çalıstıgını düsünüyorum

yoksa öbgz birinci olsa nolur sonuncu olsa :) bu 1

Öbgz Aile Draması

Kurtlar Vadisi Devlet islerini ele alır hatta show tv deyken terör vardi onun önünü kesemeyeceklerini anladilar kuyruk acısı var diyerek terör yayinlatmadilar :)

terör pusudan'da fazla izlenicekti..

O zamanın reytingini bulmak olmadığı için emin emin konuşuyorsunuz. Ama ben eminim. Takas da söylemişti ilk bölümünün az reyting aldığını şimdi inkar ediyor. Üstelik ilk yayınlandığında Çarşambaydı

Tastamam :d Kurtlar Vadisi Efsanedir 25 reytingi bile gördü 10 yıldır ayakta

Vadi bu reytingi gördü mü acaba hayatı boyunca :d Tabi şike var şike

1 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KAND 20:43:05 1:50:32 24,39% 58,86%

kurtlar vadisi-kurtlar vadisi terör-kurtlar vadisi pusu 10 yıldır 3 konseptte şikede olsa ne olursa olsun TOTAL de 7 reytingin altında almamıştır aksini söyleyen revan 3 reyting aldığını iddaa ediyo bilmediği halde ilk bölümün 3 aldığüı söyledi buna ne denir biliyosunuz fazla söze gerek yok bi kerede hatanı kabul et haklısınız de be illa yanlışa devam edecen özür dile yapansın çünkü öyle bişey yok benden iyi bilemezsin.

Mehmet Hacı Hilal İyi O Bu Tür Konularda Tartısmaya Girmez Aslında Ama Birileri Aklını Karıstırmaya Çalıstıgını düsünüyorum

Öbgz Aile Draması

Kurtlar Vadisi Devlet islerini ele alır hatta show tv deyken terör vardi onun önünü kesemeyeceklerini anladilar kuyruk acısı var diyerek terör yayinlatmadilar :)

bende biliyom birisi kışkırtmasa böyle şeyler demez sati :)

İşte ÖBGZK`nin total reytingi

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: XL65"]1[/TD]
[TD="class: XL65"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND[/TD]
[TD="class: XL67"]20:47:09[/TD]
[TD="class: XL68"]1:46:57[/TD]
[TD="class: XL70"]27,26%[/TD]
[TD="class: XL71"]56,52%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Vadi bu reytingi gördü mü acaba? :d

Revan Simdi Sbt Ölçüyor 27 Alabiliyormu ali kaptan çıktı düstü özetmis yok buymus suymus :)

Öbgz Aile Draması

aga terör kesin rekor kıracaktı zaten ama gerçeklerin üstü kapatıldı her zaman ki gibi
1.bölüm reytingi
[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD="class: cms_table_XL36, align: right"]1
[/TD]
[TD="class: cms_table_XL36"]KURTLAR VADISI TEROR [NET] [/TD]
[TD="class: cms_table_XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: cms_table_XL39, align: right"]22,40[/TD]
[TD="class: cms_table_XL39, align: right"]48,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

İşte ÖBGZK`nin total reytingi

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: XL65"]1[/TD]
[TD="class: XL65"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND[/TD]
[TD="class: XL67"]20:47:09[/TD]
[TD="class: XL68"]1:46:57[/TD]
[TD="class: XL70"]27,26%[/TD]
[TD="class: XL71"]56,52%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Vadi bu reytingi gördü mü acaba? :d
vadi kesinlikle o reytingi geçmiştir elde veriler tam veri yok geçtiği kesin

aga terör kesin rekor kıracaktı zaten ama gerçeklerin üstü kapatıldı her zaman ki gibi
1.bölüm reytingi
1
KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW22,4048,30

ewt öbgz birinci bölüm reytingleriyle karsılastiriyorum farka bak haci 4 nerde 22 nerde bu dizinin önünü star atv kanald trt hepsi anlastilar kapattılar rtük bahanesiyle

Moderatörün son düzenlenenleri:
O zamanın reytingini bulmak olmadığı için emin emin konuşuyorsunuz. Ama ben eminim. Takas da söylemişti ilk bölümünün az reyting aldığını şimdi inkar ediyor. Üstelik ilk yayınlandığında Çarşambaydı
7 nin altında almadı işte az dediğim 7 ne sallıyon 3 müş

- - - Ekleme - - -

ewt öbgz birinci bölüm reytingleriyle karsılastiriyorum farka bak haci 4 nerde 22 nerde bu dizinin önünü star atv kanald trt hepsi anlastilar kapattılar rtük bahanesiyle

aynen aga vadinin önünü kesitiler kanallar perşembe günü iflas edecekti kanal d baktı olmuyo vadinin son sezonunda aldı

1.bölüm reytingi
1
KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW22,4048,30

- - - Ekleme - - -

vadi kesinlikle o reytingi geçmiştir elde veriler tam veri yok geçtiği kesin
Hadi kanıtlasana. Görüyormusun? Elde Veri Yok sen kanıtlayamıyorsun ama bana kanıtla diyorsun. İlk bölüm reytingleri yok nasıl kanıtlayım? İşine gelince veri var, işine gelince yok.

- - - Ekleme - - -

4ten 27ye hiç kimse yükseltemez diziyi. İzlemiyorunuz sadece konuşuyorsunuz. Bu dizinin kendi başarısıdır

Moderatörün son düzenlenenleri:
öbgzk nin hiçbir bölümü 20 yi geçemez notmalde agb sağolsun 27 ye çıkardı şimdi 8 alıyo aradan 10 se değil sadece ve sadece 1.5-2 yıl geçti adamlar 19 reyting düşmüşler 2 yılda buna çocuk bile inanmaz :D

- - - Ekleme - - -

takas yine zincirini koparmış önüne gelene sarıyo!! amacın ne takas kokudan erken başlamış öyle mi ? o yüzden mi fatmagül öpüşür kvp yok, fatmagül evlenir kvp yok , fatmagül finale girer ama kvp bi kaç hafta önce bitirmiştir, fatmagül mukaddese bağırır kvp yok, fatmagül 10 bölümden sonra gülümser kvp yok....
:) :) kanal d özetli bu reytingi alsa tamam diycem ama herkez herşeyin farkında da nedense söylemek yerine en bozbulanık yerden tutuyo kendileri gibi!
bu arada kvp nun bana 27 aldığını göster bir daha ağzımı açmıyım ama gösteremiyceksen sen açma bile demiyorum sadece dürüstçe yaz ve öyle davran ( senin için imkansız gibi görünsede bi dene.).

arkadaşım yazını okumadın son cümleyi söylim sana eski vadiden çok izlenen bir dizi yok türkiye de bunu herkes bilir ama elde bazı bölümlerin verileri yok geçtiği kesindir o reytingi

öbgzk nin hiçbir bölümü 20 yi geçemez notmalde agb sağolsun 27 ye çıkardı şimdi 8 alıyo aradan 10 se değil sadece ve sadece 1.5-2 yıl geçti adamlar 19 reyting düşmüşler 2 yılda buna çocuk bile inanmaz :D
Vadi 20 alınca şike olmuyordu değil mi? Tabii şike olmasa 80 alır :d Konu yine Vadiye geldi 13 eylülde görüşürüz

Hadi kanıtlasana. Görüyormusun? Elde Veri Yok sen kanıtlayamıyorsun ama bana kanıtla diyorsun. İlk bölüm reytingleri yok nasıl kanıtlayım? İşine gelince veri var, işine gelince yok.

- - - Ekleme - - -

4ten 27ye hiç kimse yükseltemez diziyi. İzlemiyorunuz sadece konuşuyorsunuz. Bu dizinin kendi başarısıdır
27 den 8 e düşmekte bi başarı tabi hemde 1.5 yılda :d :d o reytinglere inana var mı cidden 27 alsa gerçekten 8 e düşer mi 1.5 yılda :d :d şaka gibisin yav :D

Vadi 20 alınca şike olmuyordu değil mi? Tabii şike olmasa 80 alır :d Konu yine Vadiye geldi 13 eylülde görüşürüz

agb nin reytingleri hepsi şikedir bana göre ama kovuldığı yıl şikenin daniskasını yaptılar vadi 20 lerde değil ilk vadi 30 larda alması normal olandır zaten tüm ülkenin bu kadar kitlendiği bi başka dizi olmadı tarih boyunca

- - - Ekleme - - -

arkadaşım yazını okumadın son cümleyi söylim sana eski vadiden çok izlenen bir dizi yok türkiye de bunu herkes bilir ama elde bazı bölümlerin verileri yok geçtiği kesindir o reytingi

"elde veri yok ama kesindir "öylemi bu nasıl bi cümledir.. çocuklar bile bu tezatlığı 10 km den fark edip gülerler..

Yerlerde olması gülünecek bir şey değil. Zira 8 reytinge yer diyorsan Vadi ve Kuzey Güney nerededir kim bilir. Hani SBT`ye güvenmiyordunuz? İşinize gelince güvenirsiniz tabii

- - - Ekleme - - -

Vadi de 23ten 5e düştü :d

ben diyorum 7 nin altında reytingi yok adam 5 diyo :d :d sezon finali 8 aldı ve onu geçeceği %100 zaten ayrıca 1 yılda değil 10 yıllık süreçte düştü efsane farkı vadi farkı :D

- - - Ekleme - - -

Yerlerde olması gülünecek bir şey değil. Zira 8 reytinge yer diyorsan Vadi ve Kuzey Güney nerededir kim bilir. Hani SBT`ye güvenmiyordunuz? İşinize gelince güvenirsiniz tabii

- - - Ekleme - - -

Vadi de 23ten 5e düştü :d

vadinin son bölüm reytingi öbgzk yi geçiyo tnt de bile :d :d :d 13 eylülde fark atacağı kesin :D