35.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)

Forumda gevezeliğim(ama artık eski halimdem eser yok)
arabesk severliliğim (yaka silkiyorlar o derece :A) @Forumdash @dreamy çok şkayetçileer bu durumdan :A
ve zehir hafızamla nam salmış biriyim :F Bazı kişileri sıkıştırıyor bu hafıza ama :F
ha bir de çok detayları kolay yakalama huyum var :F
Hahaha ne tarz detayları yakalama huyun var :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bölüm yayınlanana kadar ki süreye kadar :A sürpriz yarışmacı aldım ve o da iyiymiş :A sen o diss yerine bakarsan zaten toplamı duruyor, bu ay aldıklarıni kafana takmana gerek yok :A
Misal diyelim senin 12 dissin var ben yayınlayınca ve 5 ay sonra yeni bölüm yayınlayinca o diss sayısindan 12 yi çikarinca kaç tane aldığın belli olur o 5 ayda

anladın? :A
Şimdi alacağim diss güncellenmesi için ne kadar süre gemesi lazım?

• Güldürdün
Biraz başıma iş alacak detaylar :F bir çoğunu zamanında forumdan resimlerde paylaşmıştım ve yönetime bildirdiğim ufak hatalarda oluyor arada :F balanan üyelerin banlı şekilde forumda dolanması gibi :A
Haha iyimiş :D Sohbetine doyum olmaz ama benim baya uykum geldi yatıcam galiba.

• Harika
Şimdi baktım da en son diss ne zaman atılmış kim atmiş neye atılmış hepsi yazıyor :F:F
Aynen öyle ve tek sen görebiliyorsun orayı. Oyüzden ben size bana diss sayınızı ulaştırin diyorum. Eskiden ne güzel ben görüp hemen açıyordum konuyu :A
Bana en fazla diss atan sevdiğim bir isim ve ben şok oldum :F

Aynen öyle ve tek sen görebiliyorsun orayı. Oyüzden ben size bana diss sayınızı ulaştırin diyorum. Eskiden ne güzel ben görüp hemen açıyordum konuyu :A
Bana en fazla diss atan sevdiğim bir isim ve ben şok oldum :F
Şuan baktım da ençok dissi fanlar amış son 1 ayda:F

• Güldürdün
Şuan baktım da ençok dissi fanlar amış son 1 ayda:F
Fan derken? yani bir oyuncunun hayranı falan ona gelen tepkiyi sevmedikleri için?
Ben çok çabalayamadım diss için ama klip konularım sağolsun bana fayda etti :A
Bazen GS'ye laf atıncada yiyorum diss :F
bazen anlayıp vermiyorlar diss :F bu ay sadece bir iki kere çabaladım diss için :A

Fan derken? yani bir oyuncunun hayranı falan ona gelen tepkiyi sevmedikleri için?
Ben çok çabalayamadım diss için ama klip konularım sağolsun bana fayda etti :A
Bazen GS'ye laf atıncada yiyorum diss :F
bazen anlayıp vermiyorlar diss :F bu ay sadece bir iki kere çabaladım diss için :A
İşte bişeylerin fanı olanlar:A

• Güldürdün
İşte bişeylerin fanı olanlar:A
Acaba sen de bana diss attın mı bakacağım :A aa rakiplerim kaç diss atmış yazabilirim analizde :A
ilginç detaylar var. Dissini yollayanlarda kendi disslerine şok oluyorlar. Biride bana ss atana kadar baya uğraştırdı, gidip konuda yediği dissin ss'sini atıyor bana :F bazılarına deyinmem tabiki sonuç gecesi, rezil etmeyeyim isim vererek :A ama eğleniyorum bu uğraşma halleriyle bile. Seviyorum bu yarışmayı :Z

Acaba sen de bana diss attın mı bakacağım :A aa rakiplerim kaç diss atmış yazabilirim analizde :A
ilginç detaylar var. Dissini yollayanlarda kendi disslerine şok oluyorlar. Biride bana ss atana kadar baya uğraştırdı, gidip konuda yediği dissin ss'sini atıyor bana :F bazılarına deyinmem tabiki sonuç gecesi, rezil etmeyeyim isim vererek :A ama eğleniyorum bu uğraşma halleriyle bile. Seviyorum bu yarışmayı :Z
Hande ile ilgili atmişsam dissten sayma:A Başka bişeyse merak ederim link at :F

• Güldürdün
hahahah tamam konunun altında linkide atarım :F :F ama geri çekmek yok? ya da ss atarım :F en garantisi
Ee aramıza katılıyormusun? :A
Niye geri çekeyim ki :A tmm ısrar cabandan dolayı kabul ederiyorum ama ugraş gerektiren bişeyse çekilirim söylim:X

• Harika
Niye geri çekeyim ki :A tmm ısrar cabandan dolayı kabul ederiyorum ama ugraş gerektiren bişeyse çekilirim söylim:X
Ay kaç kere diyecem be, bana sadece diss sayını ss at özelden başka birşey yok.
Konu açılıncada bir beğeni ve yorum :F
aa beğeni demişken, bu konuma atmadın daha ? okadarda kendim hakkımda yazı yazdım kırılganım diye :F

edit: galiba gittin, ben de gideyim :A :A

Son düzenleme: