35.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)

Acaba her evlenen forumdan temelli gider mi? Bir yorum görmüştüm 'Evli insanın bu forumda işi ne' :A Bu laf nekadar doğru yada yanlış tartışılır :A Aklıma geldi :A
Düşündürücü bir soru ve biliyorsun ki benim de üzerine düşünmem gereken bir soru... :A Bakalım düşündükten sonra sorunun cevabı ne olacak, ben de çoook merak ediyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Düşündürücü bir soru ve biliyorsun ki benim de üzerine düşünmem gereken bir soru... :A Bakalım düşündükten sonra sorunun cevabı ne olacak, ben de çoook merak ediyorum... :A
Oldukça düşündürücü ama bence sizler yine arada girebilir futbol vs. büyük etkinlikleri yorumlamak için ve girmekte ne sakınca olsun. Sosyal medya hesapları gibi düşünüyorum ama ben de tam olarak bilmiyorum aslında düşüncemi :A

Oldukça düşündürücü ama bence sizler yine arada girebilir futbol vs. büyük etkinlikleri yorumlamak için ve girmekte ne sakınca olsun. Sosyal medya hesapları gibi düşünüyorum ama ben de tam olarak bilmiyorum aslında düşüncemi :A
Ben temelli bırakmam diye düşünüyorum. Zaten ben çenemle bir şekilde ikna ederim karşımdakini, ki ortam da belli zararlı herhangi bir şey yok yani. :A Sanat var, SABAR var, goygoy var, muhabbet var ne zararı olsun... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Ben temelli bırakmam diye düşünüyorum. Zaten ben çenemle bir şekilde ikna ederim karşımdakini, ki ortam da belli zararlı herhangi bir şey yok yani. :A Sanat var, SABAR var, goygoy var, muhabbet var ne zararı olsun... :A
Beklediğim cevap :A Bu konu ile ilgili seninle instagram'da konuşmuştuk, ne yapaağımı belirtmiştim oradaki meseleyi halettim zaten ve öyle bir durumda diğer yerlerdede gereken ayarı çekerim günü geldiğinde :A :A

Beklediğim cevap :A Bu konu ile ilgili seninle instagram'da konuşmuştuk, ne yapaağımı belirtmiştim oradaki meseleyi halettim zaten ve öyle bir durumda diğer yerlerdede gereken ayarı çekerim günü geldiğinde :A :A
Hayırlısı be... O zaman gelsin bir hele geldiğinde bakarız. :A

• Güldürdün
Umarım bu hediyeyi veren olmamıştır. :A Dosi adı aklıma gelince aklıma gelen ilk şeylerden birisi Fatih Bulut ve senin beğenerek dinlediğin ama benimse leş bulduğum bu şarkıyı hediye etmeden duramazdım. Klibini de öve öve bitirememiştin. :A Umarım beğenirsin. :Z Şüphe etmedim gerçi hiç beğeneceğinden ama belli olmaz. :A @Dosi
Klibi öve öve bitiremedim mi? 😱 hangi level iftira bu :(
Beğenmedim hediyeyi :T
diğer şarkıyla gelseydin bari ama bu saaten sonra o da kırılan kalbimi tamir etmez :T

Biliyorum teaser'ı sevdiğini ama teaser bile leş. :( Neyse Fatih Bulut üzerinden iyi ders verdiğime göre sana esas hediyene geçebiliriz. :Z Halk ozanımızın en sevdigim şarkılarından olan bu şarkıyı armağan ediyorum. ?

Şarjım baya az, bir dahaki girişimde dinlerim :bhr: Teşekkürler ve bana ders falan verdiğinde yok :A

Tebrik ederim @Dosi , daha uzun yıllar forumda olursun umarım. :bhr:

Benim sana hediyem en sevdiğim şarkı:

• Harika
Tebrik ederim @Dosi , daha uzun yıllar forumda olursun umarım. :bhr:

Benim sana hediyem en sevdiğim şarkı:
Çok teşekkürler :bhr:
Arabeski çok severim :Z Bu şarkıyı Funda Arar'dan dinlemedim galiba. Yarin dinlerim :D
Senin konunda da belirtiğim gibi Survivor'dan tanıdıklarımdansı ve ben bu foruma Survivor için üye olup ilk 1 buçuk sene sadece o konularda aktiftim. Seninle galiba bir tek Merve'de aynı taraftaydik :A Şu Gökhan'ın da olduğu sene :D Avatarında bir köpekte vardı sanki bir ara, nedense ben de avatarlarına taktım :F

Çok teşekkürler :bhr:
Arabeski çok severim :Z Bu şarkıyı Funda Arar'dan dinlemedim galiba. Yarin dinlerim :D
Senin konunda da belirtiğim gibi Survivor'dan tanıdıklarımdansı ve ben bu foruma Survivor için üye olup ilk 1 buçuk sene sadece o konularda aktiftim. Seninle galiba bir tek Merve'de aynı taraftaydik :A Şu Gökhan'ın da olduğu sene :D Avatarında bir köpekte vardı sanki bir ara, nedense ben de avatarlarına taktım :F
Haha e tabi birçok şey vardı avatarlarımda o köpek Hachiko'nun resmiydi işte. :D

• Güldürdün
Bilmiyordum bu tarzı çok sevdiğini, sevindim. :D
Forumda gevezeliğim(ama artık eski halimdem eser yok)
arabesk severliliğim (yaka silkiyorlar o derece :A) @Forumdash @dreamy çok şkayetçileer bu durumdan :A
ve zehir hafızamla nam salmış biriyim :F Bazı kişileri sıkıştırıyor bu hafıza ama :F
ha bir de çok detayları kolay yakalama huyum var :F

Forumda gevezeliğim(ama artık eski halimdem eser yok)
arabesk severliliğim (yaka silkiyorlar o derece :A) @Forumdash @dreamy çok şkayetçileer bu durumdan :A
ve zehir hafızamla nam salmış biriyim :F Bazı kişileri sıkıştırıyor bu hafıza ama :F
ha bir de çok detayları kolay yakalama huyum var :F
Afferim torunuma :bhr: @dreamy

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi