35.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)

"acımasızlıkları" dedikten sonra koyduğu o emoji beni rahatsız etti. :A Bir emoji bir insana bu kadar mı yakışmaz? :A
Haklısın, bazı şeyler herkese yakışmayabiliyor. herkes bi sen değilki, hem ciddilik ve komiklik yakışsın :A

Gelmişken konuma tepki ver bari :A

Onu editlediğinde ( :) ) bu biraz gıcık geldi gözüme :F diğeri varken okadar gözüme batmadı :A Acımasızı yukarda Sherlock Bey'e yazdığım manada düşünmek istiyorum :A
Hiç sorma aklıma birilerini getirdi ister istemez. :A Ama editlemesem oradaki duyguyu veremeyecektim ve yanlış anlaşılmalara müsait olmaya devam edecekti. Bu yüzden şuan doğru yerde doğru emoji var. :A Doğru düşünmüşsün, adaşıma yazdığına yakın bir anlamda ve konumda duruyor... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
: A adamdır. Orda aslında onu kullanmıştım ama parantez içine aldığım için tadı kaçmış, o ömrümde görmediğim emoji çıkmış ortaya... :A O emojiyi kullanmam mantıklı değil zaten o kelimeden sonra... :A
Demek ki sen yollarken görünüşüne bakmıyorsun mesajının :A o parantezler işi bozuyor, benimkinde genelde bayraklar çıkıyor ve daha yollamadan beliriyor hemen düzenliyorum :A

Demek ki sen yollarken görünüşüne bakmıyorsun mesajının :A o parantezler işi bozuyor, benimkinde genelde bayraklar çıkıyor ve daha yollamadan beliriyor hemen düzenliyorum :A
Çok baktığım söylenemez genelde doğru yazdığımı düşündüğüm için. :A İmlalara virgüllere bile dikkat ederim. Ama işte orada parantezi koyunca işin rengi değişmiş... :A

• Güldürdün
Hiç sorma aklıma birilerini getirdi ister istemez. :A Ama editlemesem oradaki duyguyu veremeyecektim ve yanlış anlaşılmalara müsait olmaya devam edecekti. Bu yüzden şuan doğru yerde doğru emoji var. :A Doğru düşünmüşsün, adaşıma yazdığına yakın bir anlamda ve konumda duruyor... :A
Kim geldi aklına? destere? :) yerine :D olabilirdi :A

Çok baktığım söylenemez genelde doğru yazdığımı düşündüğüm için. :A İmlalara virgüllere bile dikkat ederim. Ama işte orada parantezi koyunca işin rengi değişmiş... :A
Kötü değildi ama arkada A boş durunca çaktım mevzuyu :A Alıntılarımızda hatıra kalsın öyle :A

Evet ah destere vah destere. Heey gidi yoldaşım hey. :) :) Haklısın onun yerine :D olabilirmiş ama olsun :) da güzel... :A
genelde trip olarak algılanıyor o ama aslında ciddiliği temsil ediyor. Aslında ben forumda 1 yıl falan sadece :) :D bunlar ikisini kullanıyordum :A diğerine geç oldu geçiş yapmak ?

"acımasızlıkları" dedikten sonra koyduğu o emoji beni rahatsız etti. :A Bir emoji bir insana bu kadar mı yakışmaz? :A
@Sherlock 'un bu mesaja güldürü atıp benim onun güzel mesajına verdiğim güzel cevabı es geçmesine kaç puan? 😱 Sonra adım acımasıza çıkıyor :A @MEnes

Çok teşekkür ederim canım. Güzel düşüncelerin için de cok sağol :bhr: Önemsemediğim insanların hakkımdaki olumsuz düşüncelerini hiç kaale almadım ve burada sizlerle olmaya devam edeceğim. Bir sürü etkinlik var aklımda :Z
Konuyu açmayı düşünmen bile benim için kıymetli
Ben genelde kulüplere girince anında açıyorum oyüzden kimseye şans kalmıyor :A Çok fazla kutlama konularım olmuyor çünkü eskiye oranla fazla mesaj yazmıyorum. Etkinlik vesilesiyle biraz hızlanabilir. 2 ay sonra 5. yıla girecem, bu kez ard arda olacak ama normalde yılda 2 kere kutlama konum oluyor?
Aslında dün girebilirdim ama bir anda bir sessizlik çöktü üstüme ve 7 mesajı anca 20 saatlik bir süreçte yazabildim :A
Hediyeler de harika, yalnız şu gözlüklü kalemi dudağına tutanı tanıyamadım, Çağatay mı o? :A
Rica ederim :bhr: Bakalım unutmazsam 5 yılın konun benden olur :A

ÇAĞATAY'ım :bhr: :A

• Güldürdün
Konusu açılmamiştir diye baktım forumda ama acmişin:A Yok benim aklıma gelmişti avcunu yala dediği :A Allah söyletmiş demek:X
İsmail YK klip çıkaracak ve bu kadar zaman geçecek ve ben açmayacağım? 😱 Hakaret :A
Benim konuya bir tepki bırak, cimrileşme :A
aa bu arada hayret geldin hediyeyle :Z