Haklısın, bazı şeyler herkese yakışmayabiliyor. herkes bi sen değilki, hem ciddilik ve komiklik yakışsın"acımasızlıkları" dedikten sonra koyduğu o emoji beni rahatsız etti.Bir emoji bir insana bu kadar mı yakışmaz?
![]()
Gelmişken konuma tepki ver bari
Haklısın, bazı şeyler herkese yakışmayabiliyor. herkes bi sen değilki, hem ciddilik ve komiklik yakışsın"acımasızlıkları" dedikten sonra koyduğu o emoji beni rahatsız etti.Bir emoji bir insana bu kadar mı yakışmaz?
![]()
Hiç sorma aklıma birilerini getirdi ister istemez.Onu editlediğinde () bu biraz gıcık geldi gözüme
diğeri varken okadar gözüme batmadı
Acımasızı yukarda Sherlock Bey'e yazdığım manada düşünmek istiyorum
![]()
Demek ki sen yollarken görünüşüne bakmıyorsun mesajının: A adamdır. Orda aslında onu kullanmıştım ama parantez içine aldığım için tadı kaçmış, o ömrümde görmediğim emoji çıkmış ortaya...O emojiyi kullanmam mantıklı değil zaten o kelimeden sonra...
![]()
Çok baktığım söylenemez genelde doğru yazdığımı düşündüğüm için.Demek ki sen yollarken görünüşüne bakmıyorsun mesajınıno parantezler işi bozuyor, benimkinde genelde bayraklar çıkıyor ve daha yollamadan beliriyor hemen düzenliyorum
![]()
Kim geldi aklına? destere?Hiç sorma aklıma birilerini getirdi ister istemez.Ama editlemesem oradaki duyguyu veremeyecektim ve yanlış anlaşılmalara müsait olmaya devam edecekti. Bu yüzden şuan doğru yerde doğru emoji var.
Doğru düşünmüşsün, adaşıma yazdığına yakın bir anlamda ve konumda duruyor...
![]()
Evet ah destere vah destere. Heey gidi yoldaşım hey.Kim geldi aklına? destere?yerine
olabilirdi
![]()
Kötü değildi ama arkada A boş durunca çaktım mevzuyuÇok baktığım söylenemez genelde doğru yazdığımı düşündüğüm için.İmlalara virgüllere bile dikkat ederim. Ama işte orada parantezi koyunca işin rengi değişmiş...
![]()
Evet anlaşılması güç olmasa gerek zaten, benden öyle bir emoji gelmez yani, mümkün değil...Kötü değildi ama arkada A boş durunca çaktım mevzuyuAlıntılarımızda hatıra kalsın öyle
![]()
genelde trip olarak algılanıyor o ama aslında ciddiliği temsil ediyor. Aslında ben forumda 1 yıl falan sadeceEvet ah destere vah destere. Heey gidi yoldaşım hey.![]()
Haklısın onun yerine
olabilirmiş ama olsun
da güzel...
![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım. Güzel düşüncelerin için de cok sağolÖnemsemediğim insanların hakkımdaki olumsuz düşüncelerini hiç kaale almadım ve burada sizlerle olmaya devam edeceğim. Bir sürü etkinlik var aklımda
Konuyu açmayı düşünmen bile benim için kıymetli
Ben genelde kulüplere girince anında açıyorum oyüzden kimseye şans kalmıyorÇok fazla kutlama konularım olmuyor çünkü eskiye oranla fazla mesaj yazmıyorum. Etkinlik vesilesiyle biraz hızlanabilir. 2 ay sonra 5. yıla girecem, bu kez ard arda olacak ama normalde yılda 2 kere kutlama konum oluyor?
Aslında dün girebilirdim ama bir anda bir sessizlik çöktü üstüme ve 7 mesajı anca 20 saatlik bir süreçte yazabildim
Hediyeler de harika, yalnız şu gözlüklü kalemi dudağına tutanı tanıyamadım, Çağatay mı o?![]()
Aman aman Çağatay'ına kıyıp bana vermişRica ederimBakalım unutmazsam 5 yılın konun benden olur
ÇAĞATAY'ım![]()
![]()
İsmail YK klip çıkaracak ve bu kadar zaman geçecek ve ben açmayacağım? 😱 HakaretKonusu açılmamiştir diye baktım forumda ama acmişinYok benim aklıma gelmişti avcunu yala dediği
Allah söyletmiş demek
![]()
Teşekkürler, darısı başına ?Tebrikler Zeynep. İnşallah 50 bini de görürsün.@Dosi
Hem hediyeli geldim hem de etiketsizİsmail YK klip çıkaracak ve bu kadar zaman geçecek ve ben açmayacağım? 😱 Hakaret
Benim konuya bir tepki bırak, cimrileşme
aa bu arada hayret geldin hediyeyle![]()
Evet etiket yapmadım bu kezHem hediyeli geldim hem de etiketsiz![]()