Yoo gördüğün gibi her bildirime geliyorumEvet etiket yapmadım bu kez Bir kaç güne beklediklerim felmezse etiketleme yaparım
Bu aralar 5 etiketimden 1ini görüyorsun, yorulmak istemedim
Konudaki yazılarımı okudun mu?
Şarkıyı acık mı bıraktın sen
Yoo gördüğün gibi her bildirime geliyorumEvet etiket yapmadım bu kez Bir kaç güne beklediklerim felmezse etiketleme yaparım
Bu aralar 5 etiketimden 1ini görüyorsun, yorulmak istemedim
Konudaki yazılarımı okudun mu?
onu düzelttim anında. p ve l hep karışıyor ben de. düzelt şunu Şarkıyla uyumlu ama olsunYoo gördüğün gibi her bildirime geliyorum
Şarkıyı acık mı bıraktın sen
Tmm düzelttim Hayat kurtarmiş gibi hissediyorum şuanonu düzelttim anında. p ve l hep karışıyor ben de. düzelt şunu Şarkıyla uyumlu ama olsun
Konuyu okudun mu dedim? Okuyan kişi tepkisiz bırakmaz çünkü
niye kırmızı biraktın gelmese kısmı da felmezse görünüyorTmm düzelttim Hayat kurtarmiş gibi hissediyorum şuan
MAlasef aynı fikirdeyim Kendimi bu aralar dizilere adadım oscar geliyor film de bakıcam dahaniye kırmızı biraktın gelmese kısmı da felmezse görünüyor
Diss Savaşları konusunda hâlâ ayni fikirdemisin?
Daha yarışmayı hiç kavrayamamışsın sadece rakamı belirtecen her gün yorum yapıp duruyorsun, özeldem rakam.belirtmek zor değil yani . Sen zaten baya toplamışsın diss, kılını kıpırdatmana gerek yok kiMAlasef aynı fikirdeyim Kendimi bu aralar dizilere adadım oscar geliyor film de bakıcam daha
Sen de benim anlatmak istediğimi anlamamişin Biribirimizi kızdırmalıyız ki diss atalım zevki zevki çıksın Böyle boş durarak dıss savaşi mi olur Eğer öyle yapıcaksanız siz de boşa konu acmakla yorulursun yaniDaha yarışmayı hiç kavrayamamışsın sadece rakamı belirtecen her gün yorum yapıp duruyorsun, özeldem rakam.belirtmek zor değil yani . Sen zaten baya toplamışsın diss, kılını kıpırdatmana gerek yok ki
Masacre yok, oyüzden yayınlayamıyorum bölümü ve başlamadıkça baskı yapıyorum sana
ay şuan biz mevcut şubat'tan bu yanayi hesapliyoruz. sonrasında devam edersek olmamanı anlarım. Hepimiz bu aralar başka havadayız pek diss için savaşamadık ama şimdiki merakımız acaba kimin dissi daha fazlaSen de benim anlatmak istediğimi anlamamişin Biribirimizi kızdırmalıyız ki diss atalım zevki zevki çıksın Böyle boş durarak dıss savaşi mi olur Eğer öyle yapıcaksanız siz de boşa konu acmakla yorulursun yani
Hediyede bekliyorum, bu rakama hediye yakışırTebrikler. 35.000 çok iyi bir rakam Zey, çok büyük başarı. Forumdaki değerli ve renkli mesajlarınla birlikte daha nice senelere ve mesajlara. ? @Dosi
Nasıl şubattan beridir? şubat 2019??ay şuan biz mevcut şubat'tan bu yanayi hesapliyoruz. sonrasında devam edersek olmamanı anlarım. Hepimiz bu aralar başka havadayız pek diss için savaşamadık ama şimdiki merakımız acaba kimin dissi daha fazla
Ben her daim bu kardeşimi kullandım ve kullanmaya devam edeceğim. Ama destere yoldaşım varken sırf onunla özel olarak bunu kullanarak konuşurdum. Ayrı bir tadı olurdu... Yine nostalji geldi aklıma, özledim eski günleri...genelde trip olarak algılanıyor o ama aslında ciddiliği temsil ediyor. Aslında ben forumda 1 yıl falan sadece bunlar ikisini kullanıyordum diğerine geç oldu geçiş yapmak ?
ah ah ah kaç kere anlattım bilmemNasıl şubattan beridir? şubat 2019??
Tamam, merak ediyorumEvde değilim netim az. Gelecek hediyen ama hazır merak etme.
Eskilere çok dalarsak çıkamayız. Geleceğe bakalım ama destere 1 sene oldu 😱Ben her daim bu kardeşimi kullandım ve kullanmaya devam edeceğim. Ama destere yoldaşım varken sırf onunla özel olarak bunu kullanarak konuşurdum. Ayrı bir tadı olurdu... Yine nostalji geldi aklıma, özledim eski günleri...
şubat 2019 aralık 2019 arasındaki dislerin toplamını mı yariştiriyoruz?Eğer öylese ben zaten kazanmişim dediğine göre Yoksa Ocak0 2020 den sonra da dahil mi? Dahilse nerden bileyim ne zaman diss aldim? Neyse ben dizi izlim en iyisiah ah ah kaç kere anlattım bilmem
Aynen şubat 2019
dur tekrar anlatayım
2018 senesinde ayda 1 diss yarışması olurdu ve biz 1 ay baya diss için savaştık ama şubat 2019'da forum yenilenince sıfırla di ve biz eskisi gibi diss sayısını göremiyoruz oyüzden rafa kalktı. Özel bölüm olarak yayınliyorum bölümü ama insanlara zor geliyorsa ss atmak devamı olmayacak. Belki yılda 1 bilemiyorum. Bu bolümdeki tepkilere bağlı
anladın mı şimdi? @dreamy sen de oku
@Silinmiş Üye
Gerçekten hiç bu kadar gitmemişti. Yoldaşım bizi merakta bıraktı ve üzdü... Ama tabi geleceğe umutla bakmaya devam...Eskilere çok dalarsak çıkamayız. Geleceğe bakalım ama destere 1 sene oldu 😱
Bölüm yayınlanana kadar ki süreye kadar sürpriz yarışmacı aldım ve o da iyiymiş sen o diss yerine bakarsan zaten toplamı duruyor, bu ay aldıklarıni kafana takmana gerek yokşubat 2019 aralık 2019 arasındaki dislerin toplamını mı yariştiriyoruz?Eğer öylese ben zaten kazanmişim dediğine göre Yoksa Ocak0 2020 den sonra da dahil mi? Dahilse nerden bileyim ne zaman diss aldim? Neyse ben dizi izlim en iyisi
Evlenmiş olabilir Öyle düşünüyorum ve inşallah öyledir (kötü birşey olmasında)Gerçekten hiç bu kadar gitmemişti. Yoldaşım bizi merakta bıraktı ve üzdü... Ama tabi geleceğe umutla bakmaya devam...
Ben de öyle düşündüm doğrusu. Aynen kötü bir şey olmasın da gerisi çok da önemli değil.Evlenmiş olabilir Öyle düşünüyorum ve inşallah öyledir (kötü birşey olmasında)
Bakmadım daha tam olarak gittiği tarihe ve belki tam gününde gelir
Acaba her evlenen forumdan temelli gider mi? Bir yorum görmüştüm 'Evli insanın bu forumda işi ne' Bu laf nekadar doğru yada yanlış tartışılır Aklıma geldiBen de öyle düşündüm doğrusu. Aynen kötü bir şey olmasın da gerisi çok da önemli değil.