Sen git hele açıkladığım diss konuaundaki mesajıma bakAfferim torunuma @dreamy
Sen git hele açıkladığım diss konuaundaki mesajıma bakAfferim torunuma @dreamy
En son yazdiğimdan sonra yine acıklama yazdın mıSen git hele açıkladığım diss konuaundaki mesajıma bak
Hahaha ne tarz detayları yakalama huyun varForumda gevezeliğim(ama artık eski halimdem eser yok)
arabesk severliliğim (yaka silkiyorlar o derece ) @Forumdash @dreamy çok şkayetçileer bu durumdan
ve zehir hafızamla nam salmış biriyim Bazı kişileri sıkıştırıyor bu hafıza ama
ha bir de çok detayları kolay yakalama huyum var
evet onu diyorum işte ona bak diyorum hahaEn son yazdiğimdan sonra yine acıklama yazdın mı
Şimdi alacağim diss güncellenmesi için ne kadar süre gemesi lazım?Bölüm yayınlanana kadar ki süreye kadar sürpriz yarışmacı aldım ve o da iyiymiş sen o diss yerine bakarsan zaten toplamı duruyor, bu ay aldıklarıni kafana takmana gerek yok
Misal diyelim senin 12 dissin var ben yayınlayınca ve 5 ay sonra yeni bölüm yayınlayinca o diss sayısindan 12 yi çikarinca kaç tane aldığın belli olur o 5 ayda
anladın?
Biraz başıma iş alacak detaylar bir çoğunu zamanında forumdan resimlerde paylaşmıştım ve yönetime bildirdiğim ufak hatalarda oluyor arada balanan üyelerin banlı şekilde forumda dolanması gibiHahaha ne tarz detayları yakalama huyun var
Konuyu açacağım güne kadarki tüm dissleri hesap edeceğim. Bu gidişle konu haftaya sarkacak gibiŞimdi alacağim diss güncellenmesi için ne kadar süre gemesi lazım?
Haha iyimiş Sohbetine doyum olmaz ama benim baya uykum geldi yatıcam galiba.Biraz başıma iş alacak detaylar bir çoğunu zamanında forumdan resimlerde paylaşmıştım ve yönetime bildirdiğim ufak hatalarda oluyor arada balanan üyelerin banlı şekilde forumda dolanması gibi
Şimdi baktım da en son diss ne zaman atılmış kim atmiş neye atılmış hepsi yazıyorKonuyu açacağım güne kadarki tüm dissleri hesap edeceğim. Bu gidişle konu haftaya sarkacak gibi
Aynen öyle ve tek sen görebiliyorsun orayı. Oyüzden ben size bana diss sayınızı ulaştırin diyorum. Eskiden ne güzel ben görüp hemen açıyordum konuyuŞimdi baktım da en son diss ne zaman atılmış kim atmiş neye atılmış hepsi yazıyor
Bizim saat 2 ve şarj az ama yinede bırakamıyorum ben deHaha iyimiş Sohbetine doyum olmaz ama benim baya uykum geldi yatıcam galiba.
Şuan baktım da ençok dissi fanlar amış son 1 aydaAynen öyle ve tek sen görebiliyorsun orayı. Oyüzden ben size bana diss sayınızı ulaştırin diyorum. Eskiden ne güzel ben görüp hemen açıyordum konuyu
Bana en fazla diss atan sevdiğim bir isim ve ben şok oldum
Sanada iyi uykular. ❤Bizim saat 2 ve şarj az ama yinede bırakamıyorum ben de
iyi uykular
Fan derken? yani bir oyuncunun hayranı falan ona gelen tepkiyi sevmedikleri için?Şuan baktım da ençok dissi fanlar amış son 1 ayda
İşte bişeylerin fanı olanlarFan derken? yani bir oyuncunun hayranı falan ona gelen tepkiyi sevmedikleri için?
Ben çok çabalayamadım diss için ama klip konularım sağolsun bana fayda etti
Bazen GS'ye laf atıncada yiyorum diss
bazen anlayıp vermiyorlar diss bu ay sadece bir iki kere çabaladım diss için
Acaba sen de bana diss attın mı bakacağım aa rakiplerim kaç diss atmış yazabilirim analizdeİşte bişeylerin fanı olanlar
Hande ile ilgili atmişsam dissten sayma Başka bişeyse merak ederim link atAcaba sen de bana diss attın mı bakacağım aa rakiplerim kaç diss atmış yazabilirim analizde
ilginç detaylar var. Dissini yollayanlarda kendi disslerine şok oluyorlar. Biride bana ss atana kadar baya uğraştırdı, gidip konuda yediği dissin ss'sini atıyor bana bazılarına deyinmem tabiki sonuç gecesi, rezil etmeyeyim isim vererek ama eğleniyorum bu uğraşma halleriyle bile. Seviyorum bu yarışmayı
hahahah tamam konunun altında linkide atarım ama geri çekmek yok? ya da ss atarım en garantisiHande ile ilgili atmişsam dissten sayma Başka bişeyse merak ederim link at
Niye geri çekeyim ki tmm ısrar cabandan dolayı kabul ederiyorum ama ugraş gerektiren bişeyse çekilirim söylimhahahah tamam konunun altında linkide atarım ama geri çekmek yok? ya da ss atarım en garantisi
Ee aramıza katılıyormusun?
Ay kaç kere diyecem be, bana sadece diss sayını ss at özelden başka birşey yok.Niye geri çekeyim ki tmm ısrar cabandan dolayı kabul ederiyorum ama ugraş gerektiren bişeyse çekilirim söylim