vadinin fragmanalr nette neden izleniyor sanıyorsun 😉 bu işin arkasında da pana çıkarsa şaşrımam adam her para kaynağını kullanıyor
ne alaka bölüm izlenmelerinden haberi yok galiba 2 sitede birden milyonları geçen başka bir dizi yok
vadinin fragmanalr nette neden izleniyor sanıyorsun 😉 bu işin arkasında da pana çıkarsa şaşrımam adam her para kaynağını kullanıyor
Pislik. Pis kanal. Pislik be
diğer dizleri takip etmediğin için yok sana göre 😉 ayrıca 2 sitede anlaşmalı site güvenmiyorum pekne alaka bölüm izlenmelerinden haberi yok galiba 2 sitede birden milyonları geçen başka bir dizi yokyoutubeda da silinmeden en son 300 bin olmuştu bakim silinmemişse kaç olmuş zaten panatv ve mynet youtube sistemiyle çalışıyo
Allah aşkına bu atv nasıl bi kanal 2 gündür atv izliyorum vadinin fragmanını 1 kez görmedim yok böyle bişey
starda maç izliyorum haftasonu survivora bakmıştı madamlar her reklamda my nin fragmanını gösteriyolar o kadar reklamını yapıyolar ki her reklamın kapağında adamlar atv de böyle bişey yok umarım ayrılırız sene sonunda reklam 0
pananın böyle bişey yapcağını zanetmiyorum fragman konusunda
Laa ben bile gördümBen diyorum bak izlemediğim dizinin reklamını izlediğim dizi arasına soktular😡 Adamın biri ölmüş gene morg gibi biyerde yatıyordu.
vadinin fragmanını sıkça göstermek başka dizi varken altta tanıtımını yapmak diğer dizilere de faydalı atv nin elinde olsa bol bo lyapar bence
- - - Ekleme - - -
issyyyeeaannnn :hangi dizide morg sahnesi
Laa ben bile gördümBen diyorum bak izlemediğim dizinin reklamını izlediğim dizi arasına soktular😡 Adamın biri ölmüş gene morg gibi biyerde yatıyordu.
vadi sırasında zaten tüm dizilerin reklamı yapılıyo içimiz dışımız huzur sokağı oldu
- - - Ekleme - - -
ne zaman gördün hayretölmedi opoyraz ölmez hemen
poyraz sezon finaline ka ölmedi daha senaryo görevi bitmedi :
Ne bilim senaryoyu yahu
ne zaman gördün hayretölmedi opoyraz ölmez hemen
KVp'yi dün 2 kere Karadayı'da görmüşümdür😕issyyyeeaannnn :hangi dizide morg sahnesi
tabi ölmeyecek adam gireli daha 6 bölüm öldü fenomen olmasına yetti bu irrite oldum lafı herkesin dilinde
Ne bilim senaryoyu yahuBen gördüğümü söylüyorumBİri morgta kabinin içindeydi.
Ne bilim senaryoyu yahuBen gördüğümü söylüyorumBİri morgta kabinin içindeydi.
- - - Ekleme - - -
KVp'yi dün 2 kere KAradayı'da görmüşümdür😕
svadi fenomenlerinden biri daha öldükren sonra unutulur bu gidişle
poyraz ölmez morgta olan poyrazfragmanı izlerken heycanlandın demi vadi fragmanları adamı yerinde hoplatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?