tut-maz aga tut-mazAga X-Factor haftasonu denenecek illa ki. Benim umudum var biraz bakalım.
tut-maz aga tut-mazAga X-Factor haftasonu denenecek illa ki. Benim umudum var biraz bakalım.
Şu Hùrrem'i 1mg sevmiom.hürrem adamı böyle bağırtır
adam harem kurma yoluna girdi yanlız sümbülün bakirliği gitti şimdi adamın bedduaları da tutmaz doksanlar yarın geçebilirSümbül Ağa'nın rolü azalacaktı güya bu sezon.
o da sana bayiliyiŞu Hùrrem'i 1mg sevmiom.
O Ucz de yazın çalıştım ben de.Doğrudur Ciner'in bakkalı var zaten 'UCZ' diye.
Veliaht'ı 2'ye katlar bence aga. Zaten 2 mi ne alıyordu Veliaht.tut-maz aga tut-maz
Yalnız malzeme çok tat yok dizide kendimi sıkıntïdan Temple Run 2'ye verdim.adam harem kurma yoluna girdi yanlız sümbülün bakirliği gitti şimdi adamın bedduaları da tutmaz doksanlar yarın geçebilir
o da sana bayiliyi
O Ucz de yazın çalıştım ben de.
x faktör 4 mi alacak sanıyon sen aga bence 2 yi geçemez acun ve stv dizileri süpürürVeliaht'ı 2'ye katlar bence aga. Zaten 2 mi ne alıyordu Veliaht.
Muhteşem hiç geçilmediyse şimdiye kadar Sümbül Ağa sayesindedir. Hiç hatun işlerine bulaşmayacaktı.adam harem kurma yoluna girdi yanlız sümbülün bakirliği gitti şimdi adamın bedduaları da tutmaz doksanlar yarın geçebilir
o da sana bayiliyi
bu bölüm iyiydi bence son 30 saniye bombayı patlattı yılmaz şahin bence çok kerem deren-pınar bulut etkisinde kalmışYalnız malzeme çok tat yok dizide kendimi sıkıntïdan Temple Run 2'ye verdim.
bir de adamı saf konumuna düşürdülerMuhteşem hiç geçilmediyse şimdiye kadar Sümbül Ağa sayesindedir. Hiç hatun işlerine bulaşmayacaktı.
Hem küçük hem de çok iş yapmıyor ama idare eder. Show gibi batabilir. Şuan sadece 1900 tane İstanbul şubesi var.İyiymiş ben de isterdim küçük oluyormuş şubeleri Ankara'da yok daha.
Bence 8+ garanti yinede yarın....bu bölüm iyiydi bence son 30 saniye bombayı patlattı yılmaz şahin bence çok kerem deren-pınar bulut etkisinde kalmış
bir de adamı saf konumuna düşürdüler
o kale düşerse tüm günleri düşmanlar işgal edrArtık diğer kanallar Çarşambaya güçlü bir dizi koymalı Star Tv'nin kalesi düşmek üzere
4 alır be aga. Yine de jürileri görmeden iddialı konuşmak istemem özellikle de Fatih faciasından sonra.x faktör 4 mi alacak sanıyon sen aga bence 2 yi geçemez acun ve stv dizileri süpürür
belli olmaz hep gezi arşiviBence 8+ garanti yinede yarın....