tut-maz aga tut-mazAga X-Factor haftasonu denenecek illa ki. Benim umudum var biraz bakalım.![]()
tut-maz aga tut-mazAga X-Factor haftasonu denenecek illa ki. Benim umudum var biraz bakalım.![]()
Şu Hùrrem'i 1mg sevmiom.hürrem adamı böyle bağırtır![]()
adam harem kurma yoluna girdi yanlız sümbülün bakirliği gitti şimdi adamın bedduaları da tutmaz doksanlar yarın geçebilirSümbül Ağa'nın rolü azalacaktı güya bu sezon.![]()
o da sana bayiliyiŞu Hùrrem'i 1mg sevmiom.![]()
O Ucz de yazın çalıştım ben de.Doğrudur Ciner'in bakkalı var zaten 'UCZ' diye.![]()
Veliaht'ı 2'ye katlar bence aga. Zaten 2 mi ne alıyordu Veliaht.tut-maz aga tut-maz![]()
Yalnız malzeme çok tat yok dizide kendimi sıkıntïdan Temple Run 2'ye verdim.adam harem kurma yoluna girdi yanlız sümbülün bakirliği gitti şimdi adamın bedduaları da tutmaz doksanlar yarın geçebilir
o da sana bayiliyi![]()
O Ucz de yazın çalıştım ben de.![]()
x faktör 4 mi alacak sanıyon sen agaVeliaht'ı 2'ye katlar bence aga. Zaten 2 mi ne alıyordu Veliaht.![]()
Muhteşem hiç geçilmediyse şimdiye kadar Sümbül Ağa sayesindedir.adam harem kurma yoluna girdi yanlız sümbülün bakirliği gitti şimdi adamın bedduaları da tutmaz doksanlar yarın geçebilir
o da sana bayiliyi![]()
bu bölüm iyiydi bence son 30 saniye bombayı patlattı yılmaz şahinYalnız malzeme çok tat yok dizide kendimi sıkıntïdan Temple Run 2'ye verdim.![]()
bir de adamı saf konumuna düşürdülerMuhteşem hiç geçilmediyse şimdiye kadar Sümbül Ağa sayesindedir.Hiç hatun işlerine bulaşmayacaktı.
![]()
Hem küçük hem de çok iş yapmıyor ama idare eder. Show gibi batabilir.İyiymiş ben de isterdim küçük oluyormuş şubeleri Ankara'da yok daha.![]()
Bence 8+ garanti yinede yarın....bu bölüm iyiydi bence son 30 saniye bombayı patlattı yılmaz şahinbence çok kerem deren-pınar bulut etkisinde kalmış
bir de adamı saf konumuna düşürdüler![]()
o kale düşerse tüm günleri düşmanlar işgal edrArtık diğer kanallar Çarşambaya güçlü bir dizi koymalı Star Tv'nin kalesi düşmek üzere
4 alır be aga.x faktör 4 mi alacak sanıyon sen agabence 2 yi geçemez acun ve stv dizileri süpürür
![]()
belli olmaz hep gezi arşiviBence 8+ garanti yinede yarın....