30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sümbül'e tuzak kurulmuş, Nurbanu hamileymiş. Var mı başka olay panpa. Boşuna 2 saat netten izlemeyek. :F @xemrexxx

Muhteşem Yüzyıl tam olarak yükselememiş anlıklarda bakalım ilerleyen anlıklarda 10 reyting görebilecek mi ?

AŞK zaten totali sağlam bir iş değil 4.50 reyting görmüş anlıklarda bence yarın iki grupta da oranları az da olsa artacak.

Pis Yedili gayet kararında gidiyor.

Doksanlar geçen hafta reytinglerinden oldukça uzak.

Hıyanet Sarmalı kanalını idare eder bu reytinglerle.
doksanlar geçen hafta 4 lerde alırken bu hafta 5 lerde almış nasıl geçen haftaki reytinglerinden uzak oluyo onu anlamadım o kadar ön yargıyla yorum yapıyon ki direk kötülüyosun :D

Kanal D my'nin bu reytinglerini görüp as'yi Çarşamba'ya alır mı ki acaba? (b) Zirve şansı var.

Yav takas benim bundan sonra hiçbir diziyi kötülemem söz konusu değil. Hoş zaten normalde de kötülemezdim de. :)

Rüzgar ile Trafo Fatih'e fake attılar. Gani yaptı yine yapacağını. :F

Kanal D my'nin bu reytinglerini görüp as'yi Çarşamba'ya alır mı ki acaba? (b) Zirve şansı var.
as çarşamba my yi her türlü geçer aga kanal d de akıl varsa güneşi beklerken yada arkayı çarşambaya alıp zirveyi alır :D
my iyice düşmüş 7 bile alamamımş o kadar transfer yaptı hepsi fos düşecek dedik ve yine düştü dizi geleneği bozmadı her daim düştü ve düşmeye de devam ediyor :D
doksanlar her açıdan yalan dünyaya bin çeker yd ye gülen var mı Allah aşkına ya dizi bi sokakta geçiyo sokak sanki kartondan yapılmış gibi öyle tuhaf ki karakterlerden bir tane normal insan yok hepsi tuhaf doksanları izleyinde komedi görün :)

@beyazsoy aga samanyoluna takıntın mı var aga hayırdır stv yi karalama kampanyasına başlamışsın iki dünya arsında on numara dizi ve kadınları ekrana kitleyen bir dizi annemler yengenmerl hiçbiri bu diziyi kaçırmıyo demekki bişey var demi bırak karalamayı