Polat Şaşmaz
Favori Üye
doksanlar geçen hafta 4 lerde alırken bu hafta 5 lerde almış nasıl geçen haftaki reytinglerinden uzak oluyo onu anlamadım o kadar ön yargıyla yorum yapıyon ki direk kötülüyosunMuhteşem Yüzyıl tam olarak yükselememiş anlıklarda bakalım ilerleyen anlıklarda 10 reyting görebilecek mi ?
AŞK zaten totali sağlam bir iş değil 4.50 reyting görmüş anlıklarda bence yarın iki grupta da oranları az da olsa artacak.
Pis Yedili gayet kararında gidiyor.
Doksanlar geçen hafta reytinglerinden oldukça uzak.
Hıyanet Sarmalı kanalını idare eder bu reytinglerle.
hiç sanmıyorum geçen sene merhamet farkı 1 reytingin altına düşürdüSaka maka my artik yikilmaz gibi degil kartdo baksana ratinglere iyi bi dizi gelse alir carsambayi sen ne dusunuyosun
her yol mübah bu reyting oyunundamuhteşemi yarın geçerse hiç şaşmamak lazım)))
kıyametin 7.alameti olsun mu istiyorsun?aklın yolu bir boşuna denmemiş ))) darısı @xemrexxx nin başına
hep geziarşivi panpaDüşük gidiyoz lö.
Düşük gidiyoz lö.her yol mübah bu reyting oyununda
Geçen hafta 6 reytinge kadar çıkmıştı diye hatırlıyorum.doksanlar geçen hafta 4 lerde alırken bu hafta 5 lerde almış nasıl geçen haftaki reytinglerinden uzak oluyo onu anlamadım o kadar ön yargıyla yorum yapıyon ki direk kötülüyosun
Show koysun sevdalugu carsambaya bak bakim noluyo @denizz19hiç sanmıyorum geçen sene merhamet farkı 1 reytingin altına düşürdü
Galiba haklısın....kıyametin 7.alameti olsun mu istiyorsun?
hep geziarşivi panpa
yazık etmesin bence doksanlar var komedi dizisi zaten py iyi alıyor show içinShow koysun sevdalugu carsambaya bak bakim noluyo @denizz19
Doksanlar 10 reytinge fırlar gelecek hafta bence hiç şansı yok.Kanal D my'nin bu reytinglerini görüp as'yi Çarşamba'ya alır mı ki acaba? Zirve şansı var.
as çarşamba my yi her türlü geçer aga kanal d de akıl varsa güneşi beklerken yada arkayı çarşambaya alıp zirveyi alırKanal D my'nin bu reytinglerini görüp as'yi Çarşamba'ya alır mı ki acaba? Zirve şansı var.
bence de risk almaz bos bi gune koyar show bakkal gibi yonetiliyoyazık etmesin bence doksanlar var komedi dizisi zaten py iyi alıyor show için