xBUGRAx
Süper Emekli
Emine 3. Sezzon kötü yola düşmemişmiydi.
Evet Candan Erçetin'li fragmanın sezonu.
Emine 3. Sezzon kötü yola düşmemişmiydi.
pardon kızının soy ismi şensoymuş )))derya baykal mı geldi diziye 😱
Yok denk gelmiştim sadece 1 kere.
Denizle Mert olan bölümler unutulmazdı. Sonra koptum. O bölümleri bir kez bile kaçırmazdım. Gerçi Mert sonra Pelinle sevgilo olunca soğumuştum diziden ama neyse.
karı ajan çıktı sümbül e kötülük eden seyrici bedduasıyla yok olur gider
İyi ki de izlememişim Ama geçen sene daha iyiydi (gerçekten) hır/gür baktırıyordu insanaiki dünya arasını bu sezon izlemediğin çok belli )))) izle şu sahneyi
Mert gitti ama. Sonra izlemek istedim ama ne zaman açsam yeni oyuncular geliyordu. Her bölüm yeni oyuncu mu olur? Bi de gelen oyuncuların rol yeteneği 0`dı. Bu yüzden iyice soğudum diziden. Nerede o eski Deniz Yıldızı. Hiç kaçırmazdım.Ben hala bekliyorum döner diye Güneş'i.
Mert gitti ama. Sonra izlemek istedim ama ne zaman açsam yeni oyuncular geliyordu. Her bölüm yeni oyuncu mu olur? Bi de gelen oyuncuların rol yeteneği 0`dı. Bu yüzden iyice soğudum diziden. Nerede o eski Deniz Yıldızı. Hiç kaçırmazdım.
Ne ajanı lo. Yılların Sümbül Ağa'sı nasıl tongaya gelir? Bıktık Yılmaz Şahin'in ajanlarından bu arada.karı ajan çıktı sümbül e kötülük eden seyrici bedduasıyla yok olur gider
tüh karı hilmicemle çalışıyormuş bir de iyice gözümden düştüNe ajanı lo. Yılların Sümbül Ağa'sı nasıl tongaya gelir? Bıktık Yılmaz Şahin'in ajanlarından bu arada.
Vışş. Kadın bizden çıktı.sümbül kadını öptü reytingler patlayacak bu da artırmazsa kesin şike @mrt-06
kadın kimden belli değil efendi hazretlerinin 3.sü için çalışıyorVışş. Kadın bizden çıktı.
Aynen hatırlıyordum. Gerçi o zamanlar tv başında daha çok kişi vardı ama şimdi olsa bile o bölümler 5 falan alıyordu.7 reyting bile almıştı zamanında.