30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vay be eskiden reklamda bile muhteşem yuyızlı geçen olmazdı şimdi geçen geçene ))))

Pis Yedili açayım dedim uçuşa geçti. Muhteşem düşecek gibi. Merhamet 2 reytingle başlamış. :(

Muhteşem Yüzyıl tam olarak yükselememiş anlıklarda bakalım ilerleyen anlıklarda 10 reyting görebilecek mi ?

AŞK zaten totali sağlam bir iş değil 4.50 reyting görmüş anlıklarda bence yarın iki grupta da oranları az da olsa artacak.

Pis Yedili gayet kararında gidiyor.

Doksanlar geçen hafta reytinglerinden oldukça uzak.

Hıyanet Sarmalı kanalını idare eder bu reytinglerle.

Ben hala bekliyorum döner diye Güneş'i. :T
Mert gitti ama. :( Sonra izlemek istedim ama ne zaman açsam yeni oyuncular geliyordu. Her bölüm yeni oyuncu mu olur? :( Bi de gelen oyuncuların rol yeteneği 0`dı. Bu yüzden iyice soğudum diziden. Nerede o eski Deniz Yıldızı. :( Hiç kaçırmazdım.

Atv gelecek hafta yayınlamaya karar vermişti Bugünün Saraylısını ancak kararı %50 değişecek yakında Dizinin Başlamadan Günü Değişti haberleri çıkarsa şaşırmayın derim 😉

Mert gitti ama. :( Sonra izlemek istedim ama ne zaman açsam yeni oyuncular geliyordu. Her bölüm yeni oyuncu mu olur? :( Bi de gelen oyuncuların rol yeteneği 0`dı. Bu yüzden iyice soğudum diziden. Nerede o eski Deniz Yıldızı. :( Hiç kaçırmazdım.

7 reyting bile almıştı zamanında. :T

7 reyting bile almıştı zamanında. :T
Aynen hatırlıyordum. Gerçi o zamanlar tv başında daha çok kişi vardı ama şimdi olsa bile o bölümler 5 falan alıyordu.

Keşke aynı şekilde devam etseydi ama günlük dizilerin çoğu bozuyur. O kadar bölüm aynı hikayede kalmak olmuyor sonuçta...

Aşk yarın reytinglerini yükseltecek, sonuçlar çok iyi geldi bu akşam :)