xBUGRAx
Süper Emekli
Emine 3. Sezzon kötü yola düşmemişmiydi.![]()
Evet Candan Erçetin'li fragmanın sezonu.
Emine 3. Sezzon kötü yola düşmemişmiydi.![]()
pardon kızının soy ismi şensoymuş )))derya baykal mı geldi diziye 😱
Yok denk gelmiştim sadece 1 kere.
Denizle Mert olan bölümler unutulmazdı. Sonra koptum. O bölümleri bir kez bile kaçırmazdım. Gerçi Mert sonra Pelinle sevgilo olunca soğumuştum diziden ama neyse.![]()
karı ajan çıktı
İyi ki de izlememişimiki dünya arasını bu sezon izlemediğin çok belli )))) izle şu sahneyi
Mert gitti ama.Ben hala bekliyorum döner diye Güneş'i.![]()
Mert gitti ama.Sonra izlemek istedim ama ne zaman açsam yeni oyuncular geliyordu. Her bölüm yeni oyuncu mu olur?
Bi de gelen oyuncuların rol yeteneği 0`dı. Bu yüzden iyice soğudum diziden. Nerede o eski Deniz Yıldızı.
Hiç kaçırmazdım.
Ne ajanı lo. Yılların Sümbül Ağa'sı nasıl tongaya gelir?karı ajan çıktısümbül e kötülük eden seyrici bedduasıyla yok olur gider
![]()
tüh karı hilmicemle çalışıyormuş bir de iyice gözümden düştüNe ajanı lo. Yılların Sümbül Ağa'sı nasıl tongaya gelir?Bıktık Yılmaz Şahin'in ajanlarından bu arada.
![]()
Vışş.sümbül kadını öptü reytingler patlayacak bu da artırmazsa kesin şike@mrt-06
kadın kimden belli değil efendi hazretlerinin 3.sü için çalışıyorVışş.Kadın bizden çıktı.
![]()
Aynen hatırlıyordum. Gerçi o zamanlar tv başında daha çok kişi vardı ama şimdi olsa bile o bölümler 5 falan alıyordu.7 reyting bile almıştı zamanında.![]()