Ünlü İsimlerden 'Ben Leman' Finaline Tepki! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,230
Puanı
1,060
G81aycAWIAAbG93

NOW'un sevilen dizisi Ben Leman'ın final kararı izleyiciler kadar sektör içinde de dikkat çekti.

Cumartesi akşamı 13. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanan dizi için alınan final kararına bazı ünlü isimlerden gelen tepkiler de sosyal medyada kendine yer buldu. Ünlü komedyen Kaan Sekban'dan "Buradaki dört kadın aşiret ağasının oğluna aşık 4 kadın olsaydı dizi reyting rekorları kırar 3 sezon oynardı" yorumu geldi.

Daha önce diziyi severek izlediğini belirten yorumlarda bulunan astrolog Dinçer Güner, final açıklamasının yer aldığı gönderiyi "Tadım kaçtı" cümlesiyle alıntıladı.

Aynı kanalda yayınlanan 'Sakıncalı' dizisi 5. bölümde yayından kaldırılan oyuncu Nihal Yalçın dikkat çekici bir çağrı yaptı ve "Keşke bu acımasızlığa nasıl direniriz bir yol bulabilsek" ifadelerini kullandı.
Screenshot_20251223_163502_com.instagram.android_edit_975528558783437.jpg

Kitaplarıyla milyonlarca satan yazar ve influencer PuCCa (Pınar Yıldırım) ise "Maşallah dediğimiz yaşamıyor, neden ya neden?" isyanında bulundu:
G81_pU-XYAARQKw.jpg

Son düzenleme:
Now ile aramız zaten Öğretmeni yediğinde kopmuştuk. Ta ekimde başlatıp gününü değiştirip çok kötü almasa da bitirmişti.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Dizi ile ilgili yorumların neredeyse hepsi olumluydu, devam etmesini isterdim.

Yerinde tepkiler olmuş.