30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadi öpüşün artık. :bağır:

vışhh my yi geçme planlarına harcadığınız süreyi nükleer eneri geliştirmeye harcasanız şimdiye japonyayı geçmiştik :)

arka sokaklar 4 reytign artınca sorun yok doksanlar 1 reyting artınca nerden geliyo bu kitle çok güzel böyle devam :)

Çarşamba akşamının reyting durumunu özetleyen parça Teoman'dan geliyor;

Paramparçaaaaa aaa-ııı aaaaa :F

Diğer gunler alismisiz reytinglerin iki yapim arasinda paylasilmasina. Carsamba bölündü reytingler resmen. 8 ona, 5 digerine, 5 berikine, kalan dilimi de digerleri arasinda paylaşıyor :D

as çarşamba my yi her türlü geçer aga kanal d de akıl varsa güneşi beklerken yada arkayı çarşambaya alıp zirveyi alır :D
my iyice düşmüş 7 bile alamamımş o kadar transfer yaptı hepsi fos düşecek dedik ve yine düştü dizi geleneği bozmadı her daim düştü ve düşmeye de devam ediyor :D
doksanlar her açıdan yalan dünyaya bin çeker yd ye gülen var mı Allah aşkına ya dizi bi sokakta geçiyo sokak sanki kartondan yapılmış gibi öyle tuhaf ki karakterlerden bir tane normal insan yok hepsi tuhaf doksanları izleyinde komedi görün :)

@beyazsoy aga samanyoluna takıntın mı var aga hayırdır stv yi karalama kampanyasına başlamışsın iki dünya arsında on numara dizi ve kadınları ekrana kitleyen bir dizi annemler yengenmerl hiçbiri bu diziyi kaçırmıyo demekki bişey var demi bırak karalamayı
Aynen aga as ya da güneşi beklerken çarşambaya gelmeli. Haftasonuna da x-factor ya tutacak ya tutacak artık. :D

Aynen aga as ya da güneşi beklerken çarşambaya gelmeli. Haftasonuna da x-factor ya tutacak ya tutacak artık. :D
x mix tutmaz aga ne x faktörü :d ismi bile ofsayt tutmayacağı kesin acun ve stv dizileri süpürür ne x bırakırlar ne y :D

tüm kanallar reklamken bile my 9 görememiş çarşamba günü zirvesini alınmayı bekliyo :d

my suskunları uçurumu geçti :F başta hürrem mustiye oyun yaptı sonra efendi hazretleri hürreme sonra hürrem musti tarafına aradan sokullu mustiye derkene çok karıştı :F @mrt-06 :F

@takas benim hiç bir kanalı kötüleme gibi amacım yok. kanal d ile samanyolundan daha fazla dalga geçiyorum o zaman hiç böyle yazmıyordun ))) ben gördüğümü her yerde her zeminde söylerim söyledimdimde dün iki dünya arasında ab de
55IKI DUNYA ARASINDASAMANYOLU TV19:54:3720:53:000,942,67
almış bunu eleştirmeyelim mi yani ki o videoyuyu sana da yoladım o zaman bişey dememiştin

My iyi gitmiş. Merhamet şova başlamış :F Pİs Yedili reklamda uçmuş. İnsanlar bekledi tabii o kadar. :A

x mix tutmaz aga ne x faktörü :D ismi bile ofsayt tutmayacağı kesin acun ve stv dizileri süpürür ne x bırakırlar ne y :D

tüm kanallar reklamken bile my 9 görememiş çarşamba günü zirvesini alınmayı bekliyo :D
Aga X-Factor haftasonu denenecek illa ki. Benim umudum var biraz bakalım. :D