biraz abarttım pardonYav takas benim bundan sonra hiçbir diziyi kötülemem söz konusu değil. Hoş zaten normalde de kötülemezdim de.
bence de risk almaz bos bi gune koyar show bakkal gibi yonetiliyo
Aynen aga as ya da güneşi beklerken çarşambaya gelmeli. Haftasonuna da x-factor ya tutacak ya tutacak artık.as çarşamba my yi her türlü geçer aga kanal d de akıl varsa güneşi beklerken yada arkayı çarşambaya alıp zirveyi alır
my iyice düşmüş 7 bile alamamımş o kadar transfer yaptı hepsi fos düşecek dedik ve yine düştü dizi geleneği bozmadı her daim düştü ve düşmeye de devam ediyor
doksanlar her açıdan yalan dünyaya bin çeker yd ye gülen var mı Allah aşkına ya dizi bi sokakta geçiyo sokak sanki kartondan yapılmış gibi öyle tuhaf ki karakterlerden bir tane normal insan yok hepsi tuhaf doksanları izleyinde komedi görün
@beyazsoy aga samanyoluna takıntın mı var aga hayırdır stv yi karalama kampanyasına başlamışsın iki dünya arsında on numara dizi ve kadınları ekrana kitleyen bir dizi annemler yengenmerl hiçbiri bu diziyi kaçırmıyo demekki bişey var demi bırak karalamayı
Hahahahah harbiden he demek ki o yuzdenDoğrudur Ciner'in bakkalı var zaten 'UCZ' diye.
x mix tutmaz aga ne x faktörü ismi bile ofsayt tutmayacağı kesin acun ve stv dizileri süpürür ne x bırakırlar ne yAynen aga as ya da güneşi beklerken çarşambaya gelmeli. Haftasonuna da x-factor ya tutacak ya tutacak artık.
Iyyyyy.my suskunları uçurumu geçti başta hürrem mustiye oyun yaptı sonra efendi hazretleri hürreme sonra hürrem musti tarafına aradan sokullu mustiye derkene çok karıştı @mrt-06
Aga X-Factor haftasonu denenecek illa ki. Benim umudum var biraz bakalım.x mix tutmaz aga ne x faktörü ismi bile ofsayt tutmayacağı kesin acun ve stv dizileri süpürür ne x bırakırlar ne y
tüm kanallar reklamken bile my 9 görememiş çarşamba günü zirvesini alınmayı bekliyo
Sümbül Ağa'nın rolü azalacaktı güya bu sezon.gelsinler hepsi çarşambaya sümbül ağa melaune bedduası ile bekliyor onları