30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhamet kötü gitmiş. Boşluk dizisi değil ki bu dizi. Bari Pazartesi'ye falan koysunlar. Ama Pazartesi film kuşağıydı dimi artık? :A

geçen yıl salı akşamları k.m.o.i iyi reyting alıyordu,hatta en yüksek reytingleri salı akşamları alıyoru
öyle bir geçer ki zaman ve benim için üzülmenin devrettiği reytingleri topluyordu
atv bu sene ben onu çok sevdim dizisi yüzünden çarşambaya aldı kim milyoner olmak isteri
çarşamba ikinci kuşakta bir şey izlenmiyor bunu benmi söylücem size

geçen yıl salı akşamları k.m.o.i iyi reyting alıyordu,hatta en yüksek reytingleri salı akşamları alıyoru
öyle bir geçer ki zaman ve benim için üzülmenin devrettiği reytingleri topluyordu
atv bu sene ben onu çok sevdim dizisi yüzünden çarşambaya aldı kim milyoner olmak isteri
çarşamba ikinci kuşakta bir şey izlenmiyor bunu benmi söylücem size
Geçen sene de Çarşamba vardı sanki K.M.O.İ. Hatta Kuzey yüzünden kötü gidiyordu yine. Çarşamba günleri yaramıyor yarışmaya.

Geçen sene de Çarşamba vardı sanki K.M.O.İ. Hatta Kuzey yüzünden kötü gidiyordu yine. Çarşamba günleri yaramıyor yarışmaya.
pazartesi salı çok izlenince çarşambaya da aldılar sonra ama hiçbirzaman pazartesi salı ve cumartesi günleri yayınlandığı kadar reyting alamadı

bu ay atv reytinglerde totalde kanal d'yi rahat geçer
şu da var kurtlar vadisi yarın ayın son günü yayınlanacak
bayram hariç 4 kurtlar vadisi olucak bu ay listede