- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
belki de beren konuk oyuncu olmuştur türkiyenin reyting arttırma makinası yabilmem ki belki tuba büyüküstünü falan transfer etmişlerdir çaktırmadan
bilmem sen sevmezsin işte![]()
belki de beren konuk oyuncu olmuştur türkiyenin reyting arttırma makinası yabilmem ki belki tuba büyüküstünü falan transfer etmişlerdir çaktırmadan
bilmem sen sevmezsin işte![]()
belki de beren konuk oyuncu olmuştur türkiyenin reyting arttırma makinası ya![]()
muhteşem yine düşmüş halvet lazım dedik halvet yazdılar ))) ama yanlış halvet yazunca düşmüş ))) lakin forumda yazılanlar dogruysa sümbül aganın halvete girimiş )) harem ağaların bunu yapması imkansız yazık senarist reyting için bin takla atıyor. doksanlar doksandan çakmaya devam ediyor aşk totalde yükselip ab düşerek hızla total dizisi oldugunu kanıtlıyor ve @yakup09 da selam çakarak ilerliyor)))) atv nin zahideyle yetişi esra erola rakip olarak düşünmesi komedi ötesi . elinde nihat hatipoglu gibi bir reyting canavarı var denek sistemi daha dindar koy haber öncesini reytinge reytingdeme iki dünya arasında dün yazdım finalimsi bir trafik kazası vardı yükselmesi normal
son not: hıyanet sarmalına geçen hafta 5 daika baktım kaliteli buldum ve stv seyircisi sevmez böyle kaliteli işleri dediğimi hatırlatmak isterim ))))[/quot
ben ve aşk ne alaka ?muhteşem yine düşmüş halvet lazım dedik halvet yazdılar ))) ama yanlış halvet yazunca düşmüş ))) lakin forumda yazılanlar dogruysa sümbül aganın halvete girimiş )) harem ağaların bunu yapması imkansız yazık senarist reyting için bin takla atıyor. doksanlar doksandan çakmaya devam ediyor aşk totalde yükselip ab düşerek hızla total dizisi oldugunu kanıtlıyor ve @yakup09 da selam çakarak ilerliyor)))) atv nin zahideyle yetişi esra erola rakip olarak düşünmesi komedi ötesi . elinde nihat hatipoglu gibi bir reyting canavarı var denek sistemi daha dindar koy haber öncesini reytinge reytingdeme iki dünya arasında dün yazdım finalimsi bir trafik kazası vardı yükselmesi normal
son not: hıyanet sarmalına geçen hafta 5 daika baktım kaliteli buldum ve stv seyircisi sevmez böyle kaliteli işleri dediğimi hatırlatmak isterim ))))![]()
her ne ka hürremle birlikte dizi de menapoza girse de o ka değilBaşından beri diyorum merhamet aşktan çok çok daha kaliteli diye.
Bak nasılsa ab de 5'i geçmiş, toteli düşük ama ab si yüksek oldukça yeri sağlam.
Aşk beklentilerin çok altında. Ab si de pek iyi değil. Büyük ihtimal yayından kalkar yeni diziler gelince. Hakettiği oranları alıyor bence.
Muhteşem yüzyıl eski gücünden çok geride, özetini geçemeyen rakipleri olmasına rağmen 9-10 alamıyor. Güçlü bi rakip geldiği an daha da düşer my.
Pis yedili eski oranlarından baya uzakta. Show'un bi pis yedilisi vardı o da yavaş yavaş eriyor.
Doksanlar yine iyi gitmiş, bi kaç haftaya tekrardan düşer.
Hıyanet sarmalı ilk bölüm şerefine iyi gitmiş, bu bölüm düşmüş. İlerde daha da düşer.
B
Bilemiycem artık, zaman ne gösterir bilinmez.bence kanal d galip i çarşambaya alsın kesin my yi geçer@mrt-06 ya da 2 reyting alan hs-tatardan biri de gelebilir ilahi bir müdahele il my yi geçiverirler
her ne ka hürremle birlikte dizi de menapoza girse de o ka değil![]()
Şu haliyle dizi 8 alıyorsa alkışlamaktan başka bizim yapabileceğimiz bi şey yok panpa.bence kanal d galip i çarşambaya alsın kesin my yi geçer@mrt-06 ya da 2 reyting alan hs-tatardan biri de gelebilir ilahi bir müdahele il my yi geçiverirler
her ne ka hürremle birlikte dizi de menapoza girse de o ka değil![]()
bu sistemde her şey oalbilir artıkBilemiycem artık, zaman ne gösterir bilinmez.![]()
onlar zaten çatlıor çatırtı sesleri duyulmasın diye hep aynı şeyi yazıyorlar iddaalı dizi gelse my yi geçermiş muşŞu haliyle dizi 8 alıyorsa alkışlamaktan başka bizim yapabileceğimiz bi şey yok panpa.![]()
Kıskananlar çatlasın.![]()
Ne galipi, benim hala umudum vardan umutluyum ben asılbu sistemde her şey oalbilir artıkküçük gelin 8 alıyor doksanalr3 haftada 2 ye katlandı merhamet bir anda 5+ aldı ab de
bugün galip ab yi alırsa şaşırmam
onlar zaten çatlıor çatırtı sesleri duyulmasın diye hep aynı şeyi yazıyorlar iddaalı dizi gelse my yi geçermiş muşmelek subaşı geldi aklıma
![]()
Ahahaha.bu sistemde her şey oalbilir artıkküçük gelin 8 alıyor doksanalr3 haftada 2 ye katlandı merhamet bir anda 5+ aldı ab de
bugün galip ab yi alırsa şaşırmam
onlar zaten çatlıor çatırtı sesleri duyulmasın diye hep aynı şeyi yazıyorlar iddaalı dizi gelse my yi geçermiş muşmelek subaşı geldi aklıma
![]()