Merhamet'e sihirli bir el dokunmuş sanki çok garip.eğer bugün vadi 13.70 den yukarı almazsa şike vardır açık ve net
muhteşem yine düşmüş halvet lazım dedik halvet yazdılar ))) ama yanlış halvet yazunca düşmüş ))) lakin forumda yazılanlar dogruysa sümbül aganın halvete girimiş )) harem ağaların bunu yapması imkansız yazık senarist reyting için bin takla atıyor. doksanlar doksandan çakmaya devam ediyor aşk totalde yükselip ab düşerek hızla total dizisi oldugunu kanıtlıyor ve @yakup09 da selam çakarak ilerliyor)))) atv nin zahideyle yetişi esra erola rakip olarak düşünmesi komedi ötesi . elinde nihat hatipoglu gibi bir reyting canavarı var denek sistemi daha dindar koy haber öncesini reytinge reytingdeme iki dünya arasında dün yazdım finalimsi bir trafik kazası vardı yükselmesi normal
son not: hıyanet sarmalına geçen hafta 5 daika baktım kaliteli buldum ve stv seyircisi sevmez böyle kaliteli işleri dediğimi hatırlatmak isterim ))))
hacı nasıl okuyorsun yazdıgımı )))) total dizisi olma yoluna ilerliyor diyorum. sen aşkın ilk başlardaki ab reytinginden habersizsin sanırım 5,58'den 4.49 a düşerken totalde pek düşme olmadıaşk total dizisimi totalde 8.sırada 3 reyting almıs
Halvet konusunu demin açtım fotolu bakabilirsin.muhteşem yine düşmüş halvet lazım dedik halvet yazdılar ))) ama yanlış halvet yazunca düşmüş ))) lakin forumda yazılanlar dogruysa sümbül aganın halvete girimiş )) harem ağaların bunu yapması imkansız yazık senarist reyting için bin takla atıyor. doksanlar doksandan çakmaya devam ediyor aşk totalde yükselip ab düşerek hızla total dizisi oldugunu kanıtlıyor ve @yakup09 da selam çakarak ilerliyor)))) atv nin zahideyle yetişi esra erola rakip olarak düşünmesi komedi ötesi . elinde nihat hatipoglu gibi bir reyting canavarı var denek sistemi daha dindar koy haber öncesini reytinge reytingdeme iki dünya arasında dün yazdım finalimsi bir trafik kazası vardı yükselmesi normal
son not: hıyanet sarmalına geçen hafta 5 daika baktım kaliteli buldum ve stv seyircisi sevmez böyle kaliteli işleri dediğimi hatırlatmak isterim ))))
bir anda nolduysa nihat hoca birol güveni okuyup üfledi mi neenteresan sonuçlar ne oldu da doksanlar doksandan çakmaya başladı
ben seyretmiyorum senaryoda değişikliğe mi gidildi yada ölüm mü var ne varbir anda nolduysa nihat hoca birol güveni okuyup üfledi mi ne
bilmem ki belki tuba büyüküstünü falan transfer etmişlerdir çaktırmadanben seyretmiyorum senaryoda değişikliğe mi gidildi yada ölüm mü var ne var
bilmem sen sevmezsin işte