siz lawrancenin gerçekte kim olduğunu biliyomuydunuz...yoksa tüm forum bir oldunuz bana 3 ocak şakasımı yapıyonuz....:loyal:Beren ezmis tokatlamis samar yapmis, vadicilere bakmak bizlerede mutlulugumuzu sayfalara dokmek kalmis 😀d
lawrance bana gerçek üyelik adını yazcakmısın panpa...bekliyorum özel mesaj olarak at ..tebrik edecem...[sm=s16.gif]Benim anlı şanlı geçmişim var bazıları gibi değil ona bak sen zamanında takasın diktatörlüğü altında kalmamışım sizin grub gibi oda güzel arkadaşım![]()
amerikayı beren keşfetti...aşkı memnu ile rol sattı...revenge ile rol aldı....alım satım...hem ithalat hem ihracat...:hihi:Görende sanacak amerikayı keşfediyor yılın ff özel haberi diye başlık ile süsle imzamıda atarım küçük parmağımla![]()
![]()
revenge ile intikam aynı zaten kimin lşeyisini kime şeyediyon koçum biz burda kurdaçakal deriz tavşanla çiftleştiririz![]()
peki hep takastan söz ediyon..bize ayıp oluyor.panpa......gerçektede görüşüyonuzmu ramazanla...:hihi:Gerçek adım Mehmet üyelik ismim Lawrence başka bir şey yok malesef![]()
ne diyosun takasla destere pananın ofisinde mi basılmış napıyolarmış?
revan sen kanal d hariç başka bir kanal izlemiyonmu...Haftaya "İntikam" iki grupta da oranlarını arttırır. Totalde 10 reytingi geçer. A/B`de ise farkı bir az daha açar
bende yalnızca kendi esprilerimi kötü zanederdim...seninkilerde benimkilerle at nalı yarışıyor...orjinal laf şöyle : don lastiğin gevşekse tumanın yere düşer)
farkımız tarzımız duvarda resmimiz alemde ismimiz var![]()
sen malatyaya gelsen olmazmı bende gelirim sonra okeye dördüncü ararız...:hihi:Takas gelsin trabzona görüşelim tabi![]()
Haftaya İntikam reklamlı yayınlandığında görürüz sonuçları![]()