siz lawrancenin gerçekte kim olduğunu biliyomuydunuz...yoksa tüm forum bir oldunuz bana 3 ocak şakasımı yapıyonuz....:loyal:Beren ezmis tokatlamis samar yapmis, vadicilere bakmak bizlerede mutlulugumuzu sayfalara dokmek kalmis 😀d
lawrance bana gerçek üyelik adını yazcakmısın panpa...bekliyorum özel mesaj olarak at ..tebrik edecem...[sm=s16.gif]Benim anlı şanlı geçmişim var bazıları gibi değil ona bak sen zamanında takasın diktatörlüğü altında kalmamışım sizin grub gibi oda güzel arkadaşım
amerikayı beren keşfetti...aşkı memnu ile rol sattı...revenge ile rol aldı....alım satım...hem ithalat hem ihracat...:hihi:Görende sanacak amerikayı keşfediyor yılın ff özel haberi diye başlık ile süsle imzamıda atarım küçük parmağımla
revenge ile intikam aynı zaten kimin lşeyisini kime şeyediyon koçum biz burda kurdaçakal deriz tavşanla çiftleştiririz
peki hep takastan söz ediyon..bize ayıp oluyor.panpa......gerçektede görüşüyonuzmu ramazanla...:hihi:Gerçek adım Mehmet üyelik ismim Lawrence başka bir şey yok malesef
ne diyosun takasla destere pananın ofisinde mi basılmış napıyolarmış?
revan sen kanal d hariç başka bir kanal izlemiyonmu...Haftaya "İntikam" iki grupta da oranlarını arttırır. Totalde 10 reytingi geçer. A/B`de ise farkı bir az daha açar
bende yalnızca kendi esprilerimi kötü zanederdim...seninkilerde benimkilerle at nalı yarışıyor...orjinal laf şöyle : don lastiğin gevşekse tumanın yere düşer )
farkımız tarzımız duvarda resmimiz alemde ismimiz var
sen malatyaya gelsen olmazmı bende gelirim sonra okeye dördüncü ararız...:hihi:Takas gelsin trabzona görüşelim tabi
Haftaya İntikam reklamlı yayınlandığında görürüz sonuçları