3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaptığın cümleler kaç dereceden kişiye ait ayırt edemiyorum açıkcası cocuk filmimi çeviriyoruz burda :S:D şimdi capslock olsa burda iyi gırgır geçmişti takas ile ve sizinle :D

Günün objektif yorumu : Kvp totalde muhteşem gitti intikam ilk bölümüyle harika başladı. Starın filmi iyi gitti. Yaparım bilirsin yine başarısız. Abde intikam muhteşem bir giriş yaptı Kvp daha zayıf olduğu abde düşüş yaşasada iyi gitmiş Starın filmi iyi yaparım bilirsin çok kötü gitmiş

Benim anlı şanlı geçmişim var bazıları gibi değil ona bak sen zamanında takasın diktatörlüğü altında kalmamışım sizin grub gibi oda güzel arkadaşım :)

takas geldiğinde bu keşfimi ona da söyliyeyim...3 ocak reytinglerinden daha şok olmazsa bende hızlı değilim....:loyal:

Görende sanacak amerikayı keşfediyor yılın ff özel haberi diye başlık ile süsle imzamıda atarım küçük parmağımla :D :)

Benim anlı şanlı geçmişim var bazıları gibi değil ona bak sen zamanında takasın diktatörlüğü altında kalmamışım sizin grub gibi oda güzel arkadaşım :)
lawrance bana gerçek üyelik adını yazcakmısın panpa...bekliyorum özel mesaj olarak at ..tebrik edecem...[sm=s16.gif]

Haftaya "İntikam" iki grupta da oranlarını arttırır. Totalde 10 reytingi geçer. A/B`de ise farkı bir az daha açar

Beren güzel bir kadın başarısıyla güzelliğiyle heryerde konuşuluyordur tarafsız düşün 1 kerede :)

revenge ile intikam aynı zaten kimin lşeyisini kime şeyediyon koçum biz burda kurdaçakal deriz tavşanla çiftleştiririz :(:(:(

biz kendimizi aşmışız kurda çakal deriz tavşanla napıyoduk :)))

bari biz deme ben tavşana niyeti bozmam :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...