Haftaya İntikam reklamlı yayınlandığında görürüz sonuçları
reklamlı yayınlancağını neredne çıkardın
Haftaya İntikam reklamlı yayınlandığında görürüz sonuçları
Takası hiç söyleme ölmekten beter oldu
reklamlı yayınlancağını neredne çıkardın
aferin berenciler ve vadici görünen berenciler....şaka maka bir yönünüzle aferin ....dersinize iyi çalışmışınız...şimdi doğru söyliin bakalım kaç aydır çalışıyodunuz sınava...:hihi:
Tmm ondan sonraki hafta reklam yayınlayacak. Nereye kadar reklamsız gidecekk ki?
imzan çok güzel ..ama traktörün lastiğini biraz küçült...malum rakipler 15.60 kaldıramıyor....Haftaya İntikam reklamlı yayınlandığında görürüz sonuçları
vadi 15 dakika geç yayınlandığında korkaklık demiştin...haklısın kanal d korkağın teki bencede..:hihi:çalışmaya gerek yktu öğretmen beren olunca her şey akıld akalıyor .)
- - - Ekleme - - -
kanal d nin iç yapımı istedğini yapar
vadi 15 dakika geç yayınlandığında korkaklık demiştin...haklısın kanal d korkağın teki bencede..:hihi:çalışmaya gerek yktu öğretmen beren olunca her şey akıld akalıyor .)
- - - Ekleme - - -
kanal d nin iç yapımı istedğini yapar
imzan çok güzel ..ama traktörün lastiğini biraz küçült...malum rakipler 15.60 kaldıramıyor....
- - - Ekleme - - -
vadi 15 dakika geç yayınlandığında korkaklık demiştin...haklısın kanal d korkağın teki bencede..:hihi:
- - - Ekleme - - -
vadi 15 dakika geç yayınlandığında korkaklık demiştin...haklısın kanal d korkağın teki bencede..:hihi:
mahoniye yardım ederiz ama önce bunu kimin istediğini bilmemiz gerek...vadi fanatiği gibi görünüyon ama beren fanatikliği yapıyon...gerçekte kimsen söyle tarih kitaplarını açtırma ....arabistanlı lawrance....arabistanlı yazdığım kişi sen değilsin kızma...tarihte osmanlıyı arkadan vuran ingiliz ajanına laf çarpıtıyom..:hihi:Kaç gün önceden diyordum zaten ben 8 in altında almıyacak alma imkanı yok beren saatte bütün oynadığı diziler izleniyor belliydi zaten buna çalışmaya gerek bile yok siz gidin mahoni ye yardım edin 5 dersten kalacakmış
ben senin gerçekte hangi üye olduğunu anladım şimdi....len az ajan değilsin ha....f forumda yılın ajanı seççem seni....bunca zaman nasıl çözemedim seni vay vay panpa....:H acaba yeni james bond filminde lawranceyi mi oynasam ..evet evet oynasam..:jump2:Sen hala benim kim olduğumda aklın kalmışsa kemir kemir bitir kendini daha ne diyeyim o kadar foto bile attım altına imza bile attım
- - - Ekleme - - -
Arabistanlı Lawrence sevdiğim bir kişi evet olabilir ama bu senin dediğin gibi saçma saçma şeyler yapacağım anlamına gelmez hem biz Laz devrimcisiyiz
ozan darkla adaşımı almış konuya temizlik geliyor konu parlıyacak