ne diyosun takasla destere pananın ofisinde mi basılmış napıyolarmış?
Emre yeter artık gülmekten İçime Polat kaçtı
ne diyosun takasla destere pananın ofisinde mi basılmış napıyolarmış?
İntikamı 2 ye katladık az blr fark olmuş yakında çakmayı 5e katlarız
kaç kezmi? ben mesajlarim goruntulenmiyor diye duşunuyorum. copy past yapiyorum o yuzden.kaç kere aynı şeyi yazdın bir ayrılamadın ayrıl de gel hadi leo![]()
ben kelime anlamından bahsetmiyorum arapça terk kardeşim...intikama yapılan tüm tebrikler otomatikman okyanus ötesine gider..revengeyi sevmediğimden tebrik falan edemem...çünkü çakmalar aslını yüceltir....:hihi:Revenge ile intikam aynı şey adam daha bunu bilmiyor ingilizce terk malesef![]()
1.si 1 kere yazsan da olur 2.si daha 2 ye ktalmadan 5 hayalleri kurma benceİntikamı 2 ye katladık az olmuş bu katlama biraz daha fazla beklerdim yakında çakmayı 5e katlarız
kaç kezmi? ben mesajlarim goruntulenmiyor diye duşunuyorum. copy past yapiyorum o yuzden.
Emre yeter artık gülmekten İçime Polat kaçtı![]()
![]()
sende tarihte kaldın...güzel bir isim bulmuşun kendine...anlat bakalım hengi berencisin sen...:hihi:hızlı gonzales altı üstü 3 4 kelime yapıcan iyide kötüde olsa iyi yap ne diyor çakır senin hal ve gidişat 0 sınıfta kaldın![]()
![]()
Yorum yapmadan reyting sonuçlarına baksan keşke![]()
Emre leo hızımıza yetişemiyor bırak copy paste ile uğraşsın parmaklarımın hızına yetişemez o her türlü![]()
ne bitlimiymiş lale devri [sm=s16.gif]kış kşı forumu uyuz edecek kış kış
baktım megabitli
baktım megabitli
baktım megabitli
- - - Ekleme - - -
Destere ilede hiç bi yakından ilişkim yok onun söylediği her söz çömez işi değil orda hayranım ona okadar![]()
bit bittir bence ozan admin forumu kapasın bilgisasyarındana rap sabunuyla bir güzel yıkasın sonra biz geri gelriiz
Çd nin yazın ödeyemediği faturalar canına tak edince böyle oldu heralde![]()