3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revenge ile intikam aynı şey adam daha bunu bilmiyor ingilizce terk malesef :)
ben kelime anlamından bahsetmiyorum arapça terk kardeşim...intikama yapılan tüm tebrikler otomatikman okyanus ötesine gider..revengeyi sevmediğimden tebrik falan edemem...çünkü çakmalar aslını yüceltir....:hihi:

İntikamı 2 ye katladık az olmuş bu katlama biraz daha fazla beklerdim yakında çakmayı 5e katlarız
1.si 1 kere yazsan da olur 2.si daha 2 ye ktalmadan 5 hayalleri kurma bence

- - - Ekleme - - -

kaç kezmi? ben mesajlarim goruntulenmiyor diye duşunuyorum. copy past yapiyorum o yuzden.

gereksiz olduğu için ilahi güçler siliyordur :D

- - - Ekleme - - -

Emre yeter artık gülmekten İçime Polat kaçtı :d :d

abooov çok tehlikeli psikolijik bir hastalık bu 1.70 boyunla cıa yı dövdüğünü israili dize getiridiğini hayal ettiriyor insana hemen tedaviye alınmalısın :D

Emre leo hızımıza yetişemiyor bırak copy paste ile uğraşsın parmaklarımın hızına yetişemez o her türlü :)

Benim eşim benzerim yoktur arasanda bulamazsın gerçekte çok istiyorsan kim olduğumu görmek gel msnye cam açalım karşılıklı :D :)

Destere ilede hiç bi yakından ilişkim yok onun söylediği her söz çömez işi değil orda hayranım ona okadar :)

ohhhhhhhhhhh....bu revengenin türk tvlerine hızlı girişi aslında hızlıya yaradı birazda....emillye saydırmaktan komedi kültürüm gelişti ha...:hihi:

ne bitlimiymiş lale devri [sm=s16.gif]kış kşı forumu uyuz edecek kış kış

- - - Ekleme - - -

ne bitlimiymiş lale devri [sm=s16.gif]kış kşı forumu uyuz edecek kış kış

Çd nin yazın ödeyemediği faturalar canına tak edince böyle oldu heralde :d

Destere ilede hiç bi yakından ilişkim yok onun söylediği her söz çömez işi değil orda hayranım ona okadar :)

zaten takas varken destere snnle yakın ilişkilere girmez ki :D

- - - Ekleme - - -

Çd nin yazın ödeyemediği faturalar canına tak edince böyle oldu heralde :d
bit bittir bence ozan admin forumu kapasın bilgisasyarındana rap sabunuyla bir güzel yıkasın sonra biz geri gelriiz :D

Haftaya İntikam reklamlı yayınlandığında görürüz sonuçları :ok:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...