ne diyosun takasla destere pananın ofisinde mi basılmış napıyolarmış?
Emre yeter artık gülmekten İçime Polat kaçtı
ne diyosun takasla destere pananın ofisinde mi basılmış napıyolarmış?
İntikamı 2 ye katladık az blr fark olmuş yakında çakmayı 5e katlarız
kaç kezmi? ben mesajlarim goruntulenmiyor diye duşunuyorum. copy past yapiyorum o yuzden.kaç kere aynı şeyi yazdın bir ayrılamadın ayrıl de gel hadi leo
ben kelime anlamından bahsetmiyorum arapça terk kardeşim...intikama yapılan tüm tebrikler otomatikman okyanus ötesine gider..revengeyi sevmediğimden tebrik falan edemem...çünkü çakmalar aslını yüceltir....:hihi:Revenge ile intikam aynı şey adam daha bunu bilmiyor ingilizce terk malesef
1.si 1 kere yazsan da olur 2.si daha 2 ye ktalmadan 5 hayalleri kurma benceİntikamı 2 ye katladık az olmuş bu katlama biraz daha fazla beklerdim yakında çakmayı 5e katlarız
kaç kezmi? ben mesajlarim goruntulenmiyor diye duşunuyorum. copy past yapiyorum o yuzden.
Emre yeter artık gülmekten İçime Polat kaçtı
sende tarihte kaldın...güzel bir isim bulmuşun kendine...anlat bakalım hengi berencisin sen...:hihi:hızlı gonzales altı üstü 3 4 kelime yapıcan iyide kötüde olsa iyi yap ne diyor çakır senin hal ve gidişat 0 sınıfta kaldın
Yorum yapmadan reyting sonuçlarına baksan keşke
Emre leo hızımıza yetişemiyor bırak copy paste ile uğraşsın parmaklarımın hızına yetişemez o her türlü
ne bitlimiymiş lale devri [sm=s16.gif]kış kşı forumu uyuz edecek kış kış
baktım megabitli
baktım megabitli
baktım megabitli
- - - Ekleme - - -
Destere ilede hiç bi yakından ilişkim yok onun söylediği her söz çömez işi değil orda hayranım ona okadar
bit bittir bence ozan admin forumu kapasın bilgisasyarındana rap sabunuyla bir güzel yıkasın sonra biz geri gelriiz
Çd nin yazın ödeyemediği faturalar canına tak edince böyle oldu heralde