3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim burda 61 yapıyorlar acısıyla tatlısıyla gelin yeterki :d :)

köprü altı boy boy seni kovalasın atlı kovboy :))))

özlü söz bulamadım bununla idare edecenz :))
intikamın ab reytingleri senin devrelerini yaktı herhalde..ozan admine söyleyelimde intikamın reytinglerini alıştıra alıştıra yazsın bir daha...:hihi:

çok mesaj yazılmış günün kazananlari

total vadi

ab intikam

hit ozan :D

Bu laf en son bana söylenmeli.

Kanal D`de sadece 2 yapım izliyorum.

İntikam ve Yalan Dünya.

BBEB`e de ara sıra zamanım olursa bakıyorum.
o zaman sana niye kanal d ci diyolar....bende sandımki kanal d nin dizi arşiv listesi senin elinden geçiyor...aslında pek çok üyeden daha anlamlı ve öz mesajlar yazıyon...forumda panpa olabilirdik senle ama kanal d büyük engel teşkil ediyor bu konuda....:hihi:

Hızlı gonzales bırak revanı yav o kendi halinde takılıyor şuan hedefin ben veya destere onunla ugrasmayı bırak bana gel ::) :)

Hızlı gonzales bırak revanı yav o kendi halinde takılıyor şuan hedefin ben veya destere onunla ugrasmayı bırak bana gel ::) :)

hızlı benimle uğraşamayacağı için sen yandın lawrence :))

espri yapmaya çalışıyor hızlı.. eskiden arasıra arkadaşları ne kadar komiksin diye gaz verirdi şimdi o destekte yok

tam çuvalladı :))

intikam bitince yeni bölümü yayınladığınız içindir aynı ana denk gelse 8 reytinge düşerdiniz :)
rekoru düşerse sende oturda malatya kınası yak...malatya kayısısı ihracat rekoru kırmış adamın derdi vadi reytingi....lan aslanım vadiye fazla sallyana promosyon olarak beren fotosumu veriyolar....ne bu hiddet bu celal..:bağır:

Takas bu arkadaşlara gaz verirdi iyi biliyorum bunlarda militan gibi saldırya geçerdi ama nafile :)

o zaman sana niye kanal d ci diyolar....bende sandımki kanal d nin dizi arşiv listesi senin elinden geçiyor...aslında pek çok üyeden daha anlamlı ve öz mesajlar yazıyon...forumda panpa olabilirdik senle ama kanal d büyük engel teşkil ediyor bu konuda....:hihi:
Kanal D`nin başarısını gizlemediğim için Kanal D`ci diyorlar herhalde ne bileyim.

Kanal D`ci olsam Salı 20 Dakika`ya "bu ne dizidir ÖBGZK daha iyi" derdim. Aslında ilk 2 sezon ÖBGZK rakip tanımazdım. Ama bu sezon bana göre bozdu

leenn lawrance ile destere teker teker gelin...zaten bir tane kafa var..onuda bu gece burda bırakmak istemiyorum....:hihi:

rekoru düşerse sende oturda malatya kınası yak...malatya kayısısı ihracat rekoru kırmış adamın derdi vadi reytingi....lan aslanım vadiye fazla sallyana promosyon olarak beren fotosumu veriyolar....ne bu hiddet bu celal..:bağır:

:)))

bayağı komiksin bu mesajda beğendim valla :))

- - - Ekleme - - -

leenn lawrance ile destere teker teker gelin...zaten bir tane kafa var..onuda bu gece burda bırakmak istemiyorum....:hihi:

niye güleşmi tutacağız

neyse biraz destekli mesajlar yazalım hızlı bugün bayağı eğlendik zaten üste senin espriler gazı kaçmış kola tadında hiç çekilmiyor :))

Bukadar mesaj yazmamıştım aynen

- - - Ekleme - - -

hackerlik dedinde o açıdanda deneyimler var pro vs :)

hızlı gonzales biraz daha yaratıcı kelimeler bul bulamıyosanda vereyim 2 3 kelime basit kalma karşımda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...