Bu laf en son bana söylenmeli.revan sen kanal d hariç başka bir kanal izlemiyonmu...
intikamın ab reytingleri senin devrelerini yaktı herhalde..ozan admine söyleyelimde intikamın reytinglerini alıştıra alıştıra yazsın bir daha...:hihi:köprü altı boy boy seni kovalasın atlı kovboy )))
özlü söz bulamadım bununla idare edecenz )
Ben pek bi kan kaybı göremedim.
Bende çıkıyorum görüşürüz
Beren ezmis tokatlamis samar yapmis, vadicilere bakmak bizlerede mutlulugumuzu sayfalara dokmek kalmis 😀d
o zaman sana niye kanal d ci diyolar....bende sandımki kanal d nin dizi arşiv listesi senin elinden geçiyor...aslında pek çok üyeden daha anlamlı ve öz mesajlar yazıyon...forumda panpa olabilirdik senle ama kanal d büyük engel teşkil ediyor bu konuda....:hihi:
Bu laf en son bana söylenmeli.
Kanal D`de sadece 2 yapım izliyorum.
İntikam ve Yalan Dünya.
BBEB`e de ara sıra zamanım olursa bakıyorum.
Hızlı gonzales bırak revanı yav o kendi halinde takılıyor şuan hedefin ben veya destere onunla ugrasmayı bırak bana gel :
rekoru düşerse sende oturda malatya kınası yak...malatya kayısısı ihracat rekoru kırmış adamın derdi vadi reytingi....lan aslanım vadiye fazla sallyana promosyon olarak beren fotosumu veriyolar....ne bu hiddet bu celal..intikam bitince yeni bölümü yayınladığınız içindir aynı ana denk gelse 8 reytinge düşerdiniz
Kanal D`nin başarısını gizlemediğim için Kanal D`ci diyorlar herhalde ne bileyim.o zaman sana niye kanal d ci diyolar....bende sandımki kanal d nin dizi arşiv listesi senin elinden geçiyor...aslında pek çok üyeden daha anlamlı ve öz mesajlar yazıyon...forumda panpa olabilirdik senle ama kanal d büyük engel teşkil ediyor bu konuda....:hihi:
rekoru düşerse sende oturda malatya kınası yak...malatya kayısısı ihracat rekoru kırmış adamın derdi vadi reytingi....lan aslanım vadiye fazla sallyana promosyon olarak beren fotosumu veriyolar....ne bu hiddet bu celal..
leenn lawrance ile destere teker teker gelin...zaten bir tane kafa var..onuda bu gece burda bırakmak istemiyorum....:hihi:
nerden biliyon ...takas top secret faaliyet raporlarının içine mi sızdın hacker gibi...:hihi:Takas bu arkadaşlara gaz verirdi iyi biliyorum bunlarda militan gibi saldırya geçerdi ama nafile
teker teker yazın demek istedim..neyse fazla mesaj atar çıkarmaz...zaten bu perşembe anlıkları polat-beren vadi-intikam ortak yapımı ...melez bir karışım olcak....teker teker gelin diyor yumurta totoya dayandı anlaşılacağı gibi