3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre ne demişki ?

5 point ceza? yazıyı okudum ben b,işey anlamadım ??:))

:)))

bayağı komiksin bu mesajda beğendim valla :))

- - - Ekleme - - -

niye güleşmi tutacağız

neyse biraz destekli mesajlar yazalım hızlı bugün bayağı eğlendik zaten üste senin espriler gazı kaçmış kola tadında hiç çekilmiyor :))
o güzel espriler için ölüyor benim hayranlarım...forumda her gruptan her kanal ve dizi fanlarından transfer teklifleri alıyom...vadi beni kaybetmemek için çok paraya kıyıyo çok....:hihi:

destere banada bi ara 5 dereceden ceza veriyolardı en hafif laflardan ve sanki kendi kendime yapıyorum lafları takas ceza almıyordu saçma işler oluyor :)

o güzel espriler için ölüyor benim hayranlarım...forumda her gruptan her kanal ve dizi fanlarından transfer teklifleri alıyom...vadi beni kaybetmemek için çok paraya kıyıyo çok....:hihi:

senin adına sevindim herşeyin bir gideri var bu dünyada kimse işsiz kalmaz :))

destere banada bi ara 5 dereceden ceza veriyolardı en hafif laflardan ve sanki kendi kendime yapıyorum lafları takas ceza almıyordu saçma işler oluyor :)

orda ağır bir laf varda ben çözemedim işi emre bişeyler yumurtlamış orda :))

Kanal D`nin başarısını gizlemediğim için Kanal D`ci diyorlar herhalde ne bileyim.

Kanal D`ci olsam Salı 20 Dakika`ya "bu ne dizidir ÖBGZK daha iyi" derdim. Aslında ilk 2 sezon ÖBGZK rakip tanımazdım. Ama bu sezon bana göre bozdu
ben kanal d den nefret ederim...ama geçmişte yayınlanan ve en sevdiğim 2 komedi dizisinden biri kanal d yapımı...gelde şimdiki kanal d nin haline üzülme....güzelim kanalı mahvetti aydın doğan..:U

forum yönetimi ince ayrıntıları bile çözmede büyük dehaa oldu artık normal :)

hayırlı olsun çd

birbirinden farklı! yorumlarınla seni aramızda görmekten mutlu oluruz ..

- - - Ekleme - - -

tabiki biz niye yönetici olamıyouz sanıyorsun biz ince ayrıntı çözemiyoruz :))

onlar işin ustası :))
ozan usta burlarda dolaşıyor ona göre..bu mesajları yakalarsa tarkan gibi öper ona göre....:couple_inlove:ahanda bu arkadaşlar gibi...

- - - Ekleme - - -

forum yönetimi ince ayrıntıları bile çözmede büyük dehaa oldu artık normal :)
forum yönetimi dediğin sadece ozan reis değilmi...forumu yöneten bilmediğimiz başka güçlerdemi var..:winkk:

Adamın söylediği lafda ceza alacak bir hareket yok hızlı boşuna kendini böyle şeylerle avutma sonra öpen öpüp geçer arkasına bile bakmaz :)

laaaaaa..gidiyom artık ...f forumda yine reytingden başka herbişeyi konuştuk ha.....:a..s.:

Adamın söylediği lafda ceza alacak bir hareket yok hızlı boşuna kendini böyle şeylerle avutma sonra öpen öpüp geçer arkasına bile bakmaz :)
yalan söyleyen destere olsun mu....artık gidiyom ya intikamın jeneriğini izleyecem daha....saat olmuş zaten cart curt..:a..s.:

- - - Ekleme - - -

:beaten:

Hoşbulduk aga
hoşgeldin aga takaşı vuymuyşlar....artık vadi yöneticiliği ikimizde..

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]03.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]23:16:18[/TD]
[TD="align: center"]15,43[/TD]
[TD="align: center"]35,76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper rakam cidden maskeli adam polat ters köse yaptılar iki tane maskeli var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...