o güzel espriler için ölüyor benim hayranlarım...forumda her gruptan her kanal ve dizi fanlarından transfer teklifleri alıyom...vadi beni kaybetmemek için çok paraya kıyıyo çok....:hihi:))
bayağı komiksin bu mesajda beğendim valla)
- - - Ekleme - - -
niye güleşmi tutacağız
neyse biraz destekli mesajlar yazalım hızlı bugün bayağı eğlendik zaten üste senin espriler gazı kaçmış kola tadında hiç çekilmiyor)
o güzel espriler için ölüyor benim hayranlarım...forumda her gruptan her kanal ve dizi fanlarından transfer teklifleri alıyom...vadi beni kaybetmemek için çok paraya kıyıyo çok....:hihi:
destere banada bi ara 5 dereceden ceza veriyolardı en hafif laflardan ve sanki kendi kendime yapıyorum lafları takas ceza almıyordu saçma işler oluyor![]()
ben kanal d den nefret ederim...ama geçmişte yayınlanan ve en sevdiğim 2 komedi dizisinden biri kanal d yapımı...gelde şimdiki kanal d nin haline üzülme....güzelim kanalı mahvetti aydın doğan..:U
Kanal D`nin başarısını gizlemediğim için Kanal D`ci diyorlar herhalde ne bileyim.
Kanal D`ci olsam Salı 20 Dakika`ya "bu ne dizidir ÖBGZK daha iyi" derdim. Aslında ilk 2 sezon ÖBGZK rakip tanımazdım. Ama bu sezon bana göre bozdu
net paketi aldım oradan giriyorum
forum yönetimi ince ayrıntıları bile çözmede büyük dehaa oldu artık normal![]()
ozan usta burlarda dolaşıyor ona göre..bu mesajları yakalarsa tarkan gibi öper ona göre....:couple_inlove:ahanda bu arkadaşlar gibi...hayırlı olsun çd
birbirinden farklı! yorumlarınla seni aramızda görmekten mutlu oluruz ..
- - - Ekleme - - -
tabiki biz niye yönetici olamıyouz sanıyorsun biz ince ayrıntı çözemiyoruz)
onlar işin ustası)
forum yönetimi dediğin sadece ozan reis değilmi...forumu yöneten bilmediğimiz başka güçlerdemi var..:winkk:forum yönetimi ince ayrıntıları bile çözmede büyük dehaa oldu artık normal![]()
hayırlı olsun çd
birbirinden farklı! yorumlarınla seni aramızda görmekten mutlu oluruz ..
- - - Ekleme - - -
tabiki biz niye yönetici olamıyouz sanıyorsun biz ince ayrıntı çözemiyoruz)
onlar işin ustası)
çocuklar duymasın geri dönmüs hosgeldin aga![]()
yalan söyleyen destere olsun mu....artık gidiyom ya intikamın jeneriğini izleyecem daha....saat olmuş zaten cart curt..:a..s.:Adamın söylediği lafda ceza alacak bir hareket yok hızlı boşuna kendini böyle şeylerle avutma sonra öpen öpüp geçer arkasına bile bakmaz![]()
hoşgeldin aga takaşı vuymuyşlar....artık vadi yöneticiliği ikimizde..:beaten:
Hoşbulduk aga