o güzel espriler için ölüyor benim hayranlarım...forumda her gruptan her kanal ve dizi fanlarından transfer teklifleri alıyom...vadi beni kaybetmemek için çok paraya kıyıyo çok....:hihi:))
bayağı komiksin bu mesajda beğendim valla )
- - - Ekleme - - -
niye güleşmi tutacağız
neyse biraz destekli mesajlar yazalım hızlı bugün bayağı eğlendik zaten üste senin espriler gazı kaçmış kola tadında hiç çekilmiyor )
o güzel espriler için ölüyor benim hayranlarım...forumda her gruptan her kanal ve dizi fanlarından transfer teklifleri alıyom...vadi beni kaybetmemek için çok paraya kıyıyo çok....:hihi:
destere banada bi ara 5 dereceden ceza veriyolardı en hafif laflardan ve sanki kendi kendime yapıyorum lafları takas ceza almıyordu saçma işler oluyor
ben kanal d den nefret ederim...ama geçmişte yayınlanan ve en sevdiğim 2 komedi dizisinden biri kanal d yapımı...gelde şimdiki kanal d nin haline üzülme....güzelim kanalı mahvetti aydın doğan..:U
Kanal D`nin başarısını gizlemediğim için Kanal D`ci diyorlar herhalde ne bileyim.
Kanal D`ci olsam Salı 20 Dakika`ya "bu ne dizidir ÖBGZK daha iyi" derdim. Aslında ilk 2 sezon ÖBGZK rakip tanımazdım. Ama bu sezon bana göre bozdu
net paketi aldım oradan giriyorum
forum yönetimi ince ayrıntıları bile çözmede büyük dehaa oldu artık normal
ozan usta burlarda dolaşıyor ona göre..bu mesajları yakalarsa tarkan gibi öper ona göre....:couple_inlove:ahanda bu arkadaşlar gibi...hayırlı olsun çd
birbirinden farklı! yorumlarınla seni aramızda görmekten mutlu oluruz ..
- - - Ekleme - - -
tabiki biz niye yönetici olamıyouz sanıyorsun biz ince ayrıntı çözemiyoruz )
onlar işin ustası )
forum yönetimi dediğin sadece ozan reis değilmi...forumu yöneten bilmediğimiz başka güçlerdemi var..:winkk:forum yönetimi ince ayrıntıları bile çözmede büyük dehaa oldu artık normal
hayırlı olsun çd
birbirinden farklı! yorumlarınla seni aramızda görmekten mutlu oluruz ..
- - - Ekleme - - -
tabiki biz niye yönetici olamıyouz sanıyorsun biz ince ayrıntı çözemiyoruz )
onlar işin ustası )
çocuklar duymasın geri dönmüs hosgeldin aga
yalan söyleyen destere olsun mu....artık gidiyom ya intikamın jeneriğini izleyecem daha....saat olmuş zaten cart curt..:a..s.:Adamın söylediği lafda ceza alacak bir hareket yok hızlı boşuna kendini böyle şeylerle avutma sonra öpen öpüp geçer arkasına bile bakmaz
hoşgeldin aga takaşı vuymuyşlar....artık vadi yöneticiliği ikimizde..:beaten:
Hoşbulduk aga