3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önem sırasına göre hakaret ediyorsun arkadaşlarına yani farklı bir bakış açısı :))

tam tersi olmalıydı

mağlubşiyete alış ama daha çok perşembe var önünde yoksa kalpten gidersin :))

yazdıgım mesajı anlamamıssın

lale devri dısında çogu kisi bu yorumu yapsa alıntı bile yapmam :)

intikam her iki gruptada birincidir açık ara tns ne kadarki reytingin yarısını yutmuşsada engel olamaz intikama ab grubunda tüm engellemelerine rağmen beren darbeyi vurmuştur totaldede zafer yakındır hazmetmek lazım :))
Destere yinede soyluyorum İntakim gelişi Vadiyi bir az bile olsun etkilemedi Vadi zaten eskidende boyle reyting aliyordu çunki arada seyirçi farki var. Bir diziyi izleyen diğerini izlemez. Vadi 16de Abde 11 de kaldi zaten.

Mahoni sakin ol konu saptırmaa takas olmayınca 2 kelimeyi yazmayı bile beceremiyorsunuz takas hiç değilse googleden alıp yapıştırıyordu :)

Destere yinede soyluyorum İntakim gelişi Vadiyi bir az bile olsun etkilemedi Vadi zaten eskidende boyle reyting aliyordu çunki arada seyirçi farki var. Bir diziyi izleyen diğerini izlemez. Vadi 16de Abde 11 de kaldi zaten.

etkilemedi çünkü intikam erken bitti

demekki aynı anda başlasa vadinin hiç şansı yok?

vadi şu anda aldığı reytinglerin en az 5 lik bölümünü boşluktan alıyor aynı anda yayınlanırsa 5 reyting kayba uğrar amabir hafta sonra ama bir ay sonra vadinin sabit reytingi 8 dir fazlası ödünç kısım bunuda intikamla devredecek rakibine..

Tartışmıyorsan bu konuda ne bekliyorsun konumu kalmadı memleket eldenmi gidiyor git aç bi konu istediğin kadar söyle 5 sınava gireceğim diye bas bas bağır hatta :)

Türk halkı İntikam sayesinde yatık sekize benzeyen şeyin sonsuzluk işareti olduğunu öğrendi. Bir de dizilerin faydası yok derler

:d :d :D

yalan mı ramboyu baştan izliceklerine intikam izlesinler bakarak nasıl ateş edilir adam nasıl dövülür 8 e benzeyen şiey nedir öğrens,inler beni sinir etmesinler adam olsunalr efendi olsunlar :D

• xemrexxx
  • <dl class="stats"><dt>Mesajlar</dt><dd> 156 </dd></dl> destere
  • <dl class="stats"><dt>Mesajlar</dt><dd> 146 </dd></dl> yakup09
  • <dl class="stats"><dt>Mesajlar</dt><dd> 116 </dd></dl> lale_devri
  • <dl class="stats"><dt>Mesajlar</dt><dd> 90 </dd></dl> beyazsoy
  • <dl class="stats"><dt>Mesajlar</dt><dd> 79 </dd></dl>
  • fark atmışım fark destere çatla da patla berenin günüde ben birinciyim sana yer gök yumurta kaynıyor 1.liği yakışır :d

etkilemedi çünkü intikam erken bitti

demekki aynı anda başlasa vadinin hiç şansı yok?

vadi şu anda aldığı reytinglerin en az 5 lik bölümünü boşluktan alıyor aynı anda yayınlanırsa 5 reyting kayba uğrar amabir hafta sonra ama bir ay sonra vadinin sabit reytingi 8 dir fazlası ödünç kısım bunuda intikamla devredecek rakibine..
Senin soylenişine gore Vadi izleyiçileri İntikama geçip o diziyi izleyeçekler ki sen bunun boyle olmadiğini bennende iyi biliyorsun. Vadi seyr eden asla İntikami seyr etmez imkansizdir bu. 8 reyting hakkinda konuşmani sana bir ay sonra hatirlatirim.

- - - Ekleme - - -

• xemrexxx
  • fark atmışım fark destere çatla da patla berenin günüde ben birinciyim sana yer gök yumurta kaynıyor 1.liği yakışır :d
ben kaçinçi yerdeyim?

Senin soylenişine gore Vadi izleyiçileri İntikama geçip o diziyi izleyeçekler ki sen bunun boyle olmadiğini bennende iyi biliyorsun. Vadi seyr eden asla İntikami seyr etmez imkansizdir bu. 8 reyting hakkinda konuşmani sana bir ay sonra hatirlatirim.

- - - Ekleme - - -

ben kaçinçi yerdeyim?

bilmem ilk 5 i yani zirveye oynayanları aldım listeye gersi önemsiz :d

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]53[/TD]
[TD]SU GIBI[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]03.01.2013[/TD]
[TD]13:26:20[/TD]
[TD]15:40:41[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]6,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bU PROGRAM 54564556456454656454656456454656546546546654564. bölüm yayınladı herhalde :)

- - - Ekleme - - -

ben kaçinçi yerdeyim?

sen sonuncu sırdasın leo yeni geldin biraz dha gayret :))

ben bunu iş olsun diye yazmadım vadinin reytingi 8 dir bu ab reytingi

vadinin totalide en iyi bölümünde 10 dur gerisi gerisi alternatifsizlikten bugüne kadar alınan ödünç seyircidir

geçen senelerdende bildiğimiz gibi vadi en iyi bölümünde total 10-11 arası ab de 8 reytingle gider..

şimdiki yüksek oranlar bir iki haftaya eriyecek dedim olaya gelecektir intikamın ise seyirci profili dha geniş önümüzdeki ay total 14 lere ab de 18 lere rahatlıkla gelir biraz zamana ihtiyacı var girişi muhteşem yaptı devamınıda getirecektir hem senaryodaki heyecan artacak hemde izleyici diziye ısınacak birde olaya bereni katttınmı perşembenin tek galibi intikam olur buraya yazıyorum bir ra bu mesajı unutmasam alıntı yapıp üstünde ayrıntılı şekilde yorum yaparız

benim dediğimin aksi çıkması için tns nin gerçekten şike yapması lazım eğer tns ölçümlerine şike bulaşmazsa sbt gibi bu oranları herkes görecek başka bir alternatif yok ??

- - - Ekleme - - -

• xemrexxx

ben sana fark atarım emre kendini polat gibi balayında görürsün yakında ya da esatın kollarında :)))

sen sonuncu sırdasın leo yeni geldin biraz dha gayret :))

ben bunu iş olsun diye yazmadım vadinin reytingi 8 dir bu ab reytingi

vadinin totalide en iyi bölümünde 10 dur gerisi gerisi alternatifsizlikten bugüne kadar alınan ödünç seyircidir

geçen senelerdende bildiğimiz gibi vadi en iyi bölümünde total 10-11 arası ab de 8 reytingle gider..

şimdiki yüksek oranlar bir iki haftaya eriyecek dedim olaya gelecektir intikamın ise seyirci profili dha geniş önümüzdeki ay total 14 lere ab de 18 lere rahatlıkla gelir biraz zamana ihtiyacı var girişi muhteşem yaptı devamınıda getirecektir hem senaryodaki heyecan artacak hemde izleyici diziye ısınacak birde olaya bereni katttınmı perşembenin tek galibi intikam olur buraya yazıyorum bir ra bu mesajı unutmasam alıntı yapıp üstünde ayrıntılı şekilde yorum yaparız

benim dediğimin aksi çıkması için tns nin gerçekten şike yapması lazım eğer tns ölçümlerine şike bulaşmazsa sbt gibi bu oranları herkes görecek başka bir alternatif yok ??

- - - Ekleme - - -

ben sana fark atarım emre kendini polat gibi balayında görürsün yakında ya da esatın kollarında :)))

vadicimisin sen yoksa bak resmi rakamalr ne diyor totalde fark atmışım ab de zaten en yakını 2 ye katlmışımdır :D

[h=2]Kimler cevaplamış?[/h]
  • <dl class="stats"><dt>Mesajlar</dt><dd> 225 </dd></dl> xemrexxx
  • <dl class="stats"><dt>Mesajlar</dt><dd> 157 </dd></dl> destere
  • <dl class="stats"><dt>Mesajlar</dt><dd> 118 </dd></dl> lale_devri

Konu tüm zamanların hit rekorunu kırdı bazı üyeler toplasan bu kadar hit almamıştır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...