3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Destere sen TNSnin şike yapdiğini Berenin en az 22 reyting almasi gerekdiyini soyluyorsun ama Vadiye gelinçe 10 diyorsun. Ben boyle haksizça eleşdiri daha gormedim. Beren eğer birinçi olmassa şike vardir diye soyluyorsun. Bu nasil bir mantik? Vadi 25leri gormuş ne alternatifsizliği? Senin bu soylediyinin takasin soylediğininden ne farki var? Senden beklemezdim. İntikamin seyirçi profilinin guçlu olduğu doğrudur. Çunki Vadiyi eğer her perşembe 15 miliyon kişi izliyorsa 10 milyonu nefret ediyor ve diğer 10 milyon ise umursamaz. E bunlar hepsi İntikami izleye bilir. Yani Vadi seyirçisine bir şey olmaz. Kayb etmez. Ama Hayat Devam ediyor gibi ornekler var bunuda asla unutma.

Son düzenleme:
olurmu kimse yok :)

west buralarda ses çıkarmıyor ama

china buralarda

Konu tüm zamanların hit rekorunu kırdı bazı üyeler toplasan bu kadar hit almamıştır. :D

admine laf mı atıyon tüm hit ona gidiyor sonuçta :d

- - - Ekleme - - -

Destere sen TNSnin şike yapdiğini Berenin en az 22 reyting almasi gerekdiyini soyluyorsun ama Vadiye gelinçe 10 diyorsun. Ben boyle haksizça eleşdiri daha gormedim. Beren eğer birin olmassa şike vardir diye soyluyorsun. Bu nasil bir mantik? Vadi 25leri gormuş ne alternatifsizliği? Senin bu soylediyinin takasin soylediğininden ne farki var? Senden beklemezdim. İntikimin seyirçi profilinin guçlu olduğu doğrudur. Çunki Vadiyi eğer her perşembe 15 miliyon kişi izliyorsa 10 milyonu nefret ediyor ve diğer 10 milyon ise umursamaz. E bunlar hepsi İntikami izleye bilir. Yani Vadi seyirçisine bir şey olmaz. Kayb etmez. Ama Hayat Devam ediyor gibi ornekler var bunuda asla unutma.

espri ile gerçek arasındaki fark ıbiliyormusun :D

Hilal destere Lawrence xemrexxx yakup sayesinde konu rekor kırıyor ee normal başarılı 5 yorumcudan rekor beklenirdi zaten googleden veya baska sayfalardan yapmacık kelimmelerle olmuyormuş demekki :)

Destere sana soz veriyorum eğer İntikam 15 reyting alirsa Totalda ben diziyi ilk bolumden izlemeye başliyiçam internetden. Bak soz verdim unutma. Ama Vadiyi seyr etmeyi birakmam.

Destere sen TNSnin şike yapdiğini Berenin en az 22 reyting almasi gerekdiyini soyluyorsun ama Vadiye gelinçe 10 diyorsun. Ben boyle haksizça eleşdiri daha gormedim. Beren eğer birin olmassa şike vardir diye soyluyorsun. Bu nasil bir mantik? Vadi 25leri gormuş ne alternatifsizliği? Senin bu soylediyinin takasin soylediğininden ne farki var? Senden beklemezdim. İntikimin seyirçi profilinin guçlu olduğu doğrudur. Çunki Vadiyi eğer her perşembe 15 miliyon kişi izliyorsa 10 milyonu nefret ediyor ve diğer 10 milyon ise umursamaz. E bunlar hepsi İntikami izleye bilir. Yani Vadi seyirçisine bir şey olmaz. Kayb etmez. Ama Hayat Devam ediyor gibi ornekler var bunuda asla unutma.

bişey söylerken belli bir mantığı olmalı söylenilenin

vadi zamanında 25 reyting almış kimin sayesinde AGB sayesinde peki beren eskiden 28 reyting almış kimin sayesinde AGB sayesinde burda agb yi tarafsız olarak alırsak demekki berenin en muhteşem günleri vadiyi geçmiş

ama aynı agb de ne olmuş vadi erimiş her dizi gibi zamana dayanamamış hiç bir dizi yüksek reytingleri uzun süre koruyamaz inandırıcılık kaybolur ve düşer

sonunda vadi ne hale geldi en iyi bölümünde total 1o ab 8 alacak duruma geldi

sonra AGB yi kovdular bir şekilde çünkü gerçekler bazılarının işine gelmedi bu kovma olayından sonra trt özel şişirme şirketi sbt geldi sbt de vadi yüksek çıktı beren ve kanal D düşük çıktı çünkü asıl amaç kanal d yi düşürmekti sbt bazı kanallara çalıştı sonra tns geldi bu tarafsız olması gereken şirketti ondada son 4 ayda görüldüğü gibi kanal D hep düşük çıkıyor buna rağmen iktidar yalakası atv ve diğer bazı kanallar yüksk çıktı en büyük darbeyi kanal d yedi ..

ama tüm bu kanal D düşmanlığına rağmen intikam ilk bölümüyle 12 almışsa demekki gerçek reytingi 24 tür

benim demek istediğim bu

mantığımda bu

yani intikam çarpı 2 diye düşünmek lazım her zaman

ama bir gün aydın doğanda tayyibe uşakluk yaparsa belki o zaman kanal D nin oranlarıda normal çıkacaktır ya da tns nin gerçek tarafsız olmasını bekleyeceğiz başka şans yok ..

- - - Ekleme - - -

Destere sana soz veriyorum eğer İntikam 15 reyting alirsa Totalda ben diziyi ilk bolumden izlemeye başliyiçam internetden. Bak soz verdim unutma. Ama Vadiyi seyr etmeyi birakmam.

tamam birlikte izleriz boğazda elimizde büyük tekirdağ deviririz boğaza karşı :))

Desterenin etkileyici sözlerine leo söz vermekle yanıt veriyor yenildiğinin en basit kanıtıdır herhalde bu yapılacak en kötü hamlelerden biriydi leocum :)

bişey söylerken belli bir mantığı olmalı söylenilenin

vadi zamanında 25 reyting almış kimin sayesinde AGB sayesinde peki beren eskiden 28 reyting almış kimin sayesinde AGB sayesinde burda agb yi tarafsız olarak alırsak demekki berenin en muhteşem günleri vadiyi geçmiş

ama aynı agb de ne olmuş vadi erimiş her dizi gibi zamana dayanamamış hiç bir dizi yüksek reytingleri uzun süre koruyamaz inandırıcılık kaybolur ve düşer

sonunda vadi ne hale geldi en iyi bölümünde total 1o ab 8 alacak duruma geldi

sonra AGB yi kovdular bir şekilde çünkü gerçekler bazılarının işine gelmedi bu kovma olayından sonra trt özel şişirme şirketi sbt geldi sbt de vadi yüksek çıktı beren ve kanal D düşük çıktı çünkü asıl amaç kanal d yi düşürmekti sbt bazı kanallara çalıştı sonra tns geldi bu tarafsız olması gereken şirketti ondada son 4 ayda görüldüğü gibi kanal D hep düşük çıkıyor buna rağmen iktidar yalakası atv ve diğer bazı kanallar yüksk çıktı en büyük darbeyi kanal d yedi ..

ama tüm bu kanal D düşmanlığına rağmen intikam ilk bölümüyle 12 almışsa demekki gerçek reytingi 24 tür

benim demek istediğim bu

mantığımda bu

yani intikam çarpı 2 diye düşünmek lazım her zaman

ama bir gün aydın doğanda tayyibe uşakluk yaparsa belki o zaman kanal D nin oranlarıda normal çıkacaktır ya da tns nin gerçek tarafsız olmasını bekleyeceğiz başka şans yok ..

- - - Ekleme - - -

tamam birlikte izleriz boğazda elimizde büyük tekirdağ deviririz boğaza karşı :))

İşte ben yalaka olmadığı için seviyorum Aydın DOĞAN'ı bu nedenle Kanal D'yi :)

- - - Ekleme - - -

Oha! konu 113. sayfa olmuş :)

İmza Ve Avatar 10/10 :)

Bu konu rekor kırmayacakta hangi konu rekor kıracak takas gelsin hele dahada artacaktır :) :D

Takas Geldiğinde burada olmazsam selamımı söyleyin mutlaka :d

Evet doğru soyluyorsun hiç bir dizi iyi reytingleri uzun zaman surduremez zamani gelir duşer. Bu yuzden seni kutluyorum. Ama Vadini reytingleri ne zaman duşdu? 7 seneden sonra. Daha 2çi sezonda başarili dizilerin reytinglerinin duşduğunu gorduk. Vadi neden duşdu. Beren Saata gore değil Omer Lutfi Metenin olumu yuzunden ve dizinin kotu tarafa gidişi ve surekli kanal değişdirmesi yuzunden. En çok Kanal D zarar gordu diyorsun ATV yukseldi diyorsun ama Kanal D Atvden fazla reyting aliyor bunu unutma. AGB zamanin en çok KANAL D dizileri şike yuzunden suçlandi bunuda unutma. Aydin Doğanin kanali neden kendi gitdikden sonra birinçilik aldi ( Star tv)? Yani bunun hukumetle flan alakasi yok.

Aynen ya bu mesaj silme olayında site sahibinden moderatörlerde silerken izin almaları lazım saçma işler bunlar :)

- - - Ekleme - - -

Hilal bizzat yakalarsam takası kendim söyleyeceğim yok ona öyle kolay kaçış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...