3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"İntikam" fena göz dağı verdi. A/b`yi aldım, sıra totalde diyor resmen.

Bu arada şike vardı diye Beren 1. oldu diyenler de cevaplarını almışlardır umarım. Çok güveniyorlardı 3 Ocak Perşembeye. Ve eminim ki, "İntikam" zirvede olmasaydı bu sayfa 200e varmıştı şimdi, çünkü, "Beren şike yapmış", "bakın şimdi zirvede değil" bir de bu anlamsız " :d " smile her sayfada olacaktı.

Neyse ki, "İntikam" zirveyi aldı da en azından biz mütevaziyiz, böyle şeyleri normal karşılıyoruz ve kimsenin üzerine gitmiyoruz!

benle birlikde birin sana konuşma tarzi için yapdiği 3 eleşdiri. Kendini her kese yakin hiss etme mesafeli ve terbiyeli davran. Burda kimse çoçuk diyil.

Kemal le aramızda olup bitenden haberin yok bilip bilmeden konuşma sana ve beyazsoy a yakın davrandığımı nerden çıkardın hakkımda bi daha yorum yappma 😉

Bu arada şike vardı diye Beren 1. oldu diyenler de cevaplarını almışlardır umarım. Çok güveniyorlardı 3 Ocak Perşembeye. Ve eminim ki, "İntikam" zirvede olmasaydı bu sayfa 200e varmıştı şimdi, çünkü, "Beren şike yapmış", "bakın şimdi zirvede değil" bir de bu anlamsız " :d " smile her sayfada olacaktı.

Neyse ki, "İntikam" zirveyi aldı da en azından biz mütevaziyiz, böyle şeyleri normal karşılıyoruz ve kimsenin üzerine gitmiyoruz!

birkez sorucam totalde intikam zirveyi alacakmi ? objektif bir yorum yaz kayıt altına alıcam total ab kastedmiyorum

Hilal o leo benimle takasın meselesinide bilmiyor konuşuyor ancak o yüzden onun yazdığı her kelimeye şaşkınlıkla bakıyorum ve tavsiye ediyorum gül geç :D :)

İşte buna katılıyorum. :)

Evet arkadaşlar ben çıkıyorum bugün sayesinde forumda bazı insanlara daha çok değer vermem gerektiğini bazılarını ise silmem gerektiğini anladım herkeze teşekkürler güzel bi günde görüşmek üzere yarın deneme sınavım var gireceğimi sanmıyorum :)

- - - Ekleme - - -

Hilal o leo benimle takasın meselesinide bilmiyor konuşuyor ancak o yüzden onun yazdığı her kelimeye şaşkınlıkla bakıyorum ve tavsiye ediyorum gül geç :D :)

İnan umrumda olsa çok daha farklı şeyler yapardım :)

ben yarin 5 sınava birden girecem :D zayıf alacagim ama olsn :// kredi tutar inşllah

benimle düzgün konusmanı tavsiye ederim hilal ..

noldu kreys ?

deveamlı macun ezdi diyip taklalar atan sensin kimse sana düzgün konuş demiyor aynı lafı lale devri söyleyince neden zoruna gitti

nasılki zaferi olgunlukla karşılıyorsan mağlubiyetide aynı soğukkanlılıkla karşılayacaksın yada forumu terkedeceksin başka şansın yok :))

":d" smile nin en çok Beren fanatikleri koyuyor. TNS de bile şike olduğunuda soyleyen Berençiler. Hangi dunyadansiniz siz İntikamin sanki her iki grubdada birinçi olduğunu soyluyorsunuz?:X ABde bile Vadiyle nerdeyse ayni reytingi almiş.

Evet arkadaşlar ben çıkıyorum bugün sayesinde forumda bazı insanlara daha çok değer vermem gerektiğini bazılarını ise silmem gerektiğini anladım herkeze teşekkürler güzel bi günde görüşmek üzere yarın deneme sınavım var gireceğimi sanmıyorum :)

- - - Ekleme - - -

İnan umrumda olsa çok daha farklı şeyler yapardım :)

daha erkendi polat kavurması yapacaktık :)))

birkez sorucam totalde intikam zirveyi alacakmi ? objektif bir yorum yaz kayıt altına alıcam total ab kastedmiyorum
İstersen gir açtığım konuya bak. "İntikam" başlamadan önceki yorumlar konusuna.

Orada yazmıştım. İlk Bölümüyle A/B`de zirvede yer alacak. İlerileyen zamanlarda hikaye ileriledikçe Totali de alacak.

Doğrusu ben o yorumu yazarken Aralık başıydı. Vadi 16 reytinge tırmanınca açıkcası ilk bölüm A/B`yi alamaz dedim ama beni yanılttı ve A/B`de Vadiyi yerinden etti.

Yine söylüyorum, hikaye bi işlensin, Totalde en az 13lere tırmanır. Vadi ile başabaş gider

noldu kreys ?

deveamlı macun ezdi diyip taklalar atan sensin kimse sana düzgün konuş demiyor aynı lafı lale devri söyleyince neden zoruna gitti

nasılki zaferi olgunlukla karşılıyorsan mağlubiyetide aynı soğukkanlılıkla karşılayacaksın yada forumu terkedeceksin başka şansın yok :))

demekki önemsedigim kisilerinin elestirilene tehamulum yok demeki önemsizmişiniz lale devri önemliymis :)))

noldu kreys ?

Boşver. İnsanları tanıyoruz böylelikle :)

":d" smile nin en çok Beren fanatikleri koyuyor. TNS de bile şike olduğunuda soyleyen Berençiler. Hangi dunyadansiniz siz İntikamin sanki her iki grubdada birinçi olduğunu soyluyorsunuz?:X ABde bile Vadiyle nerdeyse ayni reytingi almiş.

intikam her iki gruptada birincidir açık ara tns ne kadarki reytingin yarısını yutmuşsada engel olamaz intikama ab grubunda tüm engellemelerine rağmen beren darbeyi vurmuştur totaldede zafer yakındır hazmetmek lazım :))

Eğer beni biraz tanısaydın şaka yaptığımıda anlardın bunu çok iyi tanıdığımı sandığım 2. insana söylüyorum bakalım daha kaç kişiye söylicez.

demekki önemsedigim kisilerinin elestirilene tehamulum yok demeki önemsizmişiniz lale devri önemliymis :)))

önem sırasına göre hakaret ediyorsun arkadaşlarına yani farklı bir bakış açısı :))

tam tersi olmalıydı

mağlubşiyete alış ama daha çok perşembe var önünde yoksa kalpten gidersin :))

vadi ab de zirveyi kılpayı kaçırmış haftaya iki gruptada zirvedeyiz intikam iyi başladı hak eden kazanır inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...