Arkalarindaki guçunde amaçi ulkeyi yonetmek diğil ya zaten bu yuzden Vadiyi sevmiyorsun doğru durust anlamadiğin için. Anlasan zaten şaşarim.
önce yönetimi lee geçrisinler sonra istedikerlni yaparlar sen anlamıyon bewnce
Arkalarindaki guçunde amaçi ulkeyi yonetmek diğil ya zaten bu yuzden Vadiyi sevmiyorsun doğru durust anlamadiğin için. Anlasan zaten şaşarim.
takas olsaydi 208 sayfa olurdu takas agam özledik gelince tokat şov yapar
West tarihi bir gün bu gün ve takas arkadaşınız yok burda birde cuma gel demişti işte sizin grup böyle malesef
İntikam süperdi.Ezgi Eyüboğlu pek bir güzel olmuş.
Adam banlandı napsın 18-19 bende tahmin etmiyordum zaten takas fazla uçtu o konuda ama totalimiz baya iyi yinede.
takas olsaydi 208 sayfa olurdu takas agam özledik gelince tokat şov yapar
orjinaline sadık kalmadıkalrı tek sahne baştaki ezgi eyüboğlunun öpüşme sahnesi kınıyıorum d yapımı :
- - - Ekleme - - -
orjinaline sadık kalmadıkalrı tek sahne baştaki ezgi eyüboğlunun öpüşme sahnesi kınıyıorum d yapımı :
Ne yonetimden bahs ediyorsun ya? Yonetim zaten onlarin. Onlari dunyaya hakim olmuşlar sen daha Turkiyeden bahs ediyorsun. Buyuk Ortadoğu projesi ne içindir bir araşdir. Neyse Emre sen İntikami izle anlarsin gerçekden o diziyi izlemek için pek fazla akil sahibi olmak lazim diğil çabuk anlarsin.
çocuk orada baksırı işle kalıyor biz de ezgi sadece papyonunun çıakrtıyr çocuğunBen o sahneyi kaçırdım heralde.Hemen izlemem gerek.😛eaceful:
Ben o sahneyi kaçırdım heralde.Hemen izlemem gerek.😛eaceful:
Takasın yerine beren yaptı tokat şov Yanlız şunu anladım ki takas olmadan Vadicilerde yok gibi
vadi 15 beren 9 vadi 11 beren 11 suan polat ezdi
Ab de Beren Ezdi Totalde de az kaldı 2 3 haftaya ezecek
Bu arada Star Tvden olmayan bi diziyi savunuyorsun farkında mısın ?
benimle düzgün konusmanı tavsiye ederim hilal ..
Tavsiyene ihtiyacım yok kemal ben herkezle düzgün konuşurum .. Ama merak etme bundan sonra senle düüzgün yada farklı bi şekilde konuşmam
benimle düzgün konusmanı tavsiye ederim hilal ..
benle birlikde birinin sana konuşma tarzi için yapildiği 3 eleşdiri. Kendini her kese yakin hiss etme mesafeli ve terbiyeli davran. Burda kimse çoçuk diyil.
Tavsiyene ihtiyacım yok kemal ben herkezle düzgün konuşurum .. Ama merak etme bundan sonra senle düüzgün yada farklı bi şekilde konuşmam