3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkalarindaki guçunde amaçi ulkeyi yonetmek diğil ya zaten bu yuzden Vadiyi sevmiyorsun doğru durust anlamadiğin için. Anlasan zaten şaşarim.

önce yönetimi lee geçrisinler sonra istedikerlni yaparlar sen anlamıyon bewnce :D

İntikam süperdi.Ezgi Eyüboğlu pek bir güzel olmuş.:D

orjinaline sadık kalmadıkalrı tek sahne baştaki ezgi eyüboğlunun öpüşme sahnesi kınıyıorum d yapımı :(:

- - - Ekleme - - -

orjinaline sadık kalmadıkalrı tek sahne baştaki ezgi eyüboğlunun öpüşme sahnesi kınıyıorum d yapımı :(:

- - - Ekleme - - -

Ben o sahneyi kaçırdım heralde.Hemen izlemem gerek.:D😛eaceful:

Ne yonetimden bahs ediyorsun ya? Yonetim zaten onlarin. Onlari dunyaya hakim olmuşlar sen daha Turkiyeden bahs ediyorsun. Buyuk Ortadoğu projesi ne içindir bir araşdir. Neyse Emre sen İntikami izle anlarsin gerçekden o diziyi izlemek için pek fazla akil sahibi olmak lazim diğil çabuk anlarsin.

tabi cnm bop çökeli yıllar oldu vadi geriden geliyor merak etme ntikamdaki senaryoyu çözmek için aynştayn olmakgerekiyor öyle maskeli ppolatmış demkle olmuoyr

- - - Ekleme - - -

Ben o sahneyi kaçırdım heralde.Hemen izlemem gerek.:D😛eaceful:
çocuk orada baksırı işle kalıyor biz de ezgi sadece papyonunun çıakrtıyr çocuğun :(

West 180 dereceyle olacak işler değil bu işler eskilerden delikanlı sözünü çok kullanırdı bu takas ile alemto delikanlılık buysa ben yokum arkadaş o bile bile yaptı ona söylencek tonlarca lafdan sıyrılış çaresi olarak banlanmayı tercih etti buda onun kendi kendine verdiği bir zarar oldu :)

tabi cnm bop çökeli yıllar oldu vadi geriden geliyor merak etme ntikamdaki senaryoyu çözmek için aynştayn olmakgerekiyor öyle maskeli ppolatmış demkle olmuoyr

- - - Ekleme - - -

çocuk orada baksırı işle kalıyor biz de ezgi sadece papyonunun çıakrtıyr çocuğun :(

Facepalm-12.jpg55828_1278234330_facepalm.jpg

Ekli dosyalar

• Facepalm-12.jpg
    Facepalm-12.jpg
    20.8 KB · Hit: 534
  • 55828_1278234330_facepalm.jpg
    55828_1278234330_facepalm.jpg
    23.5 KB · Hit: 382

Tavsiyene ihtiyacım yok kemal ben herkezle düzgün konuşurum .. Ama merak etme bundan sonra senle düüzgün yada farklı bi şekilde konuşmam
benle birlikde birinin sana konuşma tarzi için yapildiği 3 eleşdiri. Kendini her kese yakin hiss etme mesafeli ve terbiyeli davran. Burda kimse çoçuk diyil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...