3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oooooooooooo...vay vay vay....ab de 11 reyting demek...üniversiteli seçkin grup nede olsa...reyting sonuçlarına yılmaz özdil usulü bir yorum yapayım ..bir zamanlar iranda tahran üniversitesi öğrencileri abd yi protesto için toplanmışlar.. ortalığı yakıp yıkıyorlar...grup dağılıyor..gazeteciler röportaj için takipte ... birde ne görsünler ...yemek yedikleri yer mc donalds ..giydikleri kot jean ...bindikleri araçlar amerikan yapımı...ünlü bir olaydır bu...bu ab denilen seçkin grup deyince bu üniversiteliler aklıma geldi biran....gazeteciler bu tabloya şoke oldu ama ben reyting tablosuna şoke olmadım...amerikalıları tebrik ederim...oda revenge gibi bir berbat dizi yaptıkları için değil ...en berbet dizilerini bile ülkelere pazarlama stratejilerinden dolayı tebrik ederim... bu ab grubu da kendine yakışanı yaptı ve amerikan çakması bir diziyi ilk bölümde birinciliğe oturttu...totalde yükselişinde sorumlusu bu grup zaten...tns de bu rezaletin hesabını sormalı yoksa hesabını vermelidir... üst üste 3kez 5 kez 10 kez yayınlanan bir dizi böyle ödüllendirilecekse eğer haftada 1 kez yayınlanan dizinin günahı ne....bu ülkede rtük olmadığı için tiak olaya el koymalı yoksa iş daha da çığrından çıkacak böyle rezaletler yaşanmaya devam edecek...ben bir ülkede bir dizi için 11 reyting için ne yaptı sorusundan çok..hangi rezaletleri yapmadıda 21 reyting alamadı sorusunu soruyorsam eğer bu ülkede reytingininde .. sistemininde olmadığının apaçık ispatıdır...zaten bu ülkede rtükün adı sadece tabelada olmasaydı eğer şuan kanal d diye bir kanal olmazdı..şikeden tutunda dün geceki rezalete kadar...hıncal uluç usulü devam yorumumda şunu diyorum...mademki amerikan çakması dizi istiyordu bu grup uek nın günahı neydi o zaman....uek yı kullanıp atan sistem nasılsa intikamıda atcak...o sorun değil...bu yüzdenki. uek nında intikamında aldığı reytinglerin benim için hiçbir önemi yok..senaryosu washıngtondan... elin johnun marry sinin yazdığı şeylerden banane...intikam isterse 100 üzerinden 100 de alsa benim için bir hava gazı... 1 de alsa havagazı... o yüzden buraya gerçekleri yazdıktan oraya sahte mutluluk resimlerini çizmeyin sevgili berenci ve berenzedecilerim....:hihi::bağır:[sm=s16.gif]:black_eyed:

oooooooooooo...vay vay vay....ab de 11 reyting demek...üniversiteli seçkin grup nede olsa...reyting sonuçlarına yılmaz özdil usulü bir yorum yapayım ..bir zamanlar iranda tahran üniversitesi öğrencileri abd yi protesto için toplanmışlar.. ortalığı yakıp yıkıyorlar...grup dağılıyor..gazeteciler röportaj için takipte ... birde ne görsünler ...yemek yedikleri yer mc donalds ..giydikleri kot jean ...bindikleri araçlar amerikan yapımı...ünlü bir olaydır bu...bu ab denilen seçkin grup deyince bu üniversiteliler aklıma geldi biran....gazeteciler bu tabloya şoke oldu ama ben reyting tablosuna şoke olmadım...amerikalıları tebrik ederim...oda revenge gibi bir berbat dizi yaptıkları için değil ...en berbet dizilerini bile ülkelere pazarlama stratejilerinden dolayı tebrik ederim... bu ab grubu da kendine yakışanı yaptı ve amerikan çakması bir diziyi ilk bölümde birinciliğe oturttu...totalde yükselişinde sorumlusu bu grup zaten...tns de bu rezaletin hesabını sormalı yoksa hesabını vermelidir... üst üste 3kez 5 kez 10 kez yayınlanan bir dizi böyle ödüllendirilecekse eğer haftada 1 kez yayınlanan dizinin günahı ne....bu ülkede rtük olmadığı için tiak olaya el koymalı yoksa iş daha da çığrından çıkacak böyle rezaletler yaşanmaya devam edecek...ben bir ülkede bir dizi için 11 reyting için ne yaptı sorusundan çok..hangi rezaletleri yapmadıda 21 reyting alamadı sorusunu soruyorsam eğer bu ülkede reytingininde .. sistemininde olmadığının apaçık ispatıdır...zaten bu ülkede rtükün adı sadece tabelada olmasaydı eğer şuan kanal d diye bir kanal olmazdı..şikeden tutunda dün geceki rezalete kadar...hıncal uluç usulü devam yorumumda şunu diyorum...mademki amerikan çakması dizi istiyordu bu grup uek nın günahı neydi o zaman....uek yı kullanıp atan sistem nasılsa intikamıda atcak...o sorun değil...bu yüzdenki. uek nında intikamında aldığı reytinglerin benim için hiçbir önemi yok..senaryosu washıngtondan... elin johnun marry sinin yazdığı şeylerden banane...intikam isterse 100 üzerinden 100 de alsa benim için bir hava gazı... 1 de alsa havagazı... o yüzden buraya gerçekleri yazdıktan oraya sahte mutluluk resimlerini çizmeyin sevgili berenci ve berenzedecilerim....:hihi::bağır:[sm=s16.gif]:black_eyed:

nerde kaldın bir de adın hızlı olacak maklubeyi kaçırdın mübarek :)
abd nni en iyi dizlerinden resmi sonuçlara göre tabi vadicler kendi hayallerine gerçek dediği için böyle devam et hiç nbozma :ÇD

West sende konunun içine düşeceksin izleyip izleyip ne yapıyon anlamıyorum 2 yorum yazda sohbet edelim yaa canım sıkılıyor :)

- - - Ekleme - - -

West sende konunun içine düşeceksin izleyip izleyip ne yapıyon anlamıyorum 2 yorum yazda sohbet edelim yaa canım sıkılıyor :)

Lawrencede vadiciyim diye dolanır ortalıklar Kurtlar Vadisi Totald e15 almış tebrikler bile yazmamış beğeni peşinde berencilerin arkasında vah vah. :D

Lawrencede vadiciyim diye dolanır ortalıklar Kurtlar Vadisi Totald e15 almış tebrikler bile yazmamış beğeni peşinde berencilerin arkasında vah vah. :D

doğrıu yolu buldu adam bir kere stv dei ibretlik programalra göndericem lawrence in değişimini karışma :D

Wuuww West bir konuştu bir konuştuki ben berenci vadici diye 2 ye bölündüm olacak iş değil

Biz herşeyin farkındayız reyiz yorma sen kafanı siz devam edin boş sohbetlerinize vadi total 6 reyting farkı atmış AB 0.15 rating fark var haftaya intikam paşa paşa basar reklamı o zaman görüşürüz. :D

Ben vadi seven biriym halada izlerim izlememn tek sebebide oktay kaynarca süleyman çakır dönemelrinden beri izlediğm için hatta kv 97 bölümü izlediğim için izliyorum pusuda iskenderin 25 42 bölüm arasını sevmiştim iskender için şuan para için devam ediyor hala belli zaten bak ben zamanında ferihayıda izledim çok güzeldi aşkı memnuya bile baktığım vardı ozamanlar fatmagülün ilk bölümelrine bakmıştım ben her diziye bakarım azda olsa bakarım

Evet doğru soyluyorsun hiç bir dizi iyi reytingleri uzun zaman surduremez zamani gelir duşer. Bu yuzden seni kutluyorum. Ama Vadini reytingleri ne zaman duşdu? 7 seneden sonra. Daha 2çi sezonda başarili dizilerin reytinglerinin duşduğunu gorduk. Vadi neden duşdu. Beren Saata gore değil Omer Lutfi Metenin olumu yuzunden ve dizinin kotu tarafa gidişi ve surekli kanal değişdirmesi yuzunden. En çok Kanal D zarar gordu diyorsun ATV yukseldi diyorsun ama Kanal D Atvden fazla reyting aliyor bunu unutma. AGB zamanin en çok KANAL D dizileri şike yuzunden suçlandi bunuda unutma. Aydin Doğanin kanali neden kendi gitdikden sonra birinçilik aldi ( Star tv)? Yani bunun hukumetle flan alakasi yok.

sonuçta ya yönetmenden yada senaryodan kaynaklıydı düşüş yani asıl düşüşün sebebi reyting şirketi değildi ama sonuçta 7 yıl zirvede yer almasının sebebide türkiyedeki günceli yakalaması ve yayınlandığı dönemdeki siyasi olayların terörün artmasıdır asıl sebep budur uzun süre zirvede yer almasında ..

atv nin politikasını takip ediyorsan hükümete yakın olduğunu bilirsin eskiden bunu reyting olarak karşılığını alamıyordu şu anda alıyor.. kaanl D ise hala dirnsede ilk kanal olma sıfatını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya

star yalaka şahenk dışında kaliteli proğramları vardı so muhteşem yüzyıl tartışmasında başbakan karşısında eğilip bükülüp kırıtarak değerini kaybetmiştir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...