turgut mevzusu bitmeli artık, yoksa daha da erir karadayı.Karadayi yine her zaman ki gibi harika oranlar almis TOTAL yine 11+ reyting almis tüm ekibe helal olsun. AB 10 reyting yine gayet iyi. AB meraktan Survivor izlemis, zamanla düser gecen sene oldugu gibi
tek temennimiz.Yeni saatine alışsında yükselir, yaza kadar sürer diye umut ediyorum.
gerçi desterenin bu sezon ki dizileri hep düşüyor, benimkiler anında bitiyor. bully'nin ki yılın fiyaskosu zaten ; fatih. şüpheler içindeyim.@destere 'de izliyecek patlama yapabilir
turgut mevzusu bitmeli artık, yoksa daha da erir karadayı.
@xemrexxx ile bana mı bu laf yoksaBen eriyen birsey göremedim
Turgut'u elimde olsa ben coktan tahtali köye gönderirdim. Adamin her hareketi kiskirtma. Dün aksam yemek yerken "Mhmmm" demesinden bile öfke duyuyorum.
Bende izliyecem için sorun olmaz patlama yapıcaktır sıkılmam inş izlerkengerçi desterenin bu sezon ki dizileri hep düşüyor, benimkiler anında bitiyor. bully'nin ki yılın fiyaskosu zaten ; fatih. şüpheler içindeyim.
olabilir tabii. reyting anlamında şansı yaver gidenlerin de izlemesi gerek. lakin kurt seyit çok başarılı olacak, fatih rezaletiyle kıyaslamak olmaz.Bende izliyecem için sorun olmaz patlama yapıcaktır sıkılmam inş izlerken
Bakalım kaç alıcak tahminlerimizi yapcazKurt Seyit TOTAL 9+ AB 10+ alir bu aksam
bi an pazartesi günkü yazdıklarımız geldi de aklımaAlakayi bulamadim
olabilir tabii. reyting anlamında şansı yaver gidenlerin de izlemesi gerek. lakin kurt seyit çok başarılı olacak, fatih rezaletiyle kıyaslamak olmaz.
Bakalım kaç alıcak tahminlerimizi yapcaz
bi an pazartesi günkü yazdıklarımız geldi de aklıma
Fatih gibi olmaz olursa zaten yılın fiyaskosu olarak tarihe geçerolabilir tabii. reyting anlamında şansı yaver gidenlerin de izlemesi gerek. lakin kurt seyit çok başarılı olacak, fatih rezaletiyle kıyaslamak olmaz.
Reyting anlaminda coktandir beklenen bir aksam olacak. Bu aksam reyting konusunda yorum patlamasi yasanabilir
Gecti o zamanlar
asrın fiyaskosu olur, ne yılı.Fatih gibi olmaz olursa zaten yılın fiyaskosu olarak tarihe geçer
Evet oda doğruya ben bu gün işte olucam, anlıycağın kurt seyite yetişemiycem 9.50 gibi evde olurum!!! artık tekrarına bakıcam 10 da. T
asrın fiyaskosu olur, ne yılı.
ya ben bu gün işte olucam, anlıycağın kurt seyite yetişemiycem 9.50 gibi evde olurum!!! artık tekrarına bakıcam 10 da. T
asrın fiyaskosu olur, ne yılı.
deme öyle, demeHadi ya
Ben Kurt Seyit var diye 1 saat erken cikacagim is yerinden. Islerimi halledip, zamaninda ekran basinda olmak icin.
Çağırma şu şoparı şimdi gelir Karadayı Ağır TOTAL olmuş der durur.@xemrexxx ile bana mı bu laf yoksa
Benim Gani'ye olan sevgim Hayat Bilgisi'nden, Ruhsar'dan başladı.hiç kestiremiyorum ben. kurt bence 10 alıcak. ama tns nin kaliteli dizilere yaptığı şoklarda var, ama bu ihtimal çok düşük tabii. lakin küçük ağa kitleleri çokta benzer değil. yada birebir.. o kısmı kestiremiyorum. bence kurt seyit ab yi alır.
bi süre, 3-4 bölüm anca.
atacan anlıyorum seni, show'u en kötü günün de gani sırtlamıştı tek başına o yüzden hassassın o konuda ama abarttın.
hayat bilgisi ve ruhsar cidden iyiydi he.Çağırma şu şoparı şimdi gelir Karadayı Ağır TOTAL olmuş der durur.
Benim Gani'ye olan sevgim Hayat Bilgisi'nden, Ruhsar'dan başladı.