- Reaksiyon puanı
- 35,378
- Puanı
- 1,061
kanal d cilerin tek umudu küçük osman.Duasıyla yaşamadık ki bedduasıyla ölelim? Kendisine gereken cevap yarın akşam verilecek.
keşke ab si 3.5 olsa..Survivor ezip geçmiş.
Ne Diyosuun geç saatte yayınlanınca artmış Ab'de, iyi.
Dün izledin mi? Acayip sıkıcı ve kötü bölümdü. Ona rağmen gayet iyi almış, korkmuştum dahada düşer diye.kanal d cilerin tek umudu küçük osman.
keşke ab si 3.5 olsa..
Küçük Osman bakalım Kurt Seyid'e karşı ne yapcakkanal d cilerin tek umudu küçük osman.
keşke ab si 3.5 olsa..
yok artık daha düşüğünü kanald nin bünyesi kaldırmaz. evet, dünkü bölümü bende aman aman beğenmedim, yine de zamanı az da olsa değerlendirmek için yeterliydi.Dün izledin mi? Acayip sıkıcı ve kötü bölümdü. Ona rağmen gayet iyi almış, korkmuştum dahada düşer diye.
gani daha da düşürür,en fazla 3 biçiyorum.Gani kurtarır Kanal D'nin Pazartesi'ni. 😉
3'ün önüne 7 koy birde virgül at. 😉 En az.yok artık daha düşüğünü kanald nin bünyesi kaldırmaz. evet, dünkü bölümü bende aman aman beğenmedim, yine de zamanı az da olsa değerlendirmek için yeterliydi.
gani daha da düşürür,en fazla 3 biçiyorum.
Geçen hafta 1.5 reyting civarı aldıydı bu bölümde vasat olunca 4.bölümü göremez diye endişe sardı neyseki Ab'den kurtardı bir süre daha devam eder.yok artık daha düşüğünü kanald nin bünyesi kaldırmaz. evet, dünkü bölümü bende aman aman beğenmedim, yine de zamanı az da olsa değerlendirmek için yeterliydi.
gani daha da düşürür,en fazla 3 biçiyorum.
hiç kestiremiyorum ben. kurt bence 10 alıcak. ama tns nin kaliteli dizilere yaptığı şoklarda var, ama bu ihtimal çok düşük tabii. lakin küçük ağa kitleleri çokta benzer değil. yada birebir.. o kısmı kestiremiyorum. bence kurt seyit ab yi alır.Küçük Osman bakalım Kurt Seyid'e karşı ne yapcak
bi süre, 3-4 bölüm anca.Geçen hafta 1.5 reyting civarı aldıydı bu bölümde vasat olunca 4.bölümü göremez diye endişe sardı neyseki Ab'den kurtardı bir süre daha devam eder.
atacan anlıyorum seni, show'u en kötü günün de gani sırtlamıştı tek başına o yüzden hassassın o konuda ama abarttın.Karadayı uçmuş yine her iki kategoride 2. olmuş. Tebrikler.
Survivor yine çok iyi gitmiş, beklediğimden iyi gidiyor program. Tebrikler.
X Factor vasatta kalmış, keşke yükselse, Medyapım için istiyorum.
Yemekteyiz Anadolu çok kötü gidiyor.
3'ün önüne 7 koy birde virgül at. 😉 En az.
İlk haftada alması zor gibi 13 felan alıyo Ab'de K.a az buz bişey değilhiç kestiremiyorum ben. kurt bence 10 alıcak. ama tns nin kaliteli dizilere yaptığı şoklarda var, ama bu ihtimal çok düşük tabii. lakin küçük ağa kitleleri çokta benzer değil. yada birebir.. o kısmı kestiremiyorum. bence kurt seyit ab yi alır.
bi süre, 3-4 bölüm anca.
aşırı reklamı yapıldı, yani bi patlama olabilir.İlk haftada alması zor gibi 13 felan alıyo Ab'de K.a az buz bişey değil
Bende öyle tahmin ediyorum zamanla düşcek Ab düşük gelmiş Karadayımın ama ginede iyiKaradayi yine her zaman ki gibi harika oranlar almis TOTAL yine 11+ reyting almis tüm ekibe helal olsun. AB 10 reyting yine gayet iyi. AB meraktan Survivor izlemis, zamanla düser gecen sene oldugu gibi
Yeni saatine alışsında yükselir, yaza kadar sürer diye umut ediyorum.hiç kestiremiyorum ben. kurt bence 10 alıcak. ama tns nin kaliteli dizilere yaptığı şoklarda var, ama bu ihtimal çok düşük tabii. lakin küçük ağa kitleleri çokta benzer değil. yada birebir.. o kısmı kestiremiyorum. bence kurt seyit ab yi alır.
bi süre, 3-4 bölüm anca.