3 Mart 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Survivor yine coşmuş. :oley:

Karadayı'yı ağır totalci yapmış. :F Karadayı da hemen totalleşiyor yahu O Ses'in karşısında da totalci olmuştu. :A

Tebrikler Survivor ve Acun Medya. :ok:

7 KARDES PAYI (TKR) 23:28:45 24:44:07 4,43 16,46 26,92

Kardeş Payı'nın tekrarı süper. :Z

X Faktor Star Işığı'nın ışığını kesmişler. :bhr: Dün akşam yeterince ağlamadılar sanırım. :A

Pepe kötu gitmis totalde 67. Mi ne olmus abde ilk 100 de goremedim.Bunen nedeni trt cünku hala pepeyi yayinlio @mrt-06

Survivor iki grupta da zirvede, AB de fark büyük :)

Karadayı Total'de yükselmiş ama AB de düşmüş 10 reytingin altında kalmış.

Pepee nerde. :F 10 dakikalık Pepee kurtaracaktı Show'u. :F

Zaten reklamda alamıyor Pepee için sadece sponsor fazla dayanmaz bence de.

Pepee'yi Unutma Beni ve Esra Erol arasına koy. :Z

nolmuş şimdi @destere nin titrek ayteni macunun krşıısnda geride kalırsa tüm gün çenesi düşer şimdi şopar:(

macunu biliyoruz her sene bir iki bölüm şişer sonra balon gibi söner ondan bir cacık olmaz :))

karadayı pazartesinin her daim kralıdır macunda bir numara yok survivor a doldurmuş kızları haliyle bakacaklar bende arada bir açıp bakıyorum insanın gözü başı oynuyor pardon gözü kayıyor :))

@destere 'de izliyecek patlama yapabilir :)

bugün günlerden shura :)

macunu biliyoruz her sene bir iki bölüm şişer sonra balon gibi söner ondan bir cacık olmaz :))

karadayı pazartesinin her daim kralıdır macunda bir numara yok survivor a doldurmuş kızları haliyle bakacaklar bende arada bir açıp bakıyorum insanın gözü başı oynuyor pardon gözü kayıyor :))

bugün günlerden shura :)
kral görmesek yutucaz :F

Harbiden Pepee 77. sırada başlamış.😱
Erken saate almalı kanal bu işi.:D

Pepee'nin bu hafta başka yeni bölümü olmayacakmış. Bütün hafta bu bölümün tekrarı yayınlanacakmış. Yeni bölüm haftaya Pazartesi. :F Ulusal kanalda olacak iş değil..

survivor çok iyi gitmiş tebrikler bölümleri şimdi izlicem
karadayı 11 i geçmiş süper gidiyo hala