3 Mart 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Program siralamalari ilk mesaja eklendi.

Survivor Totalde 12 Ab 13 Reyting Alarak Süper Gitmis 34 Dakka Ozetin 13 Dakkası Reklam :D

Tahmin edildiği gibi Survivor zirvede.:ZHakediyor bu program 1.liği.:Z

Karadayı Total'de yükselmiş ama Ab düşük.10'un altında kalmış.Güzel reytingler tabi.2. olmakta birşey.:D

Star Işığı Muma dönmüş.:FYok böyle ışık.:F
Fatih portakal yine gözleri ışıldatmış.:FParlak ışık sahibi.:D

Survıvor uçmuş 2 gruptada Karadayı totalde direnmiş ama Ab'si düşük gelmiş Survıvor zamanla düşcektir

ay ne olmuş öyle :F karadayı total olmuş yine bu sefer 1.36 reyting farkıyla :) hep diyorum güçlü bir rakip gelse karadayı total olur diye ahan da o ses in ilk bölümleri ve finali ahan da survivor

x factor için konuşmaya gerek yok verecekleri 2 milyonun parasını çıakrtsalar yeterli :X

yeni denekler survivoru çok seviyomuşta haberimiz yokmuş. :d çok iyi oranlar alarak iki grupta 1. :)
karadayı :F ağır total olmuş, ab de 10'un altında. :) iki gruptada 2. olabilmiş. o ses bitti rahat nefes alayım dedi ama bu sefer survivorun arkasında. :d

x factor ve ne diyorsuun çok kötü oranlar almış. yakında biterler büyük ihtimal.

bbs fiyasko. :d

Dün izledin mi? Acayip sıkıcı ve kötü bölümdü. :T: Ona rağmen gayet iyi almış, korkmuştum dahada düşer diye. :D
yok artık daha düşüğünü kanald nin bünyesi kaldırmaz. :d evet, dünkü bölümü bende aman aman beğenmedim, yine de zamanı az da olsa değerlendirmek için yeterliydi. :d

Gani kurtarır Kanal D'nin Pazartesi'ni. 😉
gani daha da düşürür,en fazla 3 biçiyorum. :d

Karadayı uçmuş yine her iki kategoride 2. olmuş. Tebrikler.

Survivor yine çok iyi gitmiş, beklediğimden iyi gidiyor program. Tebrikler.

X Factor vasatta kalmış, keşke yükselse, Medyapım için istiyorum.

Yemekteyiz Anadolu çok kötü gidiyor.

yok artık daha düşüğünü kanald nin bünyesi kaldırmaz. :d evet, dünkü bölümü bende aman aman beğenmedim, yine de zamanı az da olsa değerlendirmek için yeterliydi. :d

gani daha da düşürür,en fazla 3 biçiyorum. :d
3'ün önüne 7 koy birde virgül at. 😉 En az. :D

yok artık daha düşüğünü kanald nin bünyesi kaldırmaz. :D evet, dünkü bölümü bende aman aman beğenmedim, yine de zamanı az da olsa değerlendirmek için yeterliydi. :D

gani daha da düşürür,en fazla 3 biçiyorum. :D
Geçen hafta 1.5 reyting civarı aldıydı bu bölümde vasat olunca 4.bölümü göremez diye endişe sardı neyseki Ab'den kurtardı bir süre daha devam eder. :D

Küçük Osman bakalım Kurt Seyid'e karşı ne yapcak :)
hiç kestiremiyorum ben. kurt bence 10 alıcak. ama tns nin kaliteli dizilere yaptığı şoklarda var, ama bu ihtimal çok düşük tabii. lakin küçük ağa kitleleri çokta benzer değil. yada birebir.. o kısmı kestiremiyorum. :) bence kurt seyit ab yi alır. :)

Geçen hafta 1.5 reyting civarı aldıydı bu bölümde vasat olunca 4.bölümü göremez diye endişe sardı neyseki Ab'den kurtardı bir süre daha devam eder. :D
bi süre, 3-4 bölüm anca. :d

Karadayı uçmuş yine her iki kategoride 2. olmuş. Tebrikler.

Survivor yine çok iyi gitmiş, beklediğimden iyi gidiyor program. Tebrikler.

X Factor vasatta kalmış, keşke yükselse, Medyapım için istiyorum.

Yemekteyiz Anadolu çok kötü gidiyor.

3'ün önüne 7 koy birde virgül at. 😉 En az. :D
atacan anlıyorum seni, show'u en kötü günün de gani sırtlamıştı tek başına :d o yüzden hassassın o konuda ama abarttın. :d

hiç kestiremiyorum ben. kurt bence 10 alıcak. ama tns nin kaliteli dizilere yaptığı şoklarda var, ama bu ihtimal çok düşük tabii. lakin küçük ağa kitleleri çokta benzer değil. yada birebir.. o kısmı kestiremiyorum. bence kurt seyit ab yi alır. :)

bi süre, 3-4 bölüm anca. :D
İlk haftada alması zor gibi 13 felan alıyo Ab'de K.a az buz bişey değil :)

Karadayi yine her zaman ki gibi harika oranlar almis TOTAL yine 11+ reyting almis tüm ekibe helal olsun. AB 10 reyting yine gayet iyi. AB meraktan Survivor izlemis, zamanla düser gecen sene oldugu gibi :)

Karadayi yine her zaman ki gibi harika oranlar almis TOTAL yine 11+ reyting almis tüm ekibe helal olsun. AB 10 reyting yine gayet iyi. AB meraktan Survivor izlemis, zamanla düser gecen sene oldugu gibi
Bende öyle tahmin ediyorum zamanla düşcek Ab düşük gelmiş Karadayımın ama ginede iyi :)

hiç kestiremiyorum ben. kurt bence 10 alıcak. ama tns nin kaliteli dizilere yaptığı şoklarda var, ama bu ihtimal çok düşük tabii. lakin küçük ağa kitleleri çokta benzer değil. yada birebir.. o kısmı kestiremiyorum. :) bence kurt seyit ab yi alır. :)

bi süre, 3-4 bölüm anca. :D
Yeni saatine alışsında yükselir, yaza kadar sürer diye umut ediyorum. :D