Kardeş payı her izlemem de gülüyorum aynı bölmü üç kere izledim
Cemaat yapımlarından sıkıldık başlasın izleyelim.yarın shura başlıyor şimdiden heyecan yaptım
K.a'yı geçemez diyo @Bully
K.a'yı geçemez diyo @Bully
Öncelikle güzel bir yarış olsun. Yarını merakla bekliyoruz. Kurt Seyit ve Şura'yı ben de izleyeceğim. Netten ya da TV'den mi karar veririm. Kurt Seyit'in kısa vadede Küçük Ağa'yı geçme ihtimalini zor görüyorum. Zaman geçsin kitlesi otursun ab'de geçme ihtimali var.@Bully'in canı sağolsun bizde ikinci oluruz.
Bakalım ne olicek Ab'de 12'yle başlarsa çok iyio desin ben tahminlerimde birebir tutturuyorum hiç sektirmem
yarın shura ab de 12 reyting totalde 8 reyting alır diğer hafta hem ab de hem totalde zirvenin hakimi olur
İlk bölümden o rakamları alamaz.Bakalım ne olicek Ab'de 12'yle başlarsa çok iyi
Banada zor gibi geliyo o rakamlar destere uçuyo bazen tahminlerde farah'ı görünce oluyo bunlar heycandanİlk bölümden o rakamları alamaz.
Ben zevk aliyorsam kimsenin izlemesine gerek yok zaten. 49bölümdürde zevk veriyor. ferah tut icini sen. Survivor ile vadiyi kiyasla ayni kulvardalarvalla bence sen nasıl bedeni böyle sevi izliyosun millette izlemiyo hem
survivor müthiş bir yarışma tabi izlenir ama karadayıyı geçemez yarın karadayı zirvede olacaktır