3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Kanal d bu diziyi salidan cekermi acaba ??

Bakarsın yeni sezonda Ab grubunda haftalıkta Vadi'yi geçer takas.

Bence alabilir. Hatırlarsan geçen hafta sen de gelecek hafta düşüş yaşar demiştin erkekler izlemez falan demiştin ben de aylık verilere bak demiştim.

Demekki geçen haftaki muhteşem bölüm düşük almış ki bu hafta arttı.

BİÜ düşüş yaşamıştı umarım Kanal D çekmez Salıdan. Çünkü Kayıp dizisinin bu kadar iyi gidebileceğini sanmıyorum...

Kayıp'ın iyi gideceğini düşünüyorum ama bir Güneşi Beklerken etmez bence.

ne kayıpı ya kayıpın bu oranları alması hayal şuan kanal d de bu anlıkları alabilecek bir dizi yok

şaka mı yapıyon vadi 2 ye katlar en az
bu dizi total 6 ab 8 aldı rekoru bu
Total için demedim zaten ab için diyorum. Ab grubu çok güçlü bir dizi bu. Hele ki Vadi'nin reytingleri ab grubunda epey düşmüştü 8 lere kadar neredeyse.
Benim İçin Üzülme zaten bir ab dizisi değil. Seksenler ab dizisi bakalım neler olacak.

tabi şu da var şimdi bu dizi yazın tuttu ve artık sezona girdik diziler bazında yani reytingleri iyiden iyiye artmaya başladı bi dönem zaten tutmuştu bunun üstüne şuanlık boşluğu değerlendiriyo ve baya iyi anlıkları

takas post: 1438898' Alıntı:
ne kayıpı ya kayıpın bu oranları alması hayal şuan kanal d de bu anlıkları alabilecek bir dizi yok
Kayıp Salı düşünülüyormuş ben de onu diyorum. Eğer bu diziyi PT1`den çekerse işi çok zor.

Güneşi beklerkenin bu kadar yüksek almasının nedeni bence rakibinin olmaması diziyi bende seviyorum ama gerçek bu.pazartesi daha çok dizi var ama salı sadece güneşi beklerken var

Ben diziyi izliyorum objektif bakarsak dizinin uzatılacak bir konusu yok yani uzadıkça mutlaka izleyiciyi sıkacaktır şuan iyi ama sonrasını bilemem bence düşüşe geçebilir.

vadi sezon finali total 12 ab 9 aldı ama yaz gelmişti zaten herkes düşük alıyodu muhteşem yüzyılda 6-7 falan alıyodu ona bakma

kimse totalde geçme lafını ağzına bile alamıyo ya vadi harbi büyük dizi ya
geçemez deyince birine hemen totalde demiyorum diyo hahaha
yani en çok izlenen dizi olma unvanı banko yine