3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Seksenler GB'den 4 reyting çalar. (!) @Bully :kiki:

Hahaha. :D Güneşi Beklerken Seksenler'in özetini geçemez bence. Şimdi 20 reytinglik Benim İçin Üzülme de geliyor. Yandık valla o da 5 reyting çalsa 0 reytinge düştük. Böylece dizi yayından kalkar :kiki:

9.58 dünya 100 metre dünya rekoru :D

seksenler süper ama ya ergun geldi güzel bölüm :D

10 gelmedi anlıkta ama sağlık olsun yarın bomba reytingler bekliyorum. Ab grubu 10 reyting garanti bence. :D

Alakası yok diyorum kesinlikle. Maç varken de yüksek aldı maç yokken de gayet yüksek alıyor. Ayrıca Seksenler ab grubunda gayet güçlü bir rakip keza totali de fena sayılmaz. Onun haricinde Atv'de yayınlanan filmde anlıklarda çok iyi oranlar aldı. Bu da demek ki rakip var karşısında. :)
pazartesi günki gibi rakibi yok diyorum ben pazartesi benim hala umudum var,güzel çirkin,bebek işi,çocuklar duymasın,ggkadınları daha varmı ydı aklıma gelmiyo:)
Siz yeni sezonda 10 rahat alır diyosunuz ama alamaz salı kalsa bile o ses, benim için üzülme,ben onu cok sevdim var eger alırsa o zaman helal olsun deriz

Of ya 10 reytingi göremedik. :( O değil de Kanal D'nin geçen seneki hiçbir dizisi böyle anlıklar göremedi nerdeyse. Arka Sokaklar'ın başlarını saymazsak. Muhteşem bir dizi. Umarım günü değiştirilmez ya. :(

Benim İçin Üzülme totalde 3-4 reyting civarı alacak bence bu sezon. Ab grubunda oldukça düşüş yaşayacak bence.

Seksenler Ab için iddialı bir dizi ama Güneşi Beklerken varken artık zirve şansı zor gibi.

ben bu fox tv yi hala anlamış değilim böyle ilginç bi kanalda görmedim :D

günde 10 tane dizi oynar haberler tuhaf tuhaf saatlerde başlar
diziler tuhaf tuhaf saatlerde başlar özet değil geçen bölüm tekrarı verir
dizileri bazen sabah namazına müteakip biter
dizi 20.bölümüne gelir hala yeni dizi yazar
ne bilim ya çok değişik bi kanal düzen müzen oyk neyin ne olduğu belli değil :d