Seksenler GB'den 4 reyting çalar. (!) @Bully
Hahaha. Güneşi Beklerken Seksenler'in özetini geçemez bence. Şimdi 20 reytinglik Benim İçin Üzülme de geliyor. Yandık valla o da 5 reyting çalsa 0 reytinge düştük. Böylece dizi yayından kalkar
Seksenler GB'den 4 reyting çalar. (!) @Bully
Dizi içerisinde iyi tanıtım yaptılar Kayıp'ı.
xBUGRAx post: 1438922' Alıntı:İyi kısaymış.
Nurhayat'ı da eklemişsin.
Billy Kane post: 1438951' Alıntı:İzlesene bu bolum cok iyi. Aslı tekrar dönüyor Korkut ve Yılmaz aynı hapishanede karşılaşacak
gupse ozay @gupseo<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">16 sn</small>
Güneşi Beklerken dizisindeki herkes muhteşem değil mi yav? hastasıyız
Nurhayat. @Bully @mrt-06 @xBUGRAx @Reytinger
pazartesi günki gibi rakibi yok diyorum ben pazartesi benim hala umudum var,güzel çirkin,bebek işi,çocuklar duymasın,ggkadınları daha varmı ydı aklıma gelmiyoAlakası yok diyorum kesinlikle. Maç varken de yüksek aldı maç yokken de gayet yüksek alıyor. Ayrıca Seksenler ab grubunda gayet güçlü bir rakip keza totali de fena sayılmaz. Onun haricinde Atv'de yayınlanan filmde anlıklarda çok iyi oranlar aldı. Bu da demek ki rakip var karşısında.
İlk cümleyi anlamadım? Diziyi izliyormusun?takas post: 1438954' Alıntı:9.58 dünya 100 metre dünya rekoru
seksenler süper ama ya ergun geldi güzel bölüm