3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Ne acı kerem

- - - Ekleme - - -

Calıkuşu

cemre03 post: 1439000' Alıntı:
EveN post: 1438994' Alıntı:
karadayı gibi kaliteli bir diziyle bunu bir tutmamak lazım.dediğim gibi karadayının karşısında rakip varken yükseldi.3 ay tatili boşlugundan yararlanarak değil.yeni sezon da muhteşem yüzyıl karadayı veya kurtlar vadisi gibi dizilerin aldıgı reytingleri alacak diyosun sen ama alamaz
Yeni sezon gelsin de önce sonra bakarız.

Ben Kurtlar Vadisi gibi reyting alacak demedim. 7-8 alsa bile ayakta alkışlamak gerek. :)

Haftaya Ben Onu Çok Sevdim ve Benim Için Üzülme başlayacak bakalım neler olacak.

EveN post: 1439004' Alıntı:
cemre03 post: 1439000' Alıntı:
Yeni sezon gelsin de önce sonra bakarız.

Ben Kurtlar Vadisi gibi reyting alacak demedim. 7-8 alsa bile ayakta alkışlamak gerek. :)
10 reytingden 78 e düştün hemen :)
bende seviyorum diziyi ama doğru konuşmak lazım sen karadayıyla kıyaslıyosun bunu.karadayı basladıgında o ses ve yalan dünya vardı karşısında o ses totel yalan dünya abde yüksekti ve ciddi rakiplerdi.Ama karadayı onlara ragmen yükseldi.Güneşi beklerken öyle değil işte

ben diziyi izlemiyorum sevmiyorum ama aldığı şu anlıklar süper helal olsun valla

Atv yeni sezonda bence fazla reyting alamaz kurtlar vadisi pusu hariç

mrt-06 post: 1439015' Alıntı:
Haftaya Ben Onu Çok Sevdim ve Benim Için Üzülme başlayacak bakalım neler olacak.
Benim İçin Üzülmenin sonu Hayat Devam Ediyor gibi olur. Ben Onu Çok Sevdime ise ben çok acıyacağım çünkü tutmayacak. :D

cemre03 post: 1439023' Alıntı:
EveN post: 1439004' Alıntı:
10 reytingden 78 e düştün hemen :)
bende seviyorum diziyi ama doğru konuşmak lazım sen karadayıyla kıyaslıyosun bunu.karadayı basladıgında o ses ve yalan dünya vardı karşısında o ses totel yalan dünya abde yüksekti ve ciddi rakiplerdi.Ama karadayı onlara ragmen yükseldi.Güneşi beklerken öyle değil işte
Tamam bence Güneşi Beklerken 2 reytinge düşüp yayından kaldırılacak. :)