3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

fox haber iyi gitmiş
çd idare eder 2.5 altına düşerse işi yaş
güneşi beklerken artmaya devam ediyor kanal d salıyta kayıp ı zor koyacak gibi :X
bir aşk hikayesinin kaç bölümü kaldı @xBUGRAx

xemrexxx post: 1439942' Alıntı:
fox haber iyi gitmiş
çd idare eder 2.5 altına düşerse işi yaş
güneşi beklerken artmaya devam ediyor kanal d salıyta kayıp ı zor koyacak gibi :X
bir aşk hikayesinin kaç bölümü kaldı @xBUGRAx

Belirli bölüm sayısı yok devam. :D

Güneşi Beklerken yine süper yine süper! Yükseliş devam ediyor! :)

FOX Ana Haber iyi gidiyor Show Haber zirveyi kaybetmiş iki grupta da.

Ustanın Hikayesi de hikaye olmuş çok üzüldüm. :D

beyaz tv dün kaç anlık listeye girdi yayın hayatında ilk defa siz neden bahsediyonuz :d :d

takas post: 1440122' Alıntı:
beyaz tv dün kaç anlık listeye girdi yayın hayatında ilk defa siz neden bahsediyonuz :d :d

yüzde 50 oy alan biri 50 milyon seçme var 8 milyonu oy kullanmamış 42 milyon yarısı 21 milyon eder yani 30 reyting :X

xemrexxx post: 1440414' Alıntı:
yüzde 50 oy alan biri 50 milyon seçme var 8 milyonu oy kullanmamış 42 milyon yarısı 21 milyon eder yani 30 reyting :X

hahaha güldürdün baya :D
gs nin de 30-35 milyon taraftarı var maçların en az 40 reyting alması lazım senin mantıkla :D

takas post: 1440416' Alıntı:
hahaha güldürdün baya :D
gs nin de 30-35 milyon taraftarı var maçların en az 40 reyting alması lazım senin mantıkla :D
gs nin maçları en kötü 15 reyting :) ayrıca o programda tek başbakan yoktu kenan imirzalıoğluajda pekkanfatih terimvb. reyting getirecek onca isme rağmen 10 reyting alamadı

xemrexxx post: 1440418' Alıntı:
gs nin maçları en kötü 15 reyting :) ayrıca o programda tek başbakan yoktu kenan imirzalıoğluajda pekkanfatih terimvb. reyting getirecek onca isme rağmen 10 reyting alamadı
10 reyting mi oha sen ciddi ciddi mi yazıyon napıyon kardeş gülmekten cevap yazamıyorum :kiki: :kiki:

adamlar sanki dizi mi çeviriyo konser mi veriyo ne reyting getirmesi :D akp ye %50 geliyo diye başbakan tv ye çıktığı an hepsi izleyecek diye şey mi olur biraz mantık gözünü sevim :D

takas post: 1440429' Alıntı:
10 reyting mi oha sen ciddi ciddi mi yazıyon napıyon kardeş gülmekten cevap yazamıyorum :kiki: :kiki:

adamlar sanki dizi mi çeviriyo konser mi veriyo ne reyting getirmesi :D akp ye %50 geliyo diye başbakan tv ye çıktığı an hepsi izleyecek diye şey mi olur biraz mantık gözünü sevim :D

zaten 21 milyondan 5 milyonu izlesin yeterli 2.5milyon da ünlüler içn bakar onca tanıtım 3.5 milyon masraf tam fiyasko oldu bence :D tv de hazırlığına o ka para harcanan bir my bir fatih dizileri var

Güneşi beklerken ab de düşmüş totelde yükselmiş.Bunda seksenlerin etkisi var.ab için.haftaya bence düşebilir biraz ama totelde abde aynı kalır