3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Lordly;1429395[COLOR=#ff0000' Alıntı:
]Geçen hafta Güzel Çirkin yükselince coşanlar bu hafta da aynı gaflete düşmüş. :)))))

Bir bölümlük yükselmeyle bu kadar uzun vadeli planlar yapmayın haftaya düşecek.
Lordly;1429395[COLOR=#ff0000' Alıntı:
:)))))

Vadi'de Polat'ın kaybolmasını çalıp bi kızı kaybetmişler dizide herkes o nerde diye izlemiş. :)))

Kanal d reyting almayı biliyor büyük dizi "Vadi"nin iziden gidiyor. :)

Güneşi Beklerken ne yapmış 😱 Haftaya düşüş yaşar bence

haftaya düşer yeni sezon başlayınca da bu oranları alması imkansız zaten düşecektir zamanla p2 de devam eder

Aklın yolu bir. :)

Bi bölüm yükseldi diye heyecan yaptı herkes. :)) Aynı heyecanı geçen hafta Güzel Çirkin yükseldiğinde de görmüştük. :)))

Bir kız kayboldu diye ergenler merak ediyosa o aklı bi düşünmek lazım. :smile:)))

Güzel Çirkin gibi olmasın sonu da. :smile:)))

Mac tvr oranini yukseltti kardesim gb izleyen kitle ve mac izleyen kitle ayni degil zaten devre arasinda millet gb'ye kaydi mac sirasinda mactan sikilan insanlarda gbye kaydi. Televizyonu mac icin acan insanlar gb'de izledi onu demek istiyorum

Vay bee dün akşam maç olduğu için gb düşük alacak yoksa 10 reytingi geçerdi diyenler şimdi maçla yükseldi tvr mvr falan demeye başlamışlar. :F

Gerçeğe alışmak böyle olsa gerek iyi iyi. :)))))))))

Naber napıyorsunuz burda? :F

:kiki: cidden çok güldüm Lordly şov yapmış. :D Show başlıyor. :F Haftaya düşecek haftaya. :D
[/COLOR]

EveN post: 1439572' Alıntı:

Naber napıyorsunuz burda? :F

:kiki: cidden çok güldüm Lordly şov yapmış. :D Show başlıyor. :F Haftaya düşecek haftaya. :D
Çoğu belli bir kanalın fanı Star TV FOX objektif bir yorum bekleyemeyiz.

Ben başarılı bir diziyi taktir ederim....

mrt-06 post: 1439575' Alıntı:
Çoğu belli bir kanalın fanı Star TV FOX objektif bir yorum bekleyemeyiz.

Ben başarılı bir diziyi taktir ederim....
Diğer arkadaşları anlıyorum mesela @Billy Kane @takas sadece 1 kere düşeceğini söylemişler bu onların fikri bu yüzden onları yargılayamam. Yanılmış olabilirler ki zaten A/B`de düşmüş.

Ama aynı düşecek yorumunu sürekli yaparlarsa bu kötü niyet demektir. Bunu da bir tek Lordly yapmış herkes 1 yorum yaparken 10-15 tane düşecek diye yorum yapmış ve sonuç. :kiki:

Bence kanal fanı değil insan düşmanı. Sürekli herkesin izlediği şeylere nefret saçıyor. Mahoni bilir bi ara da sürekli onunla uğraşıyordu.

Allah var yukarıda @xBUGRAx kadar sakin çok az üye var forumda. "Diziyi izleyeceğim" yorumu yapıyor Lordly de "izlemesen şaşardım :))))) " diye yorum yapıyor. Bu nefret saçmak değil de nedir...

- - - Ekleme - - -

Billy Kane post: 1439577' Alıntı:
Düşüş yaşar dedim ve öylede oldu A/b de 124 reyting kaybetmiş :):)
Zaten seninki arada kaynamış. takasla senin mesajını koymamalıydım. Bu sizin fikriniz ve sadece 1 kere söylediniz sürekli söylemediniz. :D

Ama Lordly 5`e düşeceğini bile iddia etmişti.

Bu arada Seksenler düşük gitmiş. Totalde 4 reytingin, ab'de 6 reytingin çok çok altına düşmesi kötüye işaret. Güneşi Beklerken açık ara fark yapmış Seksenler'e :kiki:

EveN post: 1439578' Alıntı:

Diğer arkadaşları anlıyorum mesela @Billy Kane @takas sadece 1 kere düşeceğini söylemişler bu onların fikri bu yüzden onları yargılayamam. Yanılmış olabilirler ki zaten A/B`de düşmüş.

Ama aynı düşecek yorumunu sürekli yaparlarsa bu kötü niyet demektir. Bunu da bir tek Lordly yapmış herkes 1 yorum yaparken 10-15 tane düşecek diye yorum yapmış ve sonuç. :kiki:

Bence kanal fanı değil insan düşmanı. Sürekli herkesin izlediği şeylere nefret saçıyor. Mahoni bilir bi ara da sürekli onunla uğraşıyordu.

Allah var yukarıda @xBUGRAx kadar sakin çok az üye var forumda. "Diziyi izleyeceğim" yorumu yapıyor Lordly de "izlemesen şaşardım :))))) " diye yorum yapıyor. Bu nefret saçmak değil de nedir...

- - - Ekleme - - -

Zaten seninki arada kaynamış. takasla senin mesajını koymamalıydım. Bu sizin fikriniz ve sadece 1 kere söylediniz sürekli söylemediniz. :D

Ama Lordly 5`e düşeceğini bile iddia etmişti.

Aslında lafım sana değildi objektiflikten bahsedenler var bir onlarda göremedik öbjektiflik :)

Gecen hafta zaten tebrik ettim tvr orani sayesinde yukseldigini soyledim sonra @denizz19 nasil yani dedi aciklamami yaptim. Ki zaten dedigim gibi oldu gecen hafta ki ab rekoru mac sayesindeydi gordugun gibi bu hafta dusmus. Ayrca gecen hafta sende tvr orani sayesnde yukseldigini gelecek hafta dusecegini soyledin. Benim kimseye bi nefretim falan yok. Gunesi beklerken le bi alip veremedigim de yok bende arada izliyorum @EveN

SERHAT3456 post: 1439584' Alıntı:
Gecen hafta zaten tebrik ettim tvr orani sayesinde yukseldigini soyledim sonra @denizz19 nasil yani dedi aciklamami yaptim. Ki zaten dedigim gibi oldu gecen hafta ki ab rekoru mac sayesindeydi gordugun gibi bu hafta dusmus. Ayrca gecen hafta sende tvr orani sayesnde yukseldigini gelecek hafta dusecegini soyledin. Benim kimseye bi nefretim falan yok. Gunesi beklerken le bi alip veremedigim de yok bende arada izliyorum @EveN
Ben Lordly sürekli düşecek dedi diye olayın hem TVR ile alakalı hem de bölümle alakalı olduğunu düşündüm. Açıkcası o kadar insanın o kadar yorumundan sonra ben de fazla düşecek sandım ama A/B`de az düşmüş totalde yükselmiş aksine.

Geçen hafta da dedim. Sürekli yükselen dizi yoktur. Hepsi 2 hafta yükseli 1 hafta düşer. Bu böyle.

TVR olayına gelecek olursak artık eylüldeyiz. TVR`e bakarsan geçen haftaki TVR ile aynı. Bu da demektir ki A/B`de düşüşün nedeni bölümün durgun olmasıdır. :)

ben zaten her hafta helal olsun diyorum ama düşeceğini yine söylüyorum 2-3 haftaya görürüz bakalım biü gelicek daha o ses salı olursa baya darbe vurur zaten ve daha ben onu çok sevdim gelecek :d rakiplere bak hele hele hele :D o zamanda 7 alırsa gelin bana ne derseniz diyin :D

EveN post: 1439587' Alıntı:
Ben Lordly sürekli düşecek dedi diye olayın hem TVR ile alakalı hem de bölümle alakalı olduğunu düşündüm. Açıkcası o kadar insanın o kadar yorumundan sonra ben de fazla düşecek sandım ama A/B`de az düşmüş totalde yükselmiş aksine.

Geçen hafta da dedim. Sürekli yükselen dizi yoktur. Hepsi 2 hafta yükseli 1 hafta düşer. Bu böyle.

TVR olayına gelecek olursak artık eylüldeyiz. TVR`e bakarsan geçen haftaki TVR ile aynı. Bu da demektir ki A/B`de düşüşün nedeni bölümün durgun olmasıdır. :)

e tamam o zaman da kardesim sen niye gecen hafta senle ayni seyi soyleyen bi insanla dalga gecmeye calisiyosun

takas post: 1439588' Alıntı:
ben zaten her hafta helal olsun diyorum ama düşeceğini yine söylüyorum 2-3 haftaya görürüz bakalım biü gelicek daha o ses salı olursa baya darbe vurur zaten ve daha ben onu çok sevdim gelecek :d rakiplere bak hele hele hele :D o zamanda 7 alırsa gelin bana ne derseniz diyin :D
Her dizi her hafta yükselecek diye bir şey yok. Bi hafta bakıyorsun 2-3 reyting birden düşmüş bir hafta bakıyorsun 2-3 reyting birden yükselmiş.

Bekleyelim görelim bakalım onlar gelince de bu oranı alacak bence.

Ayrıca BİÜ`yü çok büyütüyorsun. 4-5 reyting ya alır ya almaz. Sonu Hayat Devam Ediyor gibi olmazsa sen de bana gel ne dersen de. :D

- - - Ekleme - - -

SERHAT3456 post: 1439589' Alıntı:
e tamam o zaman da kardesim sen niye gecen hafta senle ayni seyi soyleyen bi insanla dalga gecmeye calisiyosun
Aslında lafım bir kişiyeydi ama sizin mesajlar da arada kaynadı. :D

bende biliyorum her dizi her hafta yükselemez ama demek istediğim şu mesela şimdi ortalamasını 6-7 üstüne çıkardı demi rakipler gelince artık bu rakamları alamayacak
biü yi küçümseme totalde ciddi rakip o ses zaten güçlü
ben onu çok sevdim gibi bi rakipte var ama ne kadar izlenir bilemiyorum

takas post: 1439592' Alıntı:
bende biliyorum her dizi her hafta yükselemez ama demek istediğim şu mesela şimdi ortalamasını 6-7 üstüne çıkardı demi rakipler gelince artık bu rakamları alamayacak
biü yi küçümseme totalde ciddi rakip o ses zaten güçlü
ben onu çok sevdim gibi bi rakipte var ama ne kadar izlenir bilemiyorum
Valla en güçlü rakip O Ses. Totalde düşürecekse BİÜ`yi de düşürebilir. Malum Acunun el atmadığı bir Salı kalmıştı.

Ama geçen sene de BBEB için aynısı denildi YST`nin ardından 2. olmaya devam etti. Hem de oranlarını arttırarak.

Acunu geçmek için zaten büyük bir produksiyon olmak lazım olsan bile her dakika geçmek mümkün olmuyor.

Ama O Ses yüksek çıkacak diye bir kaide de yok. Acunun Çarşamba ve Perşembe yaşadığı düşüş malum.

Seksenleri doksanlar vurdu. Gecen sene obzg'ye bile kafa tutan dizi ne hallerde yazik. Birol guvenin ac gozlulugu boyle oldurdu sanirim. Bir gunluk dizi 3 haftalik diziye senaryo yetistircem dersen, bir kotuga 10 karpuz koyarsan olacagi bu.

Asil onemli olan Cocuklar duymasin felaketi. eski bolumlerini tekrar edip duruyorlar. atv ye yeni cektiklerinde islediler bu konulari; ustelik daha az kadroyla cekmek ve bunu bir kanala satmak iste Birol Guven zekasisi budur kardesim :D:D

Fox fazla dayanmaz cocuklar duymasini kaldirir eger senaryo boyle gidecekse eski protopine donecektir.
Son olarak Portakal orda dur diyorum. Portakali soyduk ama bir sey cikmadi. aci mi aci. dogal olmaya calisirken itici olmayi basariyor .bu reytingler onu saat 6'ya yollar demis olayim

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Seksenleri doksanlar vurdu. Gecen sene obzg'ye bile kafa tutan dizi ne hallerde yazik. Birol guvenin ac gozlulugu boyle oldurdu sanirim. Bir gunluk dizi 3 haftalik diziye senaryo yetistircem dersen, bir kotuga 10 karpuz koyarsan olacagi bu.

Asil onemli olan Cocuklar duymasin felaketi. eski bolumlerini tekrar edip duruyorlar. atv ye yeni cektiklerinde islediler bu konulari; ustelik daha az kadroyla cekmek ve bunu bir kanala satmak iste Birol Guven zekasisi budur kardesim :D:D

Fox fazla dayanmaz cocuklar duymasini kaldirir eger senaryo boyle gidecekse eski protopine donecektir.
Son olarak Portakal orda dur diyorum. Portakali soyduk ama bir sey cikmadi. aci mi aci. dogal olmaya calisirken itici olmayi basariyor .bu reytingler onu saat 6'ya yollar demis olayim

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ilk cümlene katılmıyorum kardeş
seksenler senaryo olarak dün izledim müthişti valla çok iyi bi dizi ve sezona yeni başlıyo fena başlamadı zamanla yükseliceği kesin zaten
çocuklar duymasın hiç başlamamalıydı efsane diziyi ne hallere getirdiler yazık vallahi

- - - Ekleme - - -

benim anlamadığım bu tamer karadağlı niye kabul ediyo ki çd zamanında 20 reytingleri aşmış efsanevi bir dizidir günlük bir dizi olarak bu kadar basit bi şekilde hep aynı olaylar zaten devam etmesi şaşırtıcı

ilk cümlene katılmıyorum kardeş
seksenler senaryo olarak dün izledim müthişti valla çok iyi bi dizi ve sezona yeni başlıyo fena başlamadı zamanla yükseliceği kesin zaten
çocuklar duymasın hiç başlamamalıydı efsane diziyi ne hallere getirdiler yazık vallahi

- - - Ekleme - - -

benim anlamadığım bu tamer karadağlı niye kabul ediyo ki çd zamanında 20 reytingleri aşmış efsanevi bir dizidir günlük bir dizi olarak bu kadar basit bi şekilde hep aynı olaylar zaten devam etmesi şaşırtıcı
Bence komik yani güldürüyor ATV'de ki bölümleri ( Yeni. ) gibi olmuş ama günlük yerine hafta da bir gün olmalıydı.