3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken yine her iki grupta zirvede yer alır :)

güneşi beklerken 7 yi de geçmiş kendi rekorunu kırdı
seksenler pek iyi başlayamadı ama zamanla yükselir
moskovanın şifresi temel iyi gitmiş

Güneşi Beklerken iki grupta da mükemmel gitmiş ancak ab grubunda daha yüksek bekliyordum şahsen. :)

denizz19 post: 1439511' Alıntı:
Güneşi Beklerken iki grupta da mükemmel gitmiş ancak ab grubunda daha yüksek bekliyordum şahsen. :)

seksenler düşürmüş orda ama totalde rekoru kırdı yani en çok izlendiği bölüm bu bölüm olmuş oldu :D

Günesi Beklerken Yaz Sezonuna damgasini vurmaya devam ediyor. Dizi simdide. Gecen sezonun flas Dizisi Seksenler i iki grubtada geride birakti. Dizinin ayni zamanda sodyla medyadada büyük bir gücü var... Bence bu sezon Sali yi bu diziden almak artik cok zor!

Seksenler sezonu kapattigi yerden devam ediyor. Iki grubtada TRT ortalamasinin cok üstünde. AB grubunda ise yine zieveye oynayacak!

Cocuklar Duymasin ilk iki günü ile reytinglerde hayal kirikligi yasatti! Senaryo nasil bilmiyorum cünkü Fox Tv avrupaya yayin yapmiyor... Zamanim olursa netten bir göz atarim ama cok uzun soluklu olmayacak gibi.

Şu an mobilleyim eve gidince geçen haftaki mesajları alıntılayıp gülerim. :D

A/B'de düşüş yaşamış ama bölüm durgundu gelecek hafta orda da yükselir.

Totalde yükseldiğine göre özellikle Totali önemseyen! Arkadaşların mesajlarını alıntılamak gerek. :):)

Güneşi beklerken 2 gruptada çok iyi gitmiş
Seksenler fena sayılmayan oranlar alarak yeni sezona giriş yapmış

takas post: 1439513' Alıntı:
seksenler düşürmüş orda ama totalde rekoru kırdı yani en çok izlendiği bölüm bu bölüm olmuş oldu :D

Seksenleri düşürdüğünü sanmıyorum. Geçen hafta 10 reytinglik maç vardı. Sadece bölüm durgundu.

EveN post: 1439521' Alıntı:

Seksenleri düşürdüğünü sanmıyorum. Geçen hafta 10 reytinglik maç vardı. Sadece bölüm durgundu.

10 reytinglik maçta fener 2-0 yenildi fener yenseydi 2-0 falan yapsaydi o maç 15 reytingti eleneceği kesindi yani maçın reytingi düsük olması sebebi fenerbahçenin kötü futbolu