EveN post: 1439521' Alıntı:
Seksenleri düşürdüğünü sanmıyorum. Geçen hafta 10 reytinglik maç vardı. Sadece bölüm durgundu.
ab de seksenlerin düşürdüğü kesin ama totalde yükselmiş orası kesin
EveN post: 1439521' Alıntı:
Seksenleri düşürdüğünü sanmıyorum. Geçen hafta 10 reytinglik maç vardı. Sadece bölüm durgundu.
Μαнoni post: 1439520' Alıntı:eylül pardon
ab de seksenlerin düşürdüğü kesin ama totalde yükselmiş orası kesin
takas post: 1439527' Alıntı:aga 18 garanti duruma göre o zaman gelsin tahminleri yaparız
denizz19 post: 1439530' Alıntı:Bu dizi başka güne kesinlikle alınmamalı eğer alınırsa kanal büyük hata edecek. Şuan yerini iki grupta da açık ara sağlamlaştırdı. Yeni sezonda çok daha iyi oranlar alarak yayın hayatına devam edecektir.
Μαнoni post: 1439531' Alıntı:gs gol atarsa 20 garanti geçer su reali yenersek tamamdır
denizz19 post: 1439530' Alıntı:Bu dizi başka güne kesinlikle alınmamalı eğer alınırsa kanal büyük hata edecek. Şuan yerini iki grupta da açık ara sağlamlaştırdı. Yeni sezonda çok daha iyi oranlar alarak yayın hayatına devam edecektir.
İşte ben ondan korkuyorum. Kayıp'ın konusu biraz daha geç saate yakışacak bir konuya benziyor. Ama bakalım nasıl bir yayın politikası güdecek kanal.
Salı kayıp mı? yayınlanacak
İşte ben ondan korkuyorum. Kayıp'ın konusu biraz daha geç saate yakışacak bir konuya benziyor. Ama bakalım nasıl bir yayın politikası güdecek kanal.
Ben şimdi olan tabloyla karşılaştırdım takas farkındaysan. Zaten yeni sezonda karşısına gelecek rakiplerden biri Benim İçin Üzülme diğeri de O Ses Türkiye olacak. Eğer bu muhteşem senaryoyu devam ettirirse özellikle ab grubunda O Ses ile kapışacaktır. Totalde durum nasıl olur bilemem.takas post: 1439533' Alıntı:abartmayın ya açık ara ne demekdaha diziler gelmedi onlar gelince görücez durumunu daha
- - - Ekleme - - -
off aga ilk maçtan reali yenersek var ya kimse tutamaza daha gol atarsak 20 30 40 hepsini geçeriz
Alayina post: 1439546' Alıntı:Gunesi gordum artik dusecektir. Zeynebin babasinin artik gizlemek sacmalik olmaya basladi. Basit basit gerekcekerle olay gecistirikiyor. O sari cocugun sahte babayi bulma hikayesi de sacmalikti bunun uzerinden gerilim olusturmak anlamsiz. Dizide gerilim ve merak uyandirmak icin cok bisey kalmadi mecbur opusme koklasma hikalerine sarilmalari bundan :thumbdown: saniriz bundan sonra klasik kardesler arasi ask dortgenleri uzerinden ikerleyecek dizi ve genclik dizilerini bile baydi
İkinci dikkat cekici nokta foxun gunluk dizilerin dokulmesi sanirim artik hikayeler baydi bu sezon final yapmalari gerecek gibi gorunuyor.
Samanyolunun gunkuk dizisi dune gore hafif toparlanmis gozukuyor ama haftaya samanyolu yeni sezonu aciyor. dizilerin baslamasiyla bir saat geriye deniz yildizinin karsisina gecek asil reyting o zaman ortaya cikar.
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Unutma Beni halen iyi bence izlemeden yorum yapmayalım.Alayina post: 1439546' Alıntı:Gunesi gordum artik dusecektir. Zeynebin babasinin artik gizlemek sacmalik olmaya basladi. Basit basit gerekcekerle olay gecistirikiyor. O sari cocugun sahte babayi bulma hikayesi de sacmalikti bunun uzerinden gerilim olusturmak anlamsiz. Dizide gerilim ve merak uyandirmak icin cok bisey kalmadi mecbur opusme koklasma hikalerine sarilmalari bundan :thumbdown: saniriz bundan sonra klasik kardesler arasi ask dortgenleri uzerinden ikerleyecek dizi ve genclik dizilerini bile baydi
İkinci dikkat cekici nokta foxun gunluk dizilerin dokulmesi sanirim artik hikayeler baydi bu sezon final yapmalari gerecek gibi gorunuyor.
Samanyolunun gunkuk dizisi dune gore hafif toparlanmis gozukuyor ama haftaya samanyolu yeni sezonu aciyor. dizilerin baslamasiyla bir saat geriye deniz yildizinin karsisina gecek asil reyting o zaman ortaya cikar.
Alayina post: 1439561' Alıntı:Gunluk dizler baslangici kotudur ama sezon baslangiclari bu kadar kotu baslamaz bak iki dunya arasina hangi reytingle birakti asagi yukari aynisiyla acti.
Birde bir ask hikayesi de senaryosu sacmalamaya basladi orjinali 16 bolumdu bizimkiler uzatinca dizi sarpa sardi. Korkut bu gidisler dizideki herkesi gomecek adami kursunlar yasatiyor saniriz 😕 son bolumde cd yuzunden hapse girmesi tam bir sacmalik senaristler diziyi uzatmaya calisiyor ama daha yaratici biseyler bulaydilar daha iyiydi. Birde sahte cennet yuzunden kavga edilmesi komedi gibi. birinin aklina hala dna testi yaptirmak gelmiyor ama cocuklari olduguna yuzde yuz inanip kavga ediyorlar yok daha neler