27 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Şimdiden gelecek hafta yaşanacak düşüşe kılıf hazırlanmaya başlamışlar. :))))

Neyse şimdiden gerçeğe alışmaları iyi fazla üzüntü yaşamazlar. :))))

EveN post: 1429617' Alıntı:
Güneşi Beklerkenin artışı bölümle de alakalı TVR ile de alakalı anladık bunu meak etmeyin.

6.50 ile de 30 share almıştı 8.70 ile de maçla çakıştığı için 31 share almış. Gelecek hafta TVR 26 falan olursa düşüş yaşayacak elbet sakin olun. Düşüş yaşayınca kışkırtıcı ve nefret dolu mesajlarınızı yazarsınız.

Ama sezon açıldığı için TVR yavaş-yavaş yükselecek dolayısıyla da Güneşi Beklerken de yükselebilir eğer senaryo bozmazsa.

Sabahtan beri kıskançlık ve çatlama sesi forumu bürümüş. :)))))

insallah burda bana atılmış bi taş yoktur :D

Bu arada şunu da söyleyim ki TVR benim de tahminim. Bölüm çok iyiydi.

Herkesin de bir lafı var artık. Eskiden maç olunca maç yüzünden düştü şimdi de maç yüzünden yükseldi. Herşeyin açıklaması var oh ne ala. :kiki:

Doksanlar falan maç olunca neden düşmüştü de yükselmemişti acaba? 5 reyting alan maç yüzünden haftalarca düştü yazmıştılar. Şimdi 9-10 alan maç Güneşi Beklerkeni de yükseltmiş.

E o zaman bu dizi PT1`de devam etsin. Kışın kaç dizi gelecek onların arasında 15 reytingi bulur bu dizi. :F

- - - Ekleme - - -

Pazartesi helal olsun BHUV Salı yahu BHUVdan bana ne sümsük kız ağlıyor. :F

- - - Ekleme - - -

SERHAT3456 post: 1429624' Alıntı:
insallah burda bana atılmış bi taş yoktur :D
Yok.

Bu arada şunu da söyleyim ki, TVR benim de tahminim. Bölüm çok iyiydi.

Herkesin de bir lafı var artık. Eskiden maç olunca maç yüzünden düştü, şimdi de maç yüzünden yükseldi. Herşeyin açıklaması var oh ne ala. :kiki:

Doksanlar falan maç olunca neden düşmüştü de yükselmemişti acaba? 5 reyting alan maç yüzünden haftalarca düştü yazmıştılar. Şimdi 9-10 alan maç, Güneşi Beklerkeni de yükseltmiş.

E o zaman bu dizi PT1`de devam etsin. Kışın kaç dizi gelecek onların arasında 15 reytingi bulur bu dizi. :F
Acun 10'la çarpar 5'e böler. (!)

@mrt-06 Sosyallik bu olsa gerek. Çok sosyalim 7/24 kışkırtıcı mesaj atıyorum, ama sosyalim, arkadaşlarım beni çok seviyor. Ama 7/24 forumdayım ne hikmetse. :kiki:

- - - Ekleme - - -

Acun 10'la çarpar 5'e böler. (!)
Yok Acun yüksek reyting alır ya, bizim de reytingimiz artar. Baksana maça öyle diyorlar. :D

@mrt-06 Sosyallik bu olsa gerek. Çok sosyalim 7/24 kışkırtıcı mesaj atıyorum, ama sosyalim, arkadaşlarım beni çok seviyor. Ama 7/24 forumdayım ne hikmetse. :kiki:

- - - Ekleme - - -

Yok Acun yüksek reyting alır ya, bizim de reytingimiz artar. Baksana maça öyle diyorlar. :D
Belki arkadaşları ile dışarıdayken foruma giriyordur hep mobil. :D @Lordly seni savundum. :D

Cuma olsaydı Dila Hanım'da tokatlardı. :kiki:

Vay bee dün akşam maç olduğu için gb düşük alacak yoksa 10 reytingi geçerdi diyenler şimdi maçla yükseldi tvr mvr falan demeye başlamışlar. :F

Gerçeğe alışmak böyle olsa gerek iyi iyi. :))))

Evet sosyalim şuan eski dershanemde arkadaşlarla oturuyoruz hepsi de beni sever sağolsunlar. :))) Mobilden yazıyorum canlar. :))))))

Ben de sosyalim. Şu an konken partisindeyim ama dur bakalım napıyor şu keratalar diyerek foruma girdim. :F

Yahu insan arkadaşlarını görmüyü gelmişse neden foruma girsin. Forum evde de var. Kaç yıllık arkadaşları görmek varken kim foruma girer. :F

- - - Ekleme - - -

Belki arkadaşları ile dışarıdayken foruma giriyordur hep mobil. :D @Lordly seni savundum. :D

Cuma olsaydı Dila Hanım'da tokatlardı. :kiki:
Dilacık 4 reytinge düştü. Bu sene Ocağı göremez. :)

EveN post: 1429644' Alıntı:
Ben de sosyalim. Şu an konken partisindeyim ama dur bakalım napıyor şu keratalar diyerek foruma girdim. :F

Yahu insan arkadaşlarını görmüyü gelmişse neden foruma girsin. Forum evde de var. Kaç yıllık arkadaşları görmek varken kim foruma girer. :F

- - - Ekleme - - -

Dilacık 4 reytinge düştü. Bu sene Ocağı göremez. :)
Revan orada Star TV fan clupleri ti ye aldım niye disledin.:D

Arkadaşlarla görüşmek mi. :F Yine kafadan uydurmalar başlamış. :)))

Arkadaşları görmeye gittiğimi kim söyledi ki hergün görüştüğüm arkadaşlarımla toplanıp hocalaro ziyarete gittik onları bekliyoruz herkes telefonla oynuyo ben de forumdayım. :)))))))))) Oldu mu. :)))))))

Kayıp şehir 3'e düşmüş kanalı da çizgiyi çekmiş, dila 4'e düşsün razıyız. :F

- - - Ekleme - - -

Aha bir aklın yolu bir vakası daha. :)

Hayatında arkadaş ortamı görmemiş insanlar bilmez mert boşver. :)

Ben de şu an bowling oynuyorum arkadaşlarla herkes oynuyor bi ben dedim bakalım bu forumda ne var ne yok. :kiki:

Dün de diskodaydık ama ben yine forumdaydım. :D

2 gün önce de go-karttaydık inanırmısınız araba süre süre foruma giriyordum. :kiki:

Sosyalsin sen sosyal kal. :F

- - - Ekleme - - -

Hoca gelmişmidir sence @mrt-06 ? :kiki:

Ayıp hoca bu kadar da bekletilmez çocuklar. Hayır gelmediyse versin telefonu özel mesaj yoluyla konuşayım hocayla. :kiki:

Güneşi Beklerken bu reytinglerden sonra Salı akşamları yayınlanmaya devam edebilir bence :)

Güneşi Beklerken çok iyi oranlar almış. Akşam kızın birinin kabus sahnesine denk geldim. Çok iyi oynamıştı. Eğer diğer oyuncularda öyle oynuyorsa bu reyting az bile. (Bana gòre)

Şimdi bu dizi Kavak Yelleri'nin mi yoksa Kùçük Sırlar'ın mı kaderini yaşayacak merak ediyorum.

Aynen oyle @hayret bi şey herkesin oyunculuğu muhteşemmmm senaryo muhtesem o yüzden bu kadar iyi izleniyor :)

Eğer Güneşi Beklerken'in senaryosu bu şekilde devam ederse çok fazla düşüş yaşamaz :)