EveN post: 1429617' Alıntı:Güneşi Beklerkenin artışı bölümle de alakalı TVR ile de alakalı anladık bunu meak etmeyin.
6.50 ile de 30 share almıştı 8.70 ile de maçla çakıştığı için 31 share almış. Gelecek hafta TVR 26 falan olursa düşüş yaşayacak elbet sakin olun. Düşüş yaşayınca kışkırtıcı ve nefret dolu mesajlarınızı yazarsınız.
Ama sezon açıldığı için TVR yavaş-yavaş yükselecek dolayısıyla da Güneşi Beklerken de yükselebilir eğer senaryo bozmazsa.
Sabahtan beri kıskançlık ve çatlama sesi forumu bürümüş. ))))
Yok.SERHAT3456 post: 1429624' Alıntı:insallah burda bana atılmış bi taş yoktur
Acun 10'la çarpar 5'e böler. (!)Bu arada şunu da söyleyim ki, TVR benim de tahminim. Bölüm çok iyiydi.
Herkesin de bir lafı var artık. Eskiden maç olunca maç yüzünden düştü, şimdi de maç yüzünden yükseldi. Herşeyin açıklaması var oh ne ala.
Doksanlar falan maç olunca neden düşmüştü de yükselmemişti acaba? 5 reyting alan maç yüzünden haftalarca düştü yazmıştılar. Şimdi 9-10 alan maç, Güneşi Beklerkeni de yükseltmiş.
E o zaman bu dizi PT1`de devam etsin. Kışın kaç dizi gelecek onların arasında 15 reytingi bulur bu dizi.
Yok Acun yüksek reyting alır ya, bizim de reytingimiz artar. Baksana maça öyle diyorlar.
Acun 10'la çarpar 5'e böler. (!)
Belki arkadaşları ile dışarıdayken foruma giriyordur hep mobil. @Lordly seni savundum.@mrt-06 Sosyallik bu olsa gerek. Çok sosyalim 7/24 kışkırtıcı mesaj atıyorum, ama sosyalim, arkadaşlarım beni çok seviyor. Ama 7/24 forumdayım ne hikmetse.
- - - Ekleme - - -
Yok Acun yüksek reyting alır ya, bizim de reytingimiz artar. Baksana maça öyle diyorlar.
Dilacık 4 reytinge düştü. Bu sene Ocağı göremez.
Belki arkadaşları ile dışarıdayken foruma giriyordur hep mobil. @Lordly seni savundum.
Cuma olsaydı Dila Hanım'da tokatlardı.
Revan orada Star TV fan clupleri ti ye aldım niye disledin.EveN post: 1429644' Alıntı:Ben de sosyalim. Şu an konken partisindeyim ama dur bakalım napıyor şu keratalar diyerek foruma girdim.
Yahu insan arkadaşlarını görmüyü gelmişse neden foruma girsin. Forum evde de var. Kaç yıllık arkadaşları görmek varken kim foruma girer.
- - - Ekleme - - -
Dilacık 4 reytinge düştü. Bu sene Ocağı göremez.
Bilerek yapmadım yanlışlıkla oldu. Pardon - diyemeyeceğim anlamamıştım çünkü.mrt-06 post: 1429648' Alıntı:Revan orada Star TV fan clupleri ti ye aldım niye disledin.
Belki arkadaşları ile dışarıdayken foruma giriyordur hep mobil. @Lordly seni savundum.
Anliklari ozlemisim
Kerem bursin serenay sarikaya ile ilerde ask yasayacak 2016Barış ile Zeynepin Melis ve Kereme oyun oynaması fikri oldukça mantıklı. Bence olabilir.