27 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken yine farkını ortaya koymuş. Zaten çok güzel bir bölümdü.

Maç iyi gitmiş. Beklemezdim böyle iyi gitmesini çünkü berbattı - yani takımımız açısından.

Bir Aşk Hikayesi AB'de çok düşmüş.

Helal olsun Güneşi Beklerken. Süper ötesi muhteşem bir dizi ya. Bu reytinglerin bile üstünü hakediyor. Helal olsun. Maça rağmen daha yüksek aldı. :D

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken gelecek hafta aynı tempoyla gidebilirse gelecek hafta total 7 ab 9 reytinge uçabilir bir anda. :)

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken'in özeti bile bomba reytingler almış. :D

Günesi Beklerken hem maca hemde yaz sezonuna ragmen cok iyi Reytingler almayi basarmis. Kanal D ÖBGZK dan bosalan Sali yi bu Dizi ile dolduracak gibi...

Tamam bence de kışın da iyi gidebilir ama sence Kanal D böyle mi düşünecek? Çünkü çok fazla yeni dizi var ve bu dizilerin çoğunu haftasonu veya PT2'ler için yapmadılar. :)

Aslında Cumartesi PT1 iyi olabilir. Arka Sokaklar bekleneni vermezse düşünülebilir...
Ben Pazar PT1 de düşündüm ama gençlik dizileri haftasonu PT1de değil PT2de iyi gidiyor. Hem Cumartesi olsa zirveyi alamaz ama bence Salı şansı var. :)

Gunesi beklerken muthisti ya nasil bi dizi bu anlamadim gitti.. insallah sali pt1de kalir :) Ozaman izleyebilirim.

güneşi beklerken müthiş gitmiş 7 ye yakın almış hiç beklemezdim harbi helal olsun
maç ise çok fazla almış o maça göre

haftaya düşer yeni sezon başlayınca da bu oranları alması imkansız zaten düşecektir zamanla p2 de devam eder

takas post: 1429559' Alıntı:
haftaya düşer yeni sezon başlayınca da bu oranları alması imkansız zaten düşecektir zamanla p2 de devam eder
Normalde TVR 25 olurdu o zaman 5 reytingi geçerdi. Dün akşam TVR 31 olmuş. Kışın 40 olduğunu düşünürsek ki bence daha fazlası olur düşmesi için sebep yok. :)

Gunesi beklerken ne etmiş öyle :D bence maca ragmen degil mac sayesinde bu reytingleri aldi mac olmasa ab 7.5 alabilirdi bence en fazla tebrikler. Bir ask hikayesi abde cok cok kotu gitmis bu kadarini beklemezdim

:) Yeni sezonda Kanal D'de başlayacak birkaç diziden daha iyi olacak reytingleri bence. :)

- - - Ekleme - - -

Gunesi beklerken ne etmiş öyle :D bence maca ragmen degil mac sayesinde bu reytingleri aldi, mac olmasa ab 7.5 alabilirdi bence en fazla, tebrikler. Bir ask hikayesi abde cok cok kotu gitmis bu kadarini beklemezdim
Nasıl yani anlamadım ben şimdi. Maç olmasa 7.5 alabilirdi ne demek yani. :D

takas post: 1429559' Alıntı:

Aklın yolu bir. :)

Bi bölüm yükseldi diye heyecan yaptı herkes. :)) Aynı heyecanı geçen hafta Güzel Çirkin yükseldiğinde de görmüştük. :)))

8. bölüm 3 milyonu geçmiş 9. bölüm de daha şimdiden 600.000i devirmiş. 3 milyonu geçmesi muhtemel. :)

- - - Ekleme - - -

Her dizi yükselen düşen grafik çizer. Devamlı yükselen yoktur. Hangi dizi her bölüm yükseliyor? Bir bölüm yükselir bir bölüm düşer. Olan aklın yolu bir. :)))))

Mac iyi gitmiş her iki grupta güneşi beklerken maca rağmen baya artis göatermis bir ask hikayesi ise düşüş yaşamiş

:) Yeni sezonda Kanal D'de başlayacak birkaç diziden daha iyi olacak reytingleri bence. :)

- - - Ekleme - - -

Nasıl yani anlamadım ben şimdi. Maç olmasa 7.5 alabilirdi ne demek yani. :D

Mac tvr oranini yukseltti kardesim gb izleyen kitle ve mac izleyen kitle ayni degil zaten devre arasinda millet gb'ye kaydi mac sirasinda mactan sikilan insanlarda gbye kaydi. Televizyonu mac icin acan insanlar gb'de izledi onu demek istiyorum

Güneşi Beklerkenin artışı bölümle de alakalı TVR ile de alakalı anladık bunu merak etmeyin.

6.50 ile de 30 share almıştı 8.70 ile de maçla çakıştığı için 31 share almış. Gelecek hafta TVR 26 falan olursa düşüş yaşayacak elbet sakin olun. Düşüş yaşayınca kışkırtıcı ve nefret dolu mesajlarınızı yazarsınız.

Ama sezon açıldığı için TVR yavaş-yavaş yükselecek dolayısıyla da Güneşi Beklerken de yükselebilir eğer senaryo bozmazsa.

Sabahtan beri kıskançlık ve çatlama sesi forumu bürümüş. :)))))

Son düzenleme:

Şu aklın yolu biri Star TV'nin yapımlarında da bekliyoruz. Bkz : BHUV
Objektiftir o. Starın yapımları her hafta yükseliyor, Güneşi Beklerken neden her hafta yükselemiyor. Mesela gelecek hafta düşecek buna eminler bu yüzden şimdi kışkırtıcı mesajlar atıyorlar. Ama gelecek haftaya saklayamıyorlar nefretlerini.

Hangi dizi her hafta artar ki, elbet düşüşü de olur yükselişi de. Her hafta artsaydı diziler bir müddet sonra hepsi 20`yi geçerdi.

Starın dizileri süper, enfesto. :F