3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

A doğru Sağol

beyaz tv listede obaaaaa bilmem anlatabildim mi müthiş bi iş çıkarmışlar ve sunucu ertem şener enfesto :D

Eğer kanal d güneşi beklerkeni cumartesi günü arka sokakların yerine pt1 e koyarsa arka sokaklardan daha fazla izlenir herkes biliyor ki arka sokakların ab si az.
cumartesi koyarsa daha iyi olur bence.Gerçi kavak yelleride bi ara cumartesideydi reytingleri düşmüştü.Allah sonunu benzetmesin. :)

Vadi Ocak'ta kanal değiştirebilir çünkü sözleşme uzatması yapmadı.

aga ben vadinin ocakta kanal değiştireceğini sanmam sezon bitmeden bi yere gitmez ama o görüşme kafaları karıştırıyo herşey olabilir ve o kadar haber boşuna çıkmaz o işte bi iş var kokusu er yada geç çıkar

Çocuklar duymasın tatar ramazan reyting cok alacağını sanmiyorum Doksanlar da bence iyi gitmez pt2ye alınır Kapanmadan Kazan da 3 ve Reytingi asamaz kacakta tutmaz

aga ben vadinin ocakta kanal değiştireceğini sanmam sezon bitmeden bi yere gitmez ama o görüşme kafaları karıştırıyo herşey olabilir ve o kadar haber boşuna çıkmaz o işte bi iş var kokusu er yada geç çıkar

Öyle diyorsun ama önceden değiştirmişti Ocak ayında. :) Pana ATV ile sözleşme yapmadı devam ediyor ATV ile tekrar masaya oturursa devam eder ATV'de.

kenan imirzalıoğlu başbakanı anlatıyor adamım benim :d

cemre03 post: 1439023' Alıntı:
Tamam bence Güneşi Beklerken 2 reytinge düşüp yayından kaldırılacak. :)
:D ben öyle birşey demedim ki.Siz 10 reyting alır diyorsunuz ama alamaz.kurtlar vadisi karadayı muhteşem yüzyıl bile 9 10 11 alıyor.ben hangi gün olursa olsun düşer diyorum sadece.Bana tek bir dizi söyle yaz ayında başladıgı reytinglerle yeni sezona devam eden bir tane dizi.

kanal d post: 1439063' Alıntı:
Çocuklar duymasın tatar ramazan reyting cok alacağını sanmiyorum Doksanlar da bence iyi gitmez pt2ye alınır Kapanmadan Kazan da 3 ve Reytingi asamaz kacakta tutmaz

Mesajını kayıt altına aldım.Görecez bakalım )

- - - Ekleme - - -

Kapanmadan Kazan 15 dakika reklam
Ustanın Hikayesine döndüm

Tatar ramazan bence iyi gitmez doksanlar simdiden düşüşte Kapanmadan Kazan 3.4 reyting i asamaz kacak da iyi gitmez milyoner iyi gidebilir belki

- - - Ekleme - - -

Bu daha iyi

Güneşi Beklerken konuyu uçurmuş valla. Kışa da damgasını vuracak bu dizi. Hatta Kanal D'nin en çok izlenen dizisi olmaya bile aday şimdiden.