3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

takas post: 1438907' Alıntı:
tabi şu da var şimdi bu dizi yazın tuttu ve artık sezona girdik diziler bazında yani reytingleri iyiden iyiye artmaya başladı bi dönem zaten tutmuştu bunun üstüne şuanlık boşluğu değerlendiriyo ve baya iyi anlıkları
Bence pek boşluk yok artık. ATV`de film var TRT`de Seksenler var.

Hatırlarsan BBEB geçen sene yazın 4-5 reyting alıyordu kış sezonunda kaç güçlü yapım geldi ama yine de YST`nin ardından 2. olmaya devam etti hem de oranlarını arttırarak.

Geçen hafta TVR olayından bahsetmiştim. O arttıkça Güneşi Beklerken de artacak. Sağlam bir kitle edindi kendine.

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken reklam bu arada. Kanal D fırsattan istifade tanıtımları sunuyor. Çalıkuşu ve Kayıpı tanıttı.

mrt-06 post: 1438913' Alıntı:
Ben diziyi izliyorum objektif bakarsak dizinin uzatılacak bir konusu yok yani uzadıkça mutlaka izleyiciyi sıkacaktır şuan iyi ama sonrasını bilemem bence düşüşe geçebilir. :)

aga konusunu falan bilmem ama diğer rakipleri gelince de bu anlıkları alırsa şapka çıkarırım helal olsun derim

mrt-06 post: 1438913' Alıntı:
Ben diziyi izliyorum objektif bakarsak dizinin uzatılacak bir konusu yok yani uzadıkça mutlaka izleyiciyi sıkacaktır şuan iyi ama sonrasını bilemem bence düşüşe geçebilir. :)
Hiç sanmıyorum. :D Çoğu dizi illa ki düşüş yaşar ama bence Güneşi Beklerken uzun vadede yüksek alacak.

Güneşi beklerkenin bu kadar yüksek almasının nedeni bence rakibinin olmaması diziyi bende seviyorum ama gerçek bu.pazartesi daha çok dizi var ama salı sadece güneşi beklerken var
Alakası yok diyorum kesinlikle. Maç varken de yüksek aldı maç yokken de gayet yüksek alıyor. Ayrıca Seksenler ab grubunda gayet güçlü bir rakip keza totali de fena sayılmaz. Onun haricinde Atv'de yayınlanan filmde anlıklarda çok iyi oranlar aldı. Bu da demek ki rakip var karşısında. :)

EveN post: 1438861' Alıntı:
Ne demiştim. :X

Yarın İnşallah TNS de yükselir de geçen hafta düşer diyenlere güzel bir kahkaha atarım. :X

Yok efendim maç vardı diye yükseldi yok bilmem ne. Maç varken dizi mi yükselir aksine düşer. :X

Sen gecen hafta ki mesajında tvr oranı sayesinde yukseldgini gelecek hafta dusecegini soylememismiydin yoksa ben bi goz doktoruna mi gitmeliyim

Abi fox zaten dizileri 22 15 de baslatiyo ustune bide 45 dk ozet koymus bu kanal ne yapmaya calisiyo anlamadim ben :d

takas post: 1438914' Alıntı:
vadi sezon finali total 12 ab 9 aldı ama yaz gelmişti zaten herkes düşük alıyodu muhteşem yüzyılda 6-7 falan alıyodu ona bakma

kimse totalde geçme lafını ağzına bile alamıyo ya vadi harbi büyük dizi ya :D geçemez deyince birine hemen totalde demiyorum diyo hahaha :D yani en çok izlenen dizi olma unvanı banko yine :D
:) Ben doğruya doğru derim sıkıntı yapmam bu konuda. Ama ab oranları totalden çok uzak bu da bir gerçek. Yani Güneşi Beklerken yeni sezonda rakipleri varken bile aynı oranları alırsa ki alacağını düşünüyorum o zaman şapka çıkarmanı bekleyeceğim. :)

mrt-06 post: 1438924' Alıntı:
Kabul et Revan çok uzatılacak konusu yok ama.:)
Onu bilemeyiz Atacan.

Senaristler yazıyor neden uzanmasın. Ben konusu bitecek sandıkça yeni konular çıkıyor.

Daha Cihan öğrenmedi Zeynep öğrenmedi olanları okul öğrenecek Cihanın Karısı öğrenecek Yağmurun yalanı ortaya çıkacak Barış ile Keremlerin bağı ortaya çıkacak Barışın amcası var hapiste daha onlarca konusu var işlenecek.

Zeynep ve Kerem yakınlaşabilir ondan sonra kaç tane konu çıkar. :D

gupse ozay ‏@gupseo<small class="time" style="font-size: 12px color: rgb(187 187 187) position: relative float: right margin-top: 1px">16 sn</small>
Güneşi Beklerken dizisindeki herkes muhteşem değil mi yav? hastasıyız :)

Nurhayat. :X @Bully @mrt-06 @xBUGRAx @Reytinger

1 dakika reklamdı ama yine de 10'u göremedik. Hayırlısı olsun geçen hafta 8 bile alamamıştık. Gelecek haftalarda alırız. :D

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 9.58 2) TRT1: 4.76 3) ATV: 2.84 4) SMNYL TV: 2.35 5) FOX: 1.57