Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bakarsın yeni sezonda Ab grubunda haftalıkta Vadi'yi geçer takas.seksenlerde ergun geri geldi on numara dizi ama salı günü boçs e bakarım güzel değilse izlemem bişey
güneşi beklerken uçmuş bu dizi var ya abartmıyorum bu gidişle vadi harici her diziyi geçecek nerdeyse anlıklara bak oha biü ve diğer diziler gelince de böyle alırsa bu diziyi kimse tutamaz ama zor tabi onlar gelince
Bence alabilir. Hatırlarsan geçen hafta sen de gelecek hafta düşüş yaşar demiştin erkekler izlemez falan demiştin ben de aylık verilere bak demiştim.takas post: 1438886' Alıntı:seksenlerde ergun geri geldi on numara dizi ama salı günü boçs e bakarım güzel değilse izlemem bişey
güneşi beklerken uçmuş bu dizi var ya abartmıyorum bu gidişle vadi harici her diziyi geçecek nerdeyse anlıklara bak oha biü ve diğer diziler gelince de böyle alırsa bu diziyi kimse tutamaz ama zor tabi onlar gelince
Çekerse büyük hata eder. Bu dizi gününe yakıştı.cookies post: 1438889' Alıntı:Kanal d bu diziyi salidan cekermi acaba ??
Bakarsın yeni sezonda Ab grubunda haftalıkta Vadi'yi geçer takas.
Kayıp'ın iyi gideceğini düşünüyorum ama bir Güneşi Beklerken etmez bence.
Bence alabilir. Hatırlarsan geçen hafta sen de gelecek hafta düşüş yaşar demiştin, erkekler izlemez falan demiştin, ben de aylık verilere bak demiştim.
Demekki geçen haftaki muhteşem bölüm düşük almış ki, bu hafta arttı.
BİÜ düşüş yaşamıştı, umarım Kanal D çekmez Salıdan. Çünkü, Kayıp dizisinin bu kadar iyi gidebileceğini sanmıyorum...
Aynen )denizz19 post: 1438892' Alıntı:Çekerse büyük hata eder. Bu dizi gününe yakıştı.
EveN post: 1438891' Alıntı:
Bence alabilir. Hatırlarsan geçen hafta sen de gelecek hafta düşüş yaşar demiştin erkekler izlemez falan demiştin ben de aylık verilere bak demiştim.
Demekki geçen haftaki muhteşem bölüm düşük almış ki bu hafta arttı.
BİÜ düşüş yaşamıştı umarım Kanal D çekmez Salıdan. Çünkü Kayıp dizisinin bu kadar iyi gidebileceğini sanmıyorum...
çocuklarduymasın post: 1438888' Alıntı:Gb süper gitmiş
Seksenler Ab de zirveye oturur
Total için demedim zaten ab için diyorum. Ab grubu çok güçlü bir dizi bu. Hele ki Vadi'nin reytingleri ab grubunda epey düşmüştü 8 lere kadar neredeyse. Benim İçin Üzülme zaten bir ab dizisi değil. Seksenler ab dizisi bakalım neler olacak.
şaka mı yapıyon vadi 2 ye katlar en az bu dizi total 6 ab 8 aldı rekoru bu
Kayıp Salı düşünülüyormuş ben de onu diyorum. Eğer bu diziyi PT1`den çekerse işi çok zor.takas post: 1438898' Alıntı:ne kayıpı ya kayıpın bu oranları alması hayal şuan kanal d de bu anlıkları alabilecek bir dizi yok
Billy Kane post: 1438908' Alıntı:Bir Aşk Hikayesi yeni bölüm başlıyor!
cookies post: 1438901' Alıntı:Gb varken zor )
takas post: 1438886' Alıntı:seksenlerde ergun geri geldi on numara dizi ama salı günü boçs e bakarım güzel değilse izlemem bişey
vadi sezon finali total 12 ab 9 aldı ama yaz gelmişti zaten herkes düşük alıyodu muhteşem yüzyılda 6-7 falan alıyodu ona bakmaTotal için demedim zaten ab için diyorum. Ab grubu çok güçlü bir dizi bu. Hele ki Vadi'nin reytingleri ab grubunda epey düşmüştü 8 lere kadar neredeyse. Benim İçin Üzülme zaten bir ab dizisi değil. Seksenler ab dizisi bakalım neler olacak.