3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bu arada zeynep partide cok guzeldi ibreti ailemde ki kiz oldugunu ogrendigimden beri gozume cok guzel gelmeye basladi o dizide hastaydim ben bu kiza :D

seksenleri izliyorumda gerçekten çok güzel bi dizi
doksanlardan iyi olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum aslında doksanların ilk 4-5 bölümü çok süperdi ama sonra sürekli aynı aşk hikayeleri beni de sıkmaya başladı

Ne demiştim. :X

Açıkcası ben yavaş-yavaş Kanal D'nin Güneşi Beklerken'i Salıdan çekmeyeceğini düşünmeye başladım. @mrt-06 siteye bir bak geçen haftaki fragman gibi izlenmiş, bu sefer ikisi de 3 milyonu devirmiş. Yani Güneşi Beklerken bu hafta düşüş yaşamaz ve oranlarını korursa hiç şaşırmam. Hal böyle olunca Kayıp dizisi Pazar'a koyulabilir.
Yarın İnşallah TNS de yükselir de, geçen hafta düşer diyenlere güzel bir kahkaha atarım. :X

Yok efendim maç vardı diye yükseldi, yok bilmem ne. Maç varken dizi mi yükselir, aksine düşer. :X

Güneşi Beklerkenin çekim kalitesi harika gerçekten bir kez daha fakettim. :)

10 alırsa şaşırma. :X Ben de 9 bekliyorum ama hayat bu. :D
İnşallah alır inşallah. Yarın tns reytinglerini merakla bekliyorum. Kanal D bu diziyi Salı gününden hele ki kendi saatinden çekerse büyük hata eder. Salı gününü tek başına sırtlayacak potansiyelde şuan.

- - - Ekleme - - -

22:15 - 22:30 #sbt#reyting'leri1) KANALD: 9.61 2) TRT1: 4.77 3) STAR: 2.88 4) SMNYL TV: 2.14 5) KANAL7: 1.85

0af2e52738ca7b9d8e65c8278de05fc1.gif
0af2e52738ca7b9d8e65c8278de05fc1.gif

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 9.61 2) TRT1: 4.77 3) STAR: 2.88 4) SMNYL TV: 2.14 5) KANAL7: 1.85

Mükemmel. Bir sonraki anlık 10 kesin. :X

seksenlerde ergun geri geldi on numara dizi ama salı günü boçs e bakarım güzel değilse izlemem bişey :D
güneşi beklerken uçmuş bu dizi var ya abartmıyorum bu gidişle vadi harici her diziyi geçecek nerdeyse anlıklara bak oha :D biü ve diğer diziler gelince de böyle alırsa bu diziyi kimse tutamaz ama zor tabi onlar gelince